Ora nașterii bebelușului: ce legătură are cu destinul său?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
pexels.com
EXCLUSIV
pexels.com

Experiența nașterii este unică, indiferent de numărul copiilor pe care i-ai adus pe lume. Cei mici ne învață să iubim, ne responsabilizează și ne trasează un scop precis. Ne maturizează. Ce legătură are, însă, ora nașterii unui copil cu viitorul său? Iată tot ce trebuie să știi!

Indiferent dacă ai născut recent sau ai deja copii mari, cu siguranță nu vei uita niciodată momentul nașterii. Mai ții minte la ce oră s-a născut copilul tău? Dimineața sau noaptea? Se consideră că momentul nașterii reprezintă un factor cu o importanță mare în viața copilului, fiindcă îi afectează personalitatea și poate chiar să traseze unele predicții pentru parcursul lui. De aceea, îți punem la dispoziție informații utile!

Copiii născuți între miezul nopții și 4 dimineața

Ai născut un copil între miezul nopții și 4 dimineața? Se spune că se va bucura de multă creativitate, dar și de imaginație. Pregătește-te pentru tot felul de scenarii și pentru povești uimitoare pe care le poate crea, încă de la vârste fragede. Nu rămâne decât să-i cultivi aceste aptitudini și să-l sprijini în orice demers. Totodată, dacă cel mic s-a născut în acest interval, este posibil să fie și ușor sensibil, așa că merită să ai grijă la felul în care vorbești cu el sau la cum te porți. S-ar putea să-l rănești ușor.

Copiii născuți de la miezul nopții la 2 dimineața

Ei bine, avem vești bune. Dacă ai dat naștere unui copil între miezul nopții și 2 dimineața, micuții născuți în acest interval tind să fie încrezători în forțele proprii. Nimic nu-i va da înapoi și se vor descurca în majoritatea situațiilor. Pot fi foarte sociabili, iar cei din jur vor fi încântați să stea în preajma lor. Le place să împartă cu ceilalți din cunoștințele lor și sunt adevărați profesori când vine vorba de pozitivism. Au și tendința să prioritizeze familia, pe care nu o vor lăsa niciodată la greu.

Copiii născuți între 2 și 4 dimineața

Copilașii născuți în intervalul acesta sunt extrem de curioși și inteligenți. Cel mai probabil, vor fi niște comunicatori excelenți, care au întotdeauna ceva de spus. Te poți bucura să auzi că au șanse foarte mari să exceleze în domeniul pe care îl vor alege, cu o carieră de succes. Trebuie să aibă puțină grijă la stima de sine, pe care să o mențină mereu la cote înalte.

Copiii născuți de la 4 la 8 dimineața

Copiii născuți de la 4 la 8 dimineața au parte de tenacitate, sunt inteligenți și capabili să iasă mereu din problemele pe care și le creează. Nu se dau înapoi de la nimic, lucrează mult, iar efortul și persistența îi vor duce pe cele mai înalte culmi. Tu nu trebuie decât să-i ajuți să-și îndeplinească orice scop.

Copiii născuți de la 4 la 6 dimineața

Micuții născuți între 4 și 6 dimineața vor deveni niște romantici! Sunt ușor încăpățânați, iar cei din jur îi pot considera firi cu o personalitate extrem de puternică. Vor trebui să învețe să se ridice mereu, fiindcă pot fi ușori sensibili la ideea de eșec.

Copiii născuți de la 6 la 8 dimineața

Ai născut un copil menit să fie lider! Dacă naști dimineața devreme, se spune că bebelușul va excela în majoritatea domeniilor artistice, dacă o să le încerce. Va cere mult de la sine și va fi pretențios, niciodată nu se va mulțumi cu puțin.

Copiii născuți de la 8 dimineața la 12 după amiaza

Copilul care a venit pe lume în această perioadă a zilei este un adevărat filosof. Va vorbi mult și se poate preocupa de problemele esențiale ale lumii. În plus, vorbim despre copii cu talente artistice clare și o perspectivă extrem de optimistă asupra vieții. Din fericire, va deveni și un ambițios, care încearcă orice, până îi iese perfect.

Copiii născuți de la 8 dimineața până la 10 dimineața

Ai născut între 8 și 10? Fii grijuliu cu cel mic, pentru că poate crește extrem de sensibil. Simte nevoia de mai multă singurătate și nu vrea să discute atunci când este supărat. Va fi, mai degrabă, concentrat pe tot ce ține de pacea interioară. Vrea să fie bine cu el însuși și nu este interesat de glorie.

Copiii născuți de la 10 până la ora 12 după amiaza

Cuvântul care îi poate descrie pe micuții născuți între aceste ore? Exploratori! Curiozitatea este literă de lege pentru ei, le place să încerce mereu lucruri noi și sunt parteneri minunați într-o echipă. De ce nu, ar putea să încerce sporturi care să-i dezvolte.

Copiii născuți de la 12 la 16 după-amiaza

Ai dat naștere unui copil extrem de energic și creativ prin definiție. Cei născuți în acest interval sunt foarte jucăuși și vor să vadă și să înțeleagă tot ce este în jurul lor. Cultivă-le această creativitate înnăscută, pentru că o să le fie de folos.

Copiii născuți de la 12 la 14 după-amiaza

Copiii care au bucurat viața părinților și au venit pe lume între 12 și 14 sunt pedagogi excelenți, indiferent care va fi domeniul în care vor lucra. Vor fi și ambițioși și extrem de responsabili. Au un caracter puternic și știu foarte bine ce doresc de la viață.

Copiii născuți de la 14 la 16 după-amiaza

În acest caz, te bucuri de un copil spontan, care iubește aventura. Va fi mereu activ, va dori să-și depășească propriile limite și să-și extindă constant orizontul.

Copiii născuți de la 16 la 20

Începem să discutăm și despre micuții care s-au născut pe timpul serii. Aceștia tind să fie mai rebeli din punct de vedere social, au planuri îndrăznețe, iar în dragoste, tind să se complice.

Copiii născuți de la 16 la 18

Ai născut seara devreme? O să ai un copil energic și pozitiv în toate aspectele vieții. Totuși, o să fie destul de precaut în relația cu ceilalți. Nu se va deschide cu ușurință când vine vorba despre exprimarea propriilor sentimente.

Copiii născuți de la 18 la 20

Acești copii sunt empatici, au grijă la sentimentele altora și nu fac drame din nimic. Pe scurt, acceptă și trăiesc viața așa cum este ea, cu bune sau cu rele.

Copiii născuți de la 20 la miezul nopții

Dacă ai dat naștere seara, acești copii vor fi încrezători, cu un spirit dominant. Vor încerca să facă totul ca ei, încă de la vârste fragede.

Copiii născuți de la 20 la 22

Acești copii sunt foarte empatici și se oferă imediat să vină în ajutorul celorlalți. Practic, se vor hrăni din asta. Trebuie să amintim și că sunt perfecționiști și că nu se vor ierta prea repede atunci când fac greșeli.

Copiii născuți de la 22 la miezul nopții

Avem în față copii veseli, bucuroși și creativi. Își vor seta clar obiectivele după care se ghidează și caută tot timpul să ajungă mai sus.

Citește și: Cadouri de Crăciun pentru copii: ce să le oferi, în funcție de vârstă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel