PATRU zodii care trebuie să treacă la acțiune până la 20 mai. Dă startul maratonului!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
pexels.com
EXCLUSIV
pexels.com

Ce zodii sunt încurajate de astre până în mai?

Marte se află în semnul Racului de pe 25 martie, unde va rămâne până pe 20 mai.

Planeta acțiunii s-a mutat, așadar, într-un semn cardinal, care este dornic să construiască și să pună bazele a ceva. Cu Marte în Rac, suntem încurajați să trecem la treabă. În primă instanță, măcar la nivel de gând. Fiindcă acțiunile nu vor fi unele fățișe, ci mai degrabă interiorizate. Acest tranzit ne dă voie să respirăm mai ușurați.

Această planetă și-a început tranzitul într-un semn important din punct de vedere astrologic.

Cine ar trebui să treacă cel mai mult la acțiune? Cele PATRU semne cardinale: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Aceste semne definesc, de fapt, acțiunea!

Aceste zodii au ocazia să construiască ceva. Sau cel puțin să reflecteze asupra verbului "a construi".

Berbec/Ascendent în Berbec

Guvernatorul Berbecului este însuși Marte. În consecință, este un tranzit foarte important pentru tine. Totodată, Racul este tot un semn cardinal, precum Berbecul. În prezent, Marte se află la tine în Casa a 4-a, așa că te încurajează să acorzi mai multă atenție dinamicii din familie.

Este adevărat că pot să apară diferite neînțelegeri în familie și ești nevoit să asiști la ele, chiar dacă ai vrea mai degrabă să le eviți. Se mai strică lucruri prin casă, ori te gândești să te muți din casa în care locuiești.

Dar, până la 20 mai, ai ocazia unică să construiești ceva. Să pui rădăcinile unui proiect. Gândește-te la tot ce ți-a venit în minte din august anul trecut și până în prezent. Fiindcă acest tranzit o să te ajute să treci la acțiune.

Rac/Ascendent în Rac

Marte a intrat în semnul tău! Și merită să profiți, fiindcă este un moment mai rar, care se întâmplă odată la aproape doi ani. În primă fază, poți să resimți o anumită neliniște, deoarece ai tendința să te iei la harță cu toată lumea. Cu Marte în Casa I, pot să apară și anumite intervenții chirurgicale, mai mari sau mai mici. Furia va fi și ea prezentă, de cele mai multe ori, te poți simți precum o oală sub presiune.

Ce trebuie să faci? Ești încurajat să găsești activități care să te distragă. Acestea trebuie să îmbine partea fizică și cea mentală sau emoțională.

Cu Marte în semnul tău, îți trebuie multă mișcare. În caz contrar, nu poți să folosești ambiția specifică acestei planete. Reține că Marte în Rac te sprijină și te împinge de la spate cum nici nu te-ai fi gândit!

Balanță/Ascendent în Balanță

Marte este în tranzit în Casa a 10-a. Așa că până pe 20 mai, pot să existe multe dispute în zona relațiilor cu autoritatea. Putem spune că tranzitul lui Marte în Rac te poate irita destul de mult, indiferent dacă vei discuta cu un șef sau nu ești de acord cu o decizie luată la nivel de companie.

Cu ce te ajută acest tranzit? Te îndeamnă să fii mai îndrăzneț la job. Să nu eziți să ceri ce ți se cuvine.

Mai mult, pot să apară discuții cu părinții sau cu partenerul. Dar Marte în Rac îți face bine, deoarece nu îți mai dă voie să te oglindești mereu în ceilalți. Te sprijină, să nu mai ai acea frică de singurătate.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Marte se află la Capricorni în Casa a 7-a. Te poate schimba până la 20 mai și s-ar putea să nu mai fii atât de liniștit. Pot să apară destule frustrări în cuplu, ce te îndeamnă să iei acțiune. Cu Marte în tranzit prin semnul Racului, poți observa că partenerul nu spune ce îl supără, dar mereu face nazuri. Se comportă precum un copil.

Da, această atitudine o să te deranjeze destul de mult, mai ales că poate conduce la discuții sau la anumite evenimente ridicole. Realizează că poți ajunge să te cerți pur și simplu din copilării.

Poți să citești și: Zodiile BINECUVÂNTATE de astre până în 2025. Care sunt nativii loviți de noroc?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel