Oportunități pentru Gemeni, Balanțe, Vărsător. Provocări pentru Taur și Scorpion

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop Sezonul Balanței. Unele zodii vor profita de această perioadă, iar altele vor întâmpina blocaje. 

În 2023, sezonul Balanței, care va mai dura până pe 23 octombrie, va beneficia și de o Eclipsă de Soare/Lună Nouă, dar și de tranzitul lui Mercur. 

Suntem invitați să începem să ne echilibrăm punctele forte cu provocările noastre. Dorințele noastre de autonomie cu dorința noastră de conectare. Nevoia noastră de stabilitate cu nevoia noastră de aventură. Fiecare dintre noi are dorințe contradictorii, iar acest sezon vrea ca noi să ieșim din blocaj și să găsim - ai ghicit - echilibru. 

Ne va fi greu să luăm decizii. Dar poate că încă nu este momentul!

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Soare trece prin casa a cincea. Acest sezon îți creează drumul către creativitate, stima de sine și curajul pentru dezvăluiri despre sine. Vei fi invitat să îţi dezvălui speranțele, temerile, dorurile și sentimentele față de persoanele care au cu adevărat nevoie să le audă. Ești printre avantajați până pe 23 octombrie. Relațiile cu copiii se vor îmbunătăți.

Balanță/ Ascendent în Balanță

La mulți ani! Soarele mai stă în semnul tău până pe 23 octombrie. Vei avea câteva zile care să te învețe să treci de la mai multă autonomie la mai multă conexiune și/sau echilibrul ambelor. Te vei demonstra a fi destul de sociabil și carismatic. Atrageți ușor atenția. Eclipsa de Soare/Luna Nouă din semnul tău vine și cu o serie de revelații legate de planurile pentru viitorul apropiat. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Tu ar trebui să profiți din plin de perioada următoare. Cu Soarele în casa a noua până pe 23 octombrie, ai parte de înțelepciunea și viziunea pentru a-ţi vedea experiențele printr-un obiectiv mai precis și mai util. Vei aplica câteva idei cheie pe care le-ai studiat și le-ai interiorizat în ultimele șase luni în anumite aspecte viața ta care au nevoie de ele. Trebuie să să acorzi mai multă atenție actelor și acțiunilor juridice. 

Află semnificația spirituală a fiecărui semn din zodiac. Ce ne spune Balanța?

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Pe 23 octombrie va începe sezonul tău, dar până atunci este perioada ta de odihnă, reîncărcare și reînnoire. Ia-ţi ceva timp pentru contemplare, singurătate și relaxare. Poţi începe să fii mai atent la propriile gânduri. Voce interioară te va ghida către tot ceea ce îți dorești, către ceea ce ai nevoie și ceea ce merită cu adevărat în săptămânile următoare. Dar, mai întâi, trebuie să faci cunoștință cu răbdarea, frustrarea și reziliența. Nu neglija sănătatea!

Taur/ Ascendent în Taur

Nu îți este pe plac această perioadă cu Soarele în casa a șasea. Chiar dacă te ajută să vezi care îți sunt obiceiurile bolnăvicioase, tot vei opune rezistență în a le schimba. Nu este cazul să faci pe orgoliosul. Cei din jurul tău te vor ajuta dacă le vei cere sprijinul.  Aveți grijă la sănătate, la stresul cotidian, la felul în care își pune acesta amprenta pe viața și pe rutina voastră. Relațiile cu colegii vor trece prin diverse provocări.

Citește și Marte în Scorpion: O Tranziție Care Aduce Transformări Profunde în Horoscopul Tuturor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel