PATRU trucuri pentru a avea o ținută impecabilă

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Practic
Pixabay.com
Pixabay.com

Cu câteva ajustări simple în felul în care porți ținutele, îți poți îmbunătăți semnificativ stilul personal. Iată câteva trucuri care nu necesită o investiție mare și pe care le poți folosi oricând!

Când vezi aceeași garderobă în fiecare zi și te îmbraci în aceleași ținute obișnuite, poate fi dificil să găsești modalități noi de a purta aceleași articole și de a revigora garderoba pe care deja o deții. Făcând câteva ajustări simple în felul în care îți porți ținutele și cum cumperi anumite articole, poți îmbunătăți semnificativ stilul personal.

Iată câteva faturi pe care le poți aplica în garderoba ta și pe care să le iei în considerare data viitoare când ești în cabina de probă și iei decizii.

1. Ajustează hainele astfel încât să se potrivească proporțiilor tale

Ideal ar fi să eviți modificările. Este un cost suplimentar de luat în considerare la achiziția ta și necesită timp și efort. Merită să ajustezi lungimea tivului la o pereche de pantaloni sau să îți scurtezi mâneca unui sacou dacă sunt perfecte în toate celelalte privințe și le iubești. Acestea sunt modificări comune și de obicei rapide și accesibile.

Există multe modalități de ajustare a hainelor astfel încât să se potrivească proporțiilor tale, fără a fi nevoie să mergi la croitor. Iată câteva exemple.

  • Jachete - Rulează mânecile până la cot. Va arăta ca un detaliu relaxat și intenționat. Dacă mânecile nu rămân ridicate atunci când sunt rulate, pur și simplu îndoaie mânecile la încheietura mâinii, de două sau trei ori este suficient. Acest lucru transformă jachetele în piese potrivite pentru a fi purtate în vremea de tranziție și scurtează temporar lungimea mânecilor. Arată la modă și intenționat! Un bonus aici este că poți reveni la lungimea normală a mânecii atunci când vrei să porți un top cu mâneci lungi dedesubt.
  • Jeans - Dacă porți blugi, rulează tivul de două ori, cam 1 cm pe fiecare tiv. Acest lucru scurtează tivul și arată bine cu sandale, espadrile sau adidași într-o situație casual. Poți face asta și când porți cizme la gleznă.

2. Poartă o culoare care te reprezintă pe tine și planurile tale zilnice

Toți avem culori pe care le putem purta și ne simțim instantaneu revigorați, concentrați și ca și cum am fi dormit mai mult decât am făcut-o cu adevărat.  Ia în considerare planurile tale pentru ziua respectivă și alege o culoare de purtat care să reprezinte acele planuri. De exemplu, dacă te îndrepți spre o zi în care vei ieși cu bicicleta și vei lua micul dejun la cafeneaua locală, culorile și hainele pe care alegi să le porți vor fi foarte diferite de când te îndrepți către o zi de întâlniri cu colegii la birou.

3. Deține mai puține perechi de încălțăminte, alege culori neutre

Încălțămintea de bună calitate și confortabilă este scumpă. Dacă ai o colecție de încălțăminte în culori neutre înseamnă că vei putea să ai mai puține perechi, dar să le poți combina și asorta cu diverse ținute. O pereche de adidași albi, cizme negre și câțiva pantofi sau sandale de culoare neagră, maro sau bej sunt utile.

Stilul tău de viață este important de luat în considerare atunci când alegi încălțămintea. Dacă mergi la serviciu pe jos, tocurile ar putea să nu fie necesare, dar o pereche confortabilă de cizme va fi, astfel încât să poți merge și când plouă. Sau, dacă lucrezi într-un mediu corporativ, adidașii albi nu ar putea fi niciodată potriviți pentru muncă, dar dacă lucrezi într-un birou cu un cod de îmbrăcăminte smart casual, atunci adidașii albi ar putea face parte din garderoba ta de lucru destul de ușor.

4. Poartă un accesoriu care îți impactează semnificativ ținuta

La fel ca și încălțămintea, nu ai nevoie de multe accesorii, doar câteva piese cu adevărat folositoare pe care le poți purta cu cele mai multe ținute din garderoba ta. O pereche de cercei amuzanți, cercei din aur sau argint, un colier minimalist și un ceas sunt toate articole versatile care vor îmbunătăți culorile, texturile și imprimeurile din ținuta ta. Accesoriile ar trebui să se bazeze pe ce articole deții și pe forma feței tale.

Citește și Cele mai frumoase citate despre femei. Sărbătorește-ți feminitatea în fiecare zi!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel