Oportunități și provocări pentru Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: David Dibert/Pexels.com
EXCLUSIV
Sursă foto: David Dibert/Pexels.com

Previziuni astrologice. Până pe 22 decembrie, Soarele tranzitează semnul Săgetătorului. 

Ne aflăm în continuare în sezonul Săgetătorului, care va dura până pe 22 decembrie. Și pe lângă Soare, Marte tranzitează și el acest semn. Deci am putea spune că beneficiem o porție zdravănă de optimism chiar înainte de finalul anului. 

Semnele mutabile vor fi cele mai provocate de acest sezon. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Soarele își continuă tranzitul în casa a șaptea, asociată relațiilor, fiind însoțit de Marte, planeta acțiunii, dar și a furiei. Este un moment propice pentru a evolua la un nivel mai profund într-o relație. Totuși, recomandarea este să nu te grăbești! Este important să înțelegi modul în care celălalt individ influențează propria ta persoană și invers. De asemenea, te vei confrunta cu necesitatea de a învăța cum să menții un echilibru sănătos în relațiile tale. Și cum Mercur, guvernatorul tău, va retrograda în curând, este cazul să cauți claritate în tot. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Până pe 22 decembrie, vei resimți dorința de a petrece mai mult timp în intimitatea casei tale. Tranzitul Soarelui prin casa a patra te încurajează să te reconectezi cu rădăcinile tale, să dedici timp familiei și să te concentrezi asupra modului în care experiențele trecute au contribuit la formarea persoanei pe care o reprezinți astăzi. Această perioadă reprezintă, de asemenea, un interval propice pentru odihnă și reîncărcarea energiilor. Chiar dacă Marte adaugă intensitate și nerăbdare, evitarea conflictelor te va ajuta să îți găsești liniștea înainte sărbătorilor.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

În primul rând, la mulţi ani! Ne aflăm în continuare în sezonul vostru! Vei sărbători până pe 22 decembrie! Pe lângă Soare, te mai vizitează și Marte, și astfel beneficiezi de carismă, vitalitate și curaj. Ai curaj, dar este posibil să te confrunți și cu o doză de furie sau agresivitate. În această perioadă, este esențial să faci o disctincție clară între aspectele superficiale și cele autentice ale vieții tale. Lumea este terenul tău de joacă în prezent, așa că nu rata nicio oportunitate!

Pești/Ascendent în Pești

Soarele încă traversează casa a zecea, cea a carierei și a statutului. Tot ceea ce întreprinzi, fie că este pozitiv sau negativ, poate căpăta vizibilitate. Problema este că nu vei mai putea ascunde adevărul. Cu toate acestea, există și vești bune! Ai șansa să demonstrezi nivelul tău de ambiție, responsabilitate în situații critice și atenție față de necesitățile colegilor. Până pe 22 decembrie, este momentul potrivit să inițiezi discuții despre o posibilă promovare sau schimbare cu șeful tău. De asemenea, având în vedere prezența lui Marte în aceeași casă, poți aborda comunicarea cu persoanele autoritare cu mai multă fermitate.

Citește și Horoscop chinezesc DECEMBRIE 2023. Predicții pentru toate semnele din zodiac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel