Oportunități pentru Taur, Fecioară și Vărsător. Dificultăți financiare pentru Berbec și Balanță

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrologice. Sezonul Scorpionului mai durează până pe 22 noiembrie.

Tranzitul Soarelui prin Scorpion mai durează până pe 22 noiembrie. Dar până atunci, va face o conjuncție chiar cu guvernatorul acestui semn, Marte, pe 18 noiembrie. Un aspect de temut! Energia conștientă se întâlnește cu acțiunea în semnul profunzimii și al intensității. Vom primi o doză suplimentară de vitalitate, curaj, dar și de furie și frustrări. Voința puternică și dorința de reușită ne vor face să dovedim și să ne ridicăm deasupra celorlalți. Spiritul de competiție va fi la un nivel ridicat. S-ar putea să alegem extremele și să încercăm să îi convingem pe ceilalți să ne urmeze. Chiar într-un mod persuasiv.  Cu toate acestea, trebuie să fim conștienți că nu toată lumea ar putea aprecia eforturile noastre, iar recunoașterea momentului potrivit pentru retragere va fi crucială. 

Unele zodii vor profita de energia acestor zile, iar altele sunt atenționate de către astre. 

Taur/ Ascendent în Taur

Soarele va tranzita casa a 7-a, se află și Marte. Relațiile și parteneriatele vor fi dinamizate. Câteodată pe placul vostru, câteodată nu. Vei fi obligat să fii mai prezent în relația de cuplu. Persoana iubită își va modifica comportamentul și vei face tot posibilul să afli de ce. Există riscul de conflicte sau decizii radicale. Pentru cei singuri, pot apărea nenumărate posibilități, exact acolo unde nu s-ar fi așteptat. Dar ar trebui să nu se grăbească! Nu uitați că Jupiter este retrograd în semnul vostru și că veți primi mai multe oportunități dacă veți învăța să vedeți jumătatea plină a paharului. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Soarele va tranzita casa a 3-a și va întâlni cu Marte la finalul acestei săptămâni. Deci urmează câteva zile memorabile. Te agiți mai mult decât cazul pentru absolut orice. Mintea îți va fi destul de activă. Dar, acest fapt poate fi și o resursă și o vulnerabilitate. Vei fi destul de recalcitrant și ironic. Te vei afla permanent pe drumuri, și cu telefonul lipit de tine. Discuțiile cu rudele cele mai apropiate te vor stresa. Însă, vei fi destul de apreciat pentru inteligență. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Soarele va tranzita casa a 10-a. Și va oferi lumină și lui Marte, cu care se va întâlni duminică. Îți schimbi atitudinea față de carieră, dar și față de persoanele cu autoritate. Nu vei mai fi dispus să faci compromisuri. De niciun fel. Atitudinea ta va provoca nemulțumiri, dar nu vei mai fi dispus să faci un pas înapoi. Vei căpăta mai multă vizibilitate. Și până la urmă, tot răul spre bine!

Berbec/ Ascendent în Berbec

Soarele tranzitează în continuare a 8-a, unde se va afla până pe 24 noiembrie și Marte, propriul guvernator. Am putea spune că toată energia ta se va duce către supraviețuire, recăpătarea puterii interioare și a controlului, dar și pe aspectele mai ascunse ale vieții personale. De asemenea, resursele împărțite cu alții vor fi aduse în discuție și negociate altfel. Vă recomandăm ca, până pe 22 noiembrie, să alegeți o atitudine mai pasivă, chiar și atunci când este vorba de bani. 

Balanță/ Ascendent în Balanță

Soarele va face o conjuncție cu Marte în casa a 2-a. Până pe 22 noiembrie, vei fi obligat să îți accepți modul defectuos în care îți cheltuiești banii. Vor apărea și unele cheltuieli neașteptate, dar acestea nu îți vor arăta decât faptul că îți gestionezi greșit resursele. Multe dintre cheltuieli vor fi făcute la nervi sau pentru a acoperi unele goluri personale. 

Citește și Horoscop NUMEROLOGIE final de 2023. Predicții pentru TOATE numerele personale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel