Părerea unui astrolog internațional despre conjuncția Venus-Marte: ”Îndrăgostiții se unesc!”

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Astăzi vom avea Dragobetele astrologic al anului 2024, adică o conjuncție între Venus și Marte în semnul Vărsătorului. Iată care este părerea unui astrolog internațional despre acest eveniment romantic și pasional!

Din punct de vedere astrologic, cea mai romantică zi a anului va fi pe 22 februarie, adică astăzi. Această zi poate fi considerată un ”Dragobete astrologic”. 

Iată părerea unui astrolog internațional!

Pe canalul său de YouTube, @AnastasiaDoesAstrology, astrologul internațional transmite previziunile sale despre acest tranzit, pe care le poți găsi AICI.

În mitologia greacă, Venus este reprezentată de Afrodita, frumusețea dorită de toți, în timp ce Marte este Ares, zeul impulsiv al războiului. Ei au o relație pasională, uneori tumultuoasă. Venus reprezintă ușurința, plăcerea, bucuria și atracția pentru frumusețe, în timp ce Marte reprezintă acțiunea și energia masculină. "Prea mult Marte poate duce la agresivitate, în timp ce prea multă Venus poate duce la trândăvie sau indecizie", după cum spune astrologul. Dar când cei doi se întâlnesc, cumva funcționează. Se produce o întâlnire frumoasă, pasională și captivantă.

Acest tranzit este excelent pentru satisfacția sexuală, pentru urmărirea romantismului și pentru ieșirea în întâlniri. Ești direct și încrezător, dar și fermecător. Venus îndulcește energia lui Marte. Te face dorit și romantic fără a fi agresiv.

Marte și Venus împreună se potrivesc perfect și în proiectele creative. Dacă ești singur și nu ești interesat de întâlniri, este un moment potrivit pentru a începe proiecte artistice care necesită energie fizică, cum ar fi sculptura sau dansul. Este, de asemenea, un moment bun pentru a cere ajutor sau îndrumare și pentru a socializa și a te distra, ne mai spune Anastasia.

Acest tranzit durează aproximativ 5 zile înainte și 5 zile după conjuncția exactă. Este un tranzit excelent pentru a face împăcări, pentru a îți prezenta dorințele, pentru a cere ajutor, pentru a începe proiecte noi și pentru a lega conexiuni romantice sau sexuale.

Dacă începi să te întâlnești cu cineva sau te căsătorești/logodești în jurul acestei perioade, relația ta poate fi însuflețită de momente emoționante.

Vezi și Conjuncția Venus-Marte în Vărsător: Dragobetele astrologic care reinventează dragostea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel