Orice zodie este influențată de ELEMENTUL care o guvernează. Iată rolul și semnificația zodiilor de PĂMÂNT

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

În astrologie, discutăm despre PATRU elemente, în care se grupează toate semnele din zodiac. Iată ce trebuie să știi despre zodiile de PĂMÂNT și despre rolul acestui element!

Când luăm în calcul semnul nostru, merită să avem în vedere și elementul, care este direct legat de calitățile semnelor. Cele patru elemente (foc, pământ, aer și apă) sunt esențiale pentru lumea noastră.

Focul este energia brută, aduce lumină și arde orice îi stă în cale, pentru a curăța și a crea o nouă viață. Pământul este cel care ne conectează la lumea tangibilă și ne oferă resursele necesare pentru a construi viața. Aerul ne umple plămânii și ne oferaă capacitatea de a ne conecta unii cu alții. Apa ne hrănește, ne vindecă și ne curăță.

Elementele sunt forme prin excelență, fiecare cu propriile calități și semnificații, iar atunci când sunt unite, oferă substanța vieții.

În zodiac, semnele sunt împărțite în două categorii: masculine sau feminine. În timp ce acest sistem poate părea puțin depășit în lumea noastră modernă, putem utiliza și cuvinte fără gen pentru dualitatea semnului zodiacal, cum ar fi activ sau pasiv.

Elementele feminine (sau pasive) sunt semne de Pământ și Apă. Nativii acestor elemente tind să fie mai introvertiți și mai autonomi, cu resurse interioare mai mari de putere și pasiune. Împreună, aceste semne se armonizează și sunt foarte compatibile.

PĂMÂNT

Semnele de Pământ sunt: Taur, Fecioară și Capricorn.

Cum am putea descrie semnele de Pământ? Sunt stabile, practice și cu picioarele pe pământ. Vorbim despre nativi muncitori, care pun preț pe stabilitate și le place securitatea în toate aspectele vieții. Au o energie solidă, care le dă voie să conceapă obiective și planuri pe termen lung. Nu le lipsește perseverența.

Sunt capabili să creeze structuri importante în viața lor, dar și în societate. Au un impact important și sunt manageri naturali. Totuși, pentru că Pământul este elementul care se mișcă cel mai lent, aceste semne sunt cele mai rezistente la schimbare.

Persoanele care au o cantitate însemnată de Pământ în astrograma natală sunt, de regulă, orientate către afaceri și domeniul financiar. Știu să își urmărească obiectivele într-un mod metodic, sunt bazați pe rezultate și cunosc succesul.

Energia Pământului este una tangibilă, fizică. Împreună cu semnele de Apă, cele de Pământ emană o energie yin feminină. Sunt considerate cele mai stabile și solide grupe de semne.

Cum sunt semnele de Pământ în dragoste?

Nativii din zodiile de Pământ sunt parteneri și iubiți de încredere. Atracția lor este condusă de simțuri, iar când vine vorba de o întâlnire romantică, iau în calcul atât atracția fizică, cât și valorile comune cu celălalt.

Cum se descurcă semnele de Pământ cu banii?

Semnele de Pământ nu se dau înapoi când apar în discuție obiecte frumoase și de calitate. Sunt interesați și de latura materialistă și le place să se răsfețe cu lucruri care ies în evidență. Însă, semnele de pământ sunt bune la planificare, bugetare și economisire. Le place să ia în calcul orice investiție rentabilă.

Cum stau semnele de Pământ cu sănătatea?

Rutina joacă un rol bine stabilit în viața nativilor din semnele de pământ. Vor să doarmă bine și să se bucure de un pat și de o saltea de calitate. Dacă vorbim despre sport sau fitness, acestor semne li se potrivesc antrenamentele care le plac cu adevărat și care aduc un progres real. Poate fi vorba despre alergat, yoga sau ridicarea greutăților.

Cum să echilibrezi Pământul?

În final, trebuie să amintim de faptul că semnele de Pământ au tendința de a rămâne blocați în tipare sau în anumite comportamente care nu le fac bine. Ca să nu stagneze sau să lenevească, este recomandat să se înscrie în diferite activități.

Vezi și: Ce rol are ELEMENTUL zodiei tale? Semnificația zodiilor de APĂ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel