Pasiune, dorință arzătoare și chef de AVENTURĂ cu Venus în Berbec între 2 și 28 mai 2022

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
sursă foto: pexels.com
sursă foto: pexels.com

Venus tranzitează semnul Berbecului între 2 și 28 mai, vom iubi pasional și ne vom arunca în relații fără să gândim. Însă pe cât de nebunește ne-am putea îndrăgosti la prima vedere, pe atât de repede s-ar putea stinge flacăra iubirii. Citește mai mult despre cei care au Venus în semnul Berbecului și despre ce aduce tranzitul lui Venus în viețile noastre amoroase. 

După cum s-ar putea să ştii deja, în astrologie, Venus este planeta iubirii, frumuseții, plăcerii și banilor. Așezarea sa în harta noastră natală afectează modul în care exprimăm afecțiunea, de cine suntem atrași și de propria noastră atracție. Pe lângă faptul că ne oferă indicii despre obiceiurile noastre legate de cheltuieli și despre ce fel de estetică ne atrage, Venus ne arată în ce fel de relații prosperăm și ce ne stârnește plăcerea. Practic, Venus ne arată ce ne face fericiți în dragoste.

Având în vedere cât de importante pot fi relațiile romantice, este surprinzător că nu acordăm mai multă atenție semnului lui Venus. Dacă nu știi unde anume este Venus în harta ta natală, poți să verifici aici.

Dacă ai Venus în semnul Berbecului, clar că ești o persoană care iubește pasional, însă trebuie să ții cont și de semnul în care ai Soarele, adică zodia ta. poți găsi mai multe detalii despre asta CHIAR AICI!

O persoană cu Venus în semnul Berbecului este super directă și își dorește un partener la fel de sigur pe el și de direct. În afară de asta, un Venus în Berbec este super atractiv și debordează de magnetism, face imediat cuceriri. Oamenii sunt atrași de acești nativi datorită atitudinii lor încrezătoare și sincere, precum și a atracției lor sexuale aprinse. Dacă te plac, vei şti clar!

Ei tânjesc la relații pasionale și energice. O mulțime de aventuri spontane, mereu în căutare de fiori și sex la fel de electrizant. Le place să se distreze și pot fi foarte jucăuși în pat, dar și când flirtează. De asemenea, au un ego imens, așa că a face ca aceștia să simtă că au învins competiția pentru afecțiunea ta este o victorie majoră pentru ei.

Având în vedere că Venus intră în semnul Berbecului unde va sta între 2 și 28 mai 2022, ei bine ne vom îndrăgosti fulgerător, vom fi în căutare de aventuri, vom iubi pasional și vom părăsi la fel de pasional. 

Venus este energia care aduce forma în care îți construiești relația aflăm și de pe canalul de YouTube KRSchannel - Learn Astrology aici.

Venus în Berbec ne va face să fim foarte competitivi, să vrem mereu să fim cu numărul 1, să fim atrași de aceia care ne par a fi câștigătorii, dintr-o dată simțim o atracție puternică pentru bărbații „macho” și femeile „fatale”. Pericolul este că ne vom lăsa atrași imediat în relații, în aventuri de-o noapte pentru că energia lui Venus va produce acea dorință arzătoare, acea nevoie de pasiune. 

Vom fi impulsivi și vom sări din floare în floare pe de o parte, iar pe de altă parte, în relațiile pe care le avem sau pe care ni le vom face va apărea deodată nevoia de a face tot felul de activități fizice împreună: drumeții, sporturi extreme, tot felul de călătorii în locuri în care nici prin cap nu ne-ar fi trecut că vom ajunge. 

Este important să știm despre influența lui Venus în dragostea care pe cât de repede se aprinde pe atât de repede se poate stinge și poate lăsa urme adânci sau dramă. Fiți asumați!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel