OPT învățături din BIBLIE pe care trebuie să le cunoști

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Spiritualitate
Pixabay.com
Pixabay.com

Să ai credință și încredere în Domnul. Învățăturile Lui trebuie să te ghideze în mod constant. Iată câteva versete din Biblie pe care trebuie să le cunoști!

Credința în Domnul este o sursă de putere și speranță, care ne călăuzește prin viață și ne oferă înțelepciune și mângâiere în momentele dificile.Învățăturile Sale ne îndeamnă să trăim cu dragoste, înțelepciune și compasiune. Ne aduc lumină și binecuvântare în viețile noastre și în relațiile cu ceilalți.

Iată ce ne spune Sfânta Scriptură!

1. 1 Corinteni 16:14

”Toate lucrurile voastre să fie făcute în dragoste.”

2. Proverbele 3:5-6

”Încrede-te în Domnul cu toată inima ta și nu te bizui pe înțelegerea ta proprie; în toate căile tale recunoaște-L, și El îți va îndrepta căile.”

3. 2 Corinteni 5:7

”Umblați cu credință, chiar și atunci când nu puteți vedea.”

4. Matei 6:33-34

”Căutați mai întâi Împărăția Lui și dreptatea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra. Prin urmare, nu vă îngrijorați pentru ziua de mâine, căci ziua de mâine se va îngrijora de ea însăși.”

5. Romani 8:31

”Ce vom spune deci în fața acestor lucruri? Dacă Dumnezeu este pentru noi, cine poate fi împotriva noastră?”

6. Ieremia 1:9

”Nu ți-am poruncit? Fii tare și curajos. Nu te teme; nu fi înspăimântat, căci Domnul Dumnezeul tău va fi cu tine oriunde vei merge.”

7. 1 Petru 5:7

”Aruncați toată îngrijorarea voastră asupra Lui, pentru că El are grijă de voi.”

8. Isaia 40:29-31

”El dă putere celui obosit și întărește pe cel lipsit de putere. Chiar și tinerii obosesc și se epuizează, iar tinerii se clatină și cad, dar cei ce se încred în Domnul își vor dobândi puterea din nou. Ei vor zbura pe aripi ca ale vulturului; vor alerga și nu se vor obosi, vor merge și nu se vor împiedica.”

9. 1 Corinteni 10:12-13

”Prin urmare, dacă crezi că stai ferm, ai grijă să nu cazi! Nicio ispită nu te-a întâmpinat, decât cea omenească. Și Dumnezeu este credincios; el nu vă va lăsa să fiți ispitiți mai mult decât puteți suporta. Dar când sunteți ispitiți, el va face și o cale de scăpare, ca să puteți suporta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel