Oportunități financiare pentru Taur, Capricorn și Vărsător. Vești radicale pentru Rac, Scorpion și Pești

Autorul articolului: Daniela Simulescu | Dată: 02 sep 2022, 15:59 | Categorie: Homepage
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop bani 2022. Următoarele luni vor aduce destule cutremure în sectorul financiar! 

Tot restul anului va fi marcat de tranzitul lui Marte prin Gemeni, mai ales după 30 octombrie, când va și retrograda. Jupiter se va întoarce în semnul Peștilor pe 28 octombrie. Nodul Sud rămâne deocamdată în Scorpion. Iar careul Saturn-Uranus se va mai petrece încă o dată. Când facem o medie aritmetică a acestor aspecte, ne rezultă o "inflamație" pe plan financiar. Și cum, de obicei, în primă fază, inflamația ne ajută să protejăm ceva, așa și astrele ne recomandă să începem să avem mai multă grijă de finanțele noastre. Să știți că nu este totul negru. Câteodată, o criză poate scoate din noi tot ce este mai bun. Așa că nu vă fie frică de riscuri, de a investi chiar dacă nu știți ce ne rezervă următorii ani. 

Un singur lucru nu trebuie uitat: să nu puneți toate ouăle într-un singur coș! Adică să alegeți câștigurile sigure, cele făcute în timp. 

Luna Plină in Taur(Eclipsa Totala de Lună) de pe 8 noiembrie 2022 ne va arăta efectele modului în care am cheltuit banii în 2022, atât la nivel personal, cât și național. Va fi conjunctă cu Uranus, deci este posibil să asistăm la evenimente total neașteptate.

Cu Nodul Sud în Scorpion, vrem să obţinem prin ceilalţi tot felul de foloase. Energia Scorpionului vorbeşte despre banii la comun, banii partenerului şi vom încerca prin celălalt să obţinem o casă, anumite venituri, o stabilitate financiară. Dar tocmai că Nodul Sud în Scorpion ne învaţă că trebuie să fim independenţi. Nodul Sud în Scorpion este unul dintre cele mai sensibile noduri. 

Nodul Nord în Taur vorbeşte despre partea concretă şi ne spune că după atâţia ani, în care v-aţi dat seama că nu e niciun control, mai controlaţi ce? Trebuie să fie totul practic, pragmatic, să te descurci singur. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

În primul rând, până în octombrie este de bine. Vă merge mintea extraordinar de bine și pentru banii voștri și pentru ai altora. Nici nu veți conștientiza câte lucruri puteți să faceți în zona financiară. Marte mergând apoi în semnul vostru, totul va depinde de voi. Sfatul astrologului este să faceți chestii pentru voi, cu cât cheltuiți mai mulți bani pentru propria persoană, cu atât mai mulți bani se vor întoarce către voi. Oamenii din jurul vostru vă sprijină.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Este o perioadă nemaopomenită pentru a găsi oamenii care să se ocupe de transformarea ideilor voastre în realitate și de gestionarea afacerilor. Nu neglijați investițiile în capitalul de imagine! Monetizarea va veni după ce veți câștiga încredere în propria persoană. Cu cât vă veți simți mai bine în pielea voastră, cu atât portofelele vă vor fi mai pline. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Pentru început veți fi nevoiți să cheltuiți sume importante pentru casă și copii. Dar, pe urmă, Marte retrograd în casa a 5-a vă aduce la cunoștință că aveți multiple talente, idei și dorința de a vă cumpăra produse de calitate. Deci veți începe să ridicați ștacheta în absolut orice negociere pe care o veți duce. Astrele vor favoriza investițiile făcute cu banii primiți cadou sau moșteniți. 

Taur/ Ascendent în Taur

Cheltuiți bani, dar găsiți și metodele prin care să îi înmulțiți. Vă bazați pe niște sume de bani care se vor duce pentru multiple cauze. Multe situații vor fi legate de partener, dar va fi vorba și despre împrumuturi, datorii sau rate. Vă recomandăm să fiți mai cumpătați până la finalul anului. Aveți nevoie de bani pentru zile negre, bani în care să nu intrați. Lumea trece prin tot felul de evenimente și trebuie să contribuiți. Nu vă faceți planuri financiare serioase, puneți bani deoparte și nu vă atingeți de ei.

Rac/ Ascendent în Rac

Cum necum, reușiți să cheltuiți bani pentru ceilalți. E posibil să nu vă mai permiteți unele achiziții. Apar cheltuieli pentru sănătatea voastră. Dacă aveți datorii, rate, bine ar fi să vă ocupați de ele la timp. Stați cât mai liniștiți, cât mai retrași, eventual ar fi ideal să vă căutați alt loc de muncă, în special dacă nu merg lucrurile așa cum vă doriți, fiți voi cei care pleacă înainte să se înrăutățească lucrurile.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Până pe 20 august, din cauza partenerului faceți multe cheltuieli sau partenerul face din cauza voastră. Veți consuma multă energie din cauza moștenirilor. Discutați despre afaceri, taxe, de impozite, dar e și o perioadă extrordinară să faceți investiții. Cu Nodul Sud în semnul vostru, nevoia de supraviețuire este foarte mare. Nu este o perioadă bună pentru un proces de partaj, dar puteți să învățați să negociați.

Pești/ Ascendent în Pești

Mulți veți cheltui bani cu mutarea, cu vânzări/ cumpărări de apartamente, case. E posibil să vi se pară că aveți mai multe resurse decât aveți de fapt. Dar recomandabil ar fi să vă întindeți cât vă ține plapuma. Voi chiar s-ar putea să vă apucați de alt domeniu, altă facultate. E un moment bun să îi învățați pe alții, să îi educați și să mai faceți niște bani din asta. În mare, apar multe preocupări financiare pentru familie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play