Părerea unui astrolog internațional despre Luna Plină în Gemeni. Schimbări în plan personal și financiar

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Pe data de 27 noiembrie vom avea o Lună Plină în Gemeni. Va fi un moment în care multe lucruri vor ieși la iveală, fie că voiam să le aflăm sau nu. Iată care este părerea unui astrolog internațional despre acest eveniment!

Pe 27 noiembrie avem Lună Plină în semnul Gemenilor. 

Acest eveniment poate avea impact la nivelul lumii, în special în următoarele două săptămâni. Luna Plină aduce o reacție emoțională, timp de câteva zile, dar aduce și multe dezvăluiri, care pot avea un impact semnificativ. 

Semnul Gemenilor scoate în evidență comunicarea, conversațiile și ideile. Soarele din Săgetător este în opoziție cu Luna Plină în Gemeni. Soarele reprezintă logica, în timp ce Luna reprezintă emoțiile. Este un moment prielnic să găsim echilibru între gândirea subiectivă și cea rațională. 

Soarele din Săgetător o să fie lângă Marte, care este planeta războiului și a agresivității. Această Lună Plină va testa relațiile personale și finanțele. 

Astrologul internațional, Terence Guardino, ne spune că s-ar putea să ne confruntăm cu multă agresivitate și competivitate în această perioadă.

Mercur este Zeul Mesager în Mitologie, iar în astrologie este Guvernatorul nativilor Gemeni. Careul Mercur-Neptun va aduce multe emoții, multă reacție. S-ar putea să avem o gândire încețoșată și deceptivă. 

Venus este planeta relațiilor și Guvernatorul semnului Balanță, iar acum se va afla chiar la ea acasă. Venus va face careu cu Pluto, aspect care indică lupte pentru putere în relații și compulsivitate. Totodată, va motiva mai mulți oameni să-ți dorească o conexiune mai intimă și mai profundă.

Venus este și o planetă a finanțelor, fiind și Guvernatorul semnului Taur, care este asociat cu banii și lucrurile materiale. Venus caută securitatea financiară și luxul, în raport cu situația materială, dar pentru că este și Guvernatorul Balanței, mai caută și relațiile, diplomația, armonia.

Luna Plină în Gemeni o să scoată la iveală chestiuni despre care nu erai conștient. Din punct de vedere al relațiilor financiare sau personale, ați putea afla că ați fost înșelați sau mințiți. 

Marte va face un careu cu Saturn, care îți poate provoca frustrare când vine vorba de situațiile financiare. Dacă vei încerca să negociezi o nouă propunere de afaceri sau să lansezi un proiect, te vei lovi de un perete dacă nu depui foarte mult efort. Vor fi multe energii de frustrare la care trebuie să lucrezi. 

Astrologul recomandă să vă concentrați doar pe un singur proiect, pentru a avea succes. Energia Gemenilor vă poate face să doriți să lucrați la mai multe lucruri deodată, dar nu va ieși nimic benefic. 

Tot Terence Guardino, ne îndeamnă către meditație în această perioadă, pentru a avea mintea disciplinată și focusată. Nu este momentul potrivit să reacționați din prima și să credeți tot ceea ce auziți. 

Aspectul pozitiv al acestei Luni Pline este că vor ieși multe lucruri la suprafață. Dacă vei pune întrebările potrivite, vei afla ce-a fost ascuns și ce te-a rănit, chiar dacă nu vei vrea să știi unele aspecte. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel