PATRU zodii care îşi vor schimba NOROCUL în luna ianuarie

astrosens Team | Dată: 03 ian, 14:43 | Categorie: Diverse
PATRU zodii care îşi vor schimba NOROCUL în luna ianuarie (sursa foto: Bruce Mars / Unsplash.com)
EXCLUSIV
PATRU zodii care îşi vor schimba NOROCUL în luna ianuarie (sursa foto: Bruce Mars / Unsplash.com)

Patru dintre semnele zodiacului vor avea parte de schimbări importante în această lună. Iată cum le va zâmbi soarta:

GEMENI / cei cu ascendent în GEMENI

Jupiter intrând în casa a 10-a, profesional s-ar putea să se întâmple lucruri. Unele o să vi se pară corecte, altele nedrepte. Cert este că e nevoie de o schimbare.

Şi dacă pe parcursul anului 2022 nu o să faceţi o schimbare, nu o să fie bine. Deci, lăsaţi lucrurile să vină şi vedeţi cum vă puteţi ajusta, cum vă puteţi adapta în funcţie de momentul respectiv.

Există risc de ruperi de relaţii, există risc de divorţ la voi, există riscul de a zice că 'nu mai pot să trag de relaţia asta' şi există conflicte. Cu Marte în casa a 7-a, sunt multe conflicte. Dar dacă sunteţi liniştiţi, dacă vă preocupaţi mai mult de partea profesională şi învăţaţi să puneţi limite cu ceilalţi, să daţi atât cât dau ceilalţi, lucrurile vor merge mult mai bine.

RAC / cei cu ascendent în RAC

Ar fi cazul, cu atât de multe planete în casa a 7-a, să nu mai aştepţi de la ceilalţi şi să vezi cum te raportezi tu la ei, să nu te mai victimizezi şi să nu vorbeşti doar despre ce au făcut ceilalţi. Vorbeşte despre tine, despre cum te simţi, despre ce ţi-ai dori. Plus că vă ştim, nici nu comunicaţi foarte mult. Aşteptaţi ca celelalte persoane să vă simtă, să vă audă, să vă înţeleagă.

Deci, pentru voi, luna ianuarie, indiferent de vârsta pe care o aveţi, relaţia este cea mai importantă.

Iar pentru cei singuri, cu atât de multe planete în casa a 7-a, vor apărea nevoi de interacţiune, de a discuta, de a vorbi, de afecţiune. Dar vedeţi, cât e Venus retrogradă, nu vă grăbiţi către o relaţie care să nu vă facă bine.

SĂGETĂTOR / cei cu ascendent în SĂGETĂTOR

Păi, dacă în ianuarie nu se întâmplă ceva bun pentru tine, e doar vina ta. De ce spun asta? Pentru că Marte, guvernatorul Berbecului, o planetă care îţi prieşte foarte bine, este în semnul tău.

Iar cu Marte în semnul tău, încă de la începutul anului, îţi merg picioruşele, îţi merge tot, eşti plin de iniţiativă, de curaj, de forţă. Mai e şi agresivitate, şi impulsivitate pe alocuri, dar nici nu mai contează.

Cât ai Marte în semnul tău, ori te apuci sport, ori începi o afacere, ori schimbi locul de muncă, ori vrei să îţi consumi energia, dar într-un mod eficient, într-un mod din care să şi obţii ceva. De ce spun asta? Pentru că în casa a 2-a, mult timp în luna ianuarie, vei avea şi Mercur, şi Venus, şi Soare, şi Pluto şi pe 24 va intra şi Marte. Casa a doua este casa banilor, casa resurselor, casa veniturilor din muncă proprie.

Şi tu, la începutul, anului trebuie să tragi cât mai tare să cauţi un loc de muncă, să te implici într-un proiect, să iei decizii în familie, să fii tu "moţ" cum se spune. Dar dacă nu se întâmplă ceva, nu mai ai pe cine să dai vina. Că Marte e în semnul tău, începe bine anul din punctul acesta de vedere. Şi cu cu atâtea planete în casa a doua vei fi preocupat să şi concretizezi toată energia asta, să şi obţii ceva.

CAPRICORN / cei cu ascendent în CAPRICORN

În afară de faptul că Marte e în casa a 12-a o mare parte a lunii, să nu uităm că aveţi Venus retrogradă în semnul vostru, Pluto toată luna şi din 24 ianuarie, va fi şi Marte.

Cu alte cuvinte, prima parte a lunii munciţi, dar rezultatele le veţi vedea după 24 ianuarie.

Ştiţi cum sunteţi până pe 24 ianuarie? Sunteţi pe principiul "tac şi fac". Dar, după 24 ianuarie, când intră Marte în semnul vostru, nici nu vreţi să tăceţi şi veţi face extraordinar de multe lucruri.

Intrarea lui Marte în semnul vostru pe 24 ianuarie vă ambiţionează, vă ajută, vă împinge, vă arată că se poate şi altfel şi sunteţi mai siguri pe voi. Marte asta face. M-aş bucura ca cei care se ştiu mai agresivi să înveţe să îşi gestioneze furia altfel. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play