Părerea unui astrolog internațional despre Luna Nouă în Taur. De ce se vorbește despre o energie puternică?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 19 mai 2023, 13:05 | Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Astăzi, pe 19 mai, avem o Lună Nouă în semnul Taurului. Care este părerea următorului astrolog internațional?

Bracha Goldsmith, astrolog internațional, își spune părerea despre Luna Nouă în Taur.

"Acest fenomen astrologic are o încărcătură deosebită. De ce? Pentru că vorbim despre o mulțime de planete care, de asemenea, se află în tranzit în același semn al Taurului. Discutăm despre Jupiter, Nodul Nord, Mercur, Uranus și, desigur, Soarele, Luna.

Așa că, putem aduce în discuție un eveniment astrologic de o frumusețe aparte și de o căldură deosebită. Este o energie care ne poate îmbrățișa pe toți. 

Chiar dacă nu vom simți situații reale care se întâmplă astăzi, Luna Nouă ne poate aduce o schimbare de ordin interior. De asemenea, când Luna se află într-un semn de pământ, poate să aducă o anumită stabilitate, chiar și în zona emoțiilor.

Ce simțim, de fapt? Când ne aflăm în preajma energiei Taurului, simțim siguranță. O voce care ne spune "Nu te teme!" și "Toate la timpul lor". După cum știm, arhetipului Taurului nu îi place graba. Vrea să facă lucrurile în ritmul propriu. Taurul este cel care ne învață răbdarea și bucuria de a trece prin viață.

Ne învață și relaxarea. Dar, nu trebuie să cădem în plasa delăsării. Cu ocazia acestei Luni Noi, ar fi bine să ne gândim și în ce domenii ale vieții noastre suntem prea confortabili. Poate îți dai seama că nu faci destulă mișcare, așa că te poți pune pe treabă.

Luna Nouă în Taur ne îndeamnă la stabilitate și siguranță, atât din punct de vedere interior, cât și exterior. Vrea de la noi să nu ne mai repezim și să încercăm să schimbăm ceva la noi, dar fără grabă."

Vezi și: Semnificația spirituală a fiecărui semn din zodiac. Ce ne spune Taurul?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play


DC Media Group Audience