PATRU zodii care pot întâmpina dificultăți: "Epuizarea bate la ușă!” Sfaturi prețioase pentru ele

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Ce le rezervă astrele următoarelor zodii? Pe ce trebuie să pună accent și cum trebuie să trateze fiecare situație? Avem sfaturi utile.

Până pe 23 august, Soarele se află în semnul Leului. Însă, pentru că și Venus și Lilith sunt prezente tot în același semn, nu vorbim despre o perioadă foarte simplă, în special pentru următoarele patru semne din zodiac.

Rac/Ascendent în Rac

La tine, Soarele se află în Casa a 2-a, a banilor și a resurselor. Deci, discutăm despre cheltuieli pe care, oricât ai încerca, nu mai poți să le eviți. Ce poți face tu, ca nativ Rac? Merită să fii mult mai atent la cheltuieli, la costuri. Dar să faci asta fără să te transformi într-o victimă și fără să dramatizezi totul.

Insistăm mult pe acest subiect, pentru că la tine, Venus este retrogradă tot în a doua casă. O să ai tendința să cheltuiești sume mari pe produse care mai de care mai extravagante. Însă, nu este cazul să te grăbești, pentru că apoi o să regreți.

Este adevărat că discutăm despre o perioadă favorabilă de a fi generos. Poți să oferi cu drag și să primești ceea ce îți oferă ceilalți. Nu fii mândru și nu spune că nu îți trebuie nimic de la nimeni, asta nu este o tactică bună în perioada următoare.

Balanță/Ascendent în Balanță

La tine, Soarele se află pentru moment în Casa a 11-a. Și, să nu uităm că și Venus, guvernatoarea ta, este retrogradă și în aceeași casă. Tu ai nevoie de oameni, așa că Sezonul Leului îți aduce o oarecare notă socială. Te preocupi mai mult de oamenii din jur, ai nevoie de socializare, îți trebuie intervenția celorlalți în viața ta, așa că ar fi bine să le dai voie să fie alături de tine.

Este ca și cum Soarele luminează un loc pe care l-ai amenajat special ca să îți primești prietenii în vizită. În acest an, este posibil să ai vizite de la unele persoane pe care nu le-ai văzut de foarte mult timp, de ani întregi. Nu sta singur în acest interval.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Pentru Capricorni, Soarele se află în Casa a 8-a. Tot ce ține de afaceri, finanțe, frică de moarte, toate aceste subiecte sunt aduse în prim plan. 

În aceeași casă este și Venus retrogradă. În consecință, s-ar putea să auzi despre niște știri mai neplăcute. Cel mai bine ar fi să tratezi orice situație care apare cu mult calm. În schimb, tot ce se poate întâmpla în această perioadă te poate face să privești viața mult mai profund decât o vedeai până acum.

De asemenea, toată partea de intimitate, de fertilitate, de relațiile din dormitor și de nevoile tale din această zonă ar trebui privite cu o mai mare atenție. Nu neglija acest subiect, nu are de ce să ți se pară superficial. În ultimul rând, astrologul îți recomandă să îți faci unele rezerve pentru sezonul de toamnă-iarnă. O să vezi că îți vor fi tare folositoare mai târziu.

Pești/Ascendent în Pești

Nativii Pești au Soarele în tranzit prin Casa a șasea. Astfel, până pe data de 23 august, pot să apară diferite evenimente la locul de muncă. Poate că până acum nu vedeai în ele niște probleme, însă sunt serios amplificate. Unii nativi pot fi nevoiți să își rezolve proiecte pe care le considerau deja finalizate, în timp ce alții pot să aibă dispute cu anumiți colegi.

Totodată, o să ți se pară dificil să gestionezi stresul cotidian. Însă acest lucru trebuie să devină o prioritate pentru tine.

Ce trebuie să mai înțelegi tu? Că ai nevoie să îți placă în mod real ceea ce faci. În caz contrat, să știi că epuizarea îți bate la ușă. Este și o perioadă excelentă să te apuci de sport, să ții o dietă, să încerci să scapi de un obicei toxic pe care îl ai.

Ai mare grijă la sănătate și fă lucruri mici pentru tine, în fiecare zi!

Poți să citești și: Care este "rușinea" fiecărei zodii și ce moduri de eliberare prezintă fiecare semn din zodiac?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel