PATRU zodii care vor avea o viaţă sexuală INCENDIARĂ până pe 1 decembrie

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
PATRU zodii care vor avea o viaţă sexuală INCENDIARĂ până pe 1 decembrie (sursa foto: Pixabay)
EXCLUSIV
PATRU zodii care vor avea o viaţă sexuală INCENDIARĂ până pe 1 decembrie (sursa foto: Pixabay)

Pe 22 noiembrie, începe sextilul dintre Venus din Capricorn și Marte în Scorpion, un aspect foarte important, care va dura până pe 1 decembrie. Această îmbinare armonioasă dintre energia feminină și cea masculină ne poate ajuta să renunțăm la frustrările personale astfel încât să ajutăm la construcția autentică a relației din care facem parte. Şi bineînţeles, aduce viaţa intimă la un nou nivel, unde exprimarea sexuală va fi la cote maxime.

În astrologie, Marte este foarte important. Se crede că planeta roșie ne influențează puternic impulsul, ambiția și pasiunile noastre, iar astrologii spun că locul în care se află pe cer poate afecta direct modul în care aceste lucruri se manifestă în viața noastră de zi cu zi. Așadar, cu Planeta Acțiunii în Scorpion până pe 13 decembrie, impulsul nostru (inclusiv apetitul nostru sexual) este pe cale să ia o întorsătură îndrăzneață. Deoarece Marte este guvernatorul Scorpionului, ne putem aștepta ca acest tranzit să fie excepțional de puternic – chiar să ne schimbe viața.

Vorbim despre Venus în Capricorn, între 5 noiembrie 2021 şi 6 martie 2022. Este o perioadă în care vom deveni mai selectivi în alegerea unui partener, însă ne vom da seama mai mult de nivelul de singurătate pe care îl avem, de faptul că ne place solitudinea. Cu Venus în Capricorn trebuie făcute lucruri pentru a întâlni pe cineva. Perioada cu Venus în Capricorn e pragmatică, asumată, responsabilă şi de aceea vom căpăta relaţii lungi, serioase, stabile, oficiale.

Însă sextilul dintre Marte în Scorpion şi Venus în Capricorn va schimba lucrurile până pe 1 decembrie. Când iubirea și pasiunea se îmbină într-un mod armonios, nu putem decât să devenim mai afectuoși, mai senzuali și mai dornici de a duce relația la un alt nivel, iar instinctele sexuale vor fi la cote maxime. Este important să știm ce anume ne face să ne simțim vii, iar dacă nu știm acum este momentul. Energia feminină va primi energia masculină fără furie, resentimente și durere.

Tot pe 22 noiembrie, Soarele intră în semnul Săgetătorului, ceea ce ne va da o doză de energie şi optimism şi o apetenţă aparte pentru aventură, pentru a încerca lucruri noi. O 'reţetă' perfectă pentru a încerca lucruri noi, de la restaurante diferite, călătorii în doi şi mişcări sau experienţe diferite în dormitor.

Vezi zodiile cele mai avantajate de acest tranzit puternic:

 

Berbec

Ești în centrul atenției, Berbec! Este foarte ușor să găsești pe cineva cu care să ieși sau cu care să te conectezi, dar fii atent – ​​sunt mari şanse să prinzi sentimente puternice pentru o aventură. Dacă încerci să duci o relaţie la următorul nivel sau să îţi îmbunătăţeşti relația, acesta este un timp grozav pentru discuţii. Sezonul Săgetător este totul despre explorare și învățare. Poţi profita de aceste vibrații pentru a găsi pe cineva cu care să-ţi petreci timpul aşa cum îţi place. Ar putea fi începutul a ceva nou!

Marte este guvernatorul tău, deci acest tranzit este important. Marte va încinge spiritele în dormitor. Nivelul de pasiune va fi unul uimitor. De asemenea, poți trece prin anumite evenimente transformatoare, de genul celor totul sau nimic. În orice caz, momentele de criză îți vor arăta câte poți duce.

 

Taur

Marte va tranzita casa relațiilor și a parteneriatelor. Persoana iubită te va provoca deseori pentru că își va dori să ieși din zona de confort. Vei ajunge să faci lucruri la care nu te-ai fi gândit vreodată. Dar astfel vei descoperi că nu ai limite.

Dacă există discuţii mari sau întrebări de genul "Ce suntem noi?" sau "Unde duce această relaţie?" discuții pe care vrei să le ai cu cealaltă persoană, este o perioadă bună să îţi încerci norocul! Una dintre cele mai mari teme ale lunii viitoare pentru tine este să înveți valoarea încrederii și a intimității cu cineva special. Înveți cum să te apropii cu adevărat – emoțional, fizic, sexual – și descoperi cât de uimitor poate fi să te angajezi 100% față de cineva care te iubește la fel de mult cum îl/o iubești tu. Fii conștienți de faptul că acesta este un moment foarte emoționant, la bine și la rău!

 

Rac

Cu Marte în tranzit prin casa a 5-a, vei țipa după atenție. Vor fi situații în care îți vei da seama că nu ești lăsat să te exprimi așa cum și-ai dori. Vei fi precum un leu care vrea să fie auzit în toată jungla. Nevoia de iubire și afecțiune va fi imensă.

Stelele te împing ușor spre calea potrivită pentru dragoste, dar depinde de tine să profiți de această "astro-vreme". Acest lucru este util în special pentru toți Racii singuri, deoarece probabil că vei întâlni pe cineva nou cu care vei simți o mulțime de chimie. Venus aflându-se în zona de relații a diagramei tale, va face mai ușor ca niciodată să te conectezi cu ceilalți, așa că pregătește-te - o schimbare neașteptată s-ar putea întâmpla în perioada asta în viața ta amoroasă, atâta timp cât îți încerci norocul!

 

Scorpion

Vei deborda de pasiune și intensitate. Simpla ta prezență îi va motiva pe cei din jur. Unii vor fi atrași instantaneu de tine, alții se vor teme. Astrele îți recomandă să profiți de acest tranzit pentru că îți aduce mult curaj, ambiție și energie nemăsurată.

Cum poți condimenta lucrurile în pat? Ce – sau pe cine – poți adăuga în viața ta amoroasă pentru a face lucrurile să pară incitante? Dacă vezi ceva (sau pe cineva) care îţi provoacă interesul, profită! Nu te gândi prea mult la lucruri, nu lăsa anxietatea să te țină pe spate, doar stai cu ochii pe premiu. Doar fi atent pentru cine prinzi sentimente în această perioadă, sub influenţa lui Venus retrogradă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel