OPT reguli Feng Shui pentru portofelul tău: Atrage banii în viaţa ta!

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Practic
OPT reguli Feng Shui pentru portofelul tău: Atrage banii în viaţa ta! (sursa foto: Pixabay)
OPT reguli Feng Shui pentru portofelul tău: Atrage banii în viaţa ta! (sursa foto: Pixabay)

Vrei să folosești portofelul Feng shui pentru a atrage norocul bogăției? Arta străveche a plasării te poate ajuta să îţi sporeşti norocul bogăției prin Feng Shui în portofel sau poșetă. Să vedem câteva dintre sfaturile de mai jos:

OPT sfaturi Feng Shui pentru portofelul tău

1. Curăţă dezordinea

În primul rând, este întotdeauna bine să îţi păstrezi portofelul într-o stare curată și ordonată, așa că începe să elimini toate lucrurile inutile din poșetă și portofel. În mod similar cu Feng Shui pentru acasă și birou, odată ce cureţi o zonă și elimini energia stagnantă, aceasta va face loc curgerii unei noi energii. Iată câteva reguli:

a. Nu păstra chitanțe, facturi de card de credit sau orice altceva care reprezintă datorii sau bani cheltuiți.

b. Păstrează întotdeauna bani în portofel, deoarece este un simbol al abundenței. Evită portofelul gol.

c. Nu plasa în portofel lucruri nedorite, cum ar fi ambalaj, cărţi de identitate vechi, carduri expirate.

În concluzie, trebuie doar să scapi de orice nu folosești și pune doar acele elemente esențiale.

2. Păstrează-ţi portofelul în mod corespunzător

În continuare, trebuie să-ți tratezi bine portofelul. Alocă un spaţiu special în casa ta pentru portofel și plasează-l acolo de câte ori te afli acasă, astfel încât să se simtă prețuit. Odată ce înveți să âl apreciezi, va tinde să atragă mai mulți bani în viața ta. Evită să arunci portofelul pe masa de mâncat sau oriunde la întâmplare.

3. Respectă-ți portofelul

Nu aşeza portofelul pe podea, mai ales pe podeaua din baie, chiar şi atunci când te afli într-un spaţiu public şi nu ai buzunare.

4. Culoarea contează în portofelul Feng Shui

Culoarea portofelului reprezintă diferite elemente și energia fiecăreia.

- Negru: element Apă

Negru este cea mai comună și populară culoare și ai înțeles bine! Negrul reprezintă bogăția și prosperitatea. Dacă eşti în căutarea unui avans în carieră sau în creștere în afacerea ta, negrul este culoarea ideală.

- Albastru: element Apă

Albastru simbolizează că banii se vor scurge la fel ca apa și este greu să acumulezi bogăție, deci culoarea nu este recomandată.

- Roșu: element Foc

Roșu reprezintă foc și nu este recomandat pentru culoarea portofelului, deoarece va arde norocul bogăției.

- Maro: element Pământ

Dacă doreşti să creşti economiile sau ai obiceiul de a cheltui prea mulți bani, această culoare te poate ajuta să economiseşti bani.

- Roz: element Foc

Această culoare este mai potrivită pentru doamnele care caută cealaltă jumătate, deoarece crește norocul iubirii și relației. Dacă vrei să îţi creşti averea, nu utiliza această culoare

- Verde: element Lemn

Verde reprezintă creștere și viață. În casa Feng Shui, vei adăuga o plantă verde pentru a contribui la creșterea fluxului pozitiv de energie în spațiul tău, un portofel verde va ajuta la creșterea oportunității de venit. Este potrivit mai ales pentru antreprenori pentru a întâmpina oportunitățile de afaceri.

- Galben: element Metal

Portofelul de culoare galben deschis poate atrage adesea bani, dar va fi adesea cu dus şi întors. Banii vin, dar se şi cheltuie uşor.

Pentru a rezolva situația de mai sus, ai putea lua în considerare culoarea galben muștar sau galben pastel pentru portofel/poșetă.

Dacă doreşti să economiseşti bani, alege galben muștar și dacă vrei să îţi creşti averea, poţi alege în schimb galben pastel.

5. Evită să foloseşti un portofel la mâna a doua

Nu folosi un portofel care a fost folosit înainte, deoarece energia proprietarului anterior a fost în portofel și te poate influența dacă începi să îl utilizezi. Nu vei ști niciodată dacă este cu noroc sau nu, așa că obţine unul nou-nouț.

6. Activează norocul bogăției

Magnetizează și atrage mai mulți bani plasând 3 monede Feng Shui pe o panglică roșie lângă numerarul din portofel.

7. Fii organizat și sortează-ți bancnotele

Poţi afla dacă o persoană are sau nu bani doar privind la modul în care și-a plasat banii în portofel. Cei care respectă și apreciază banii, au toate bancnotele și monedele ordonate. În ceea ce privește cei care au bani rupți sau le lipsesc tot timpul, vor avea portofele dezorganizate și dezordonate. Asigură-te că aranjezi bancnotele în poziție verticală înainte de a le pune în portofel, deoarece are o influență uriașă asupra relației energetice dintre tine, portofelul tău și bani.

S-ar putea să te gândeşti să obţii un portofel sau o geantă cu compartimente pentru a organiza lucrurile cu grijă, decât variantele care nu au niciun fel de compartimentare.

8. Alege o formă de bun augur

Evită să alegi o formă neregulată de portofel / poșetă. Cel mai bine este să aibă o formă dreptunghiulară, în care nu trebuie să pliezi bancnotele pentru a le introduce. Ajută la sporirea norocului bogăției.

sursa: fengshuibeginner.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel