„Până pe 28 octombrie Jupiter stă în zona banilor,” o ZODIE primește încrederea necesară

Autorul articolului: Daniela Simulescu | Dată: 16 aug 2022, 15:23 | Categorie: Horoscop
sursă foto: Piaxbay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Piaxbay.com

Astrologul Daniela Simulescu ne ține la curent cu evenimentele astrologice importante și cum am putea să le folosim în avantajul nostru. Iată care sunt veștile și recomandările pentru o zodie.

Dacă ar fi să alegem un cuvânt cheie al acestui an pentru cei din zodia PEȘTI sau cei cu marcaj de PEȘTI, căci despre ei este vorba, acela ar fi inconștiența, însă nu e mereu cel mai rău lucru, poate aduce revelații uimitoare!

Calea a fost deschisă de Jupiter care s-a întâlnit cu Neptun pe 12 aprilie, conjuncție care se petrece odată la 13 ani. Atât Jupiter, cât și Neptun sunt considerați guvernatorii tăi. Alăturarea lor te poate ajuta să visezi departe, să îndrăznești mai mult, să treci cu ușurință peste tendințele de autosabotaj sau peste cele de sacrificiu total. Este adevărat că Jupiter-Neptun ne vorbește despre dizolvarea individualității, dar în ceea ce te privește nu este cazul. Poate vei reuși să te scuturi de hainele de victimă, despre care credeai că îți vin bine.

Tot anul 2022 poate fi ca o mare revelație. De aceea, cei care au probleme de sănătate sau vicii, pot conștientiza pericolul sau pot pierde controlul. Și totul pleacă de la alinarea sufletului. Ori apelezi la un specialist, ori alegi să urmezi o cale spirituală. Din fericire, Saturn se va afla, pe tot parcursul anului în zona sănătății. Și te va obliga să capeți o disciplină în programul de somn și odihnă. Instrumentele lui nu sunt neapărat cele mai simpatice, dar se dovedesc cele mai eficiente.

Din punct de vedere profesional, s-ar putea să îți dai seama că ești într-un loc bun, dar care nu îți asigură o cale, un sens. Inițial vei încerca să te păcălești, dar cu timpul vei accepta că pentru a le avea pe toate, este nevoie de compromis.

Până pe 28 octombrie, Jupiter se va muta în zona banilor și îți va da încrederea necesară să ceri o mărire de salariu, un bonus sau chiar să obții finanțarea pentru propria propria afacere.

Anul 2022 vine și cu extinderea familiei, cu o casă mai mare, cu puterea de a te reîndrăgosti sau cu acceptarea faptului că nu îți poți schimba partenerul. Romantismul și creativitatea vor fi la cote uimitoare. Mulți dintre voi se pot apuca de o pasiune artistică sau unele tehnici prin care să își gestioneze emoțiile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google PlayIti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?