PATRU zodii care vor renaște din propria cenușă în 2023

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Începem să numărăm zilele până la finalul anului. O nouă etapă ne așteaptă, așa că merită să înveți din anul care stă să se termine. Există patru zodii care au capacitatea să renască din propria cenușă în 2023. Ești curios care sunt?

 

Azi, pe 9 decembrie, Venus din Săgetător face careu cu Jupiter din Pești. 

Un aspect bun pentru distracție și evenimente superficiale. Ne va lipsi motivația pentru treburile gospodărești sau rutina profesională. Și nu ne vom mulțumi cu puțin. Tot timpul vom dori și mai mult. Evită cheltuielile exagerate sau extravaganțele. 

Mai mult, vorbim și despre evenimente astrologice care nu ne permit să petrecem finalul anului așa cum ne-am dori. Cele mai importante sunt retrogradările lui Marte în Gemeni și a lui Mercur în Capricorn, care ne dau planurile peste cap. Ar fi bine să avem griija la călătorii, la achiziționarea cadourilor sau la organizarea sărbătorilor. Pe 21 decembrie, Jupiter se întoarce în Berbec, dar este posibil să creeze mici artificii, din cauza stresului experimentat. La masa de sărbători, evită discuțiile contradictorii sau cele competitive, despre cine este cel mai reușit membru din familie. Anul se încheie și cu o conjuncție Venus-Pluto în semnul Capricornului, așa că vei vedea în jur multă seriozitate și grijă pentru viitor.

Iată care sunt zodiile care o vor lua de la capăt în 2023!

Previziuni pentru Leu/ Ascendent în Leu

2023 va fi un an interesant pentru cei născuți în zodia Leu sau cu marcaj de Leu. În viața ta, se vor întâmpla foarte multe în acest an și ai capacitatea să renaști. Vorbim despre ideea de transformare sau regenerare, care va fi împământenită adânc în conștiința Leilor. Nu o să mai poți fugi de fricile tale, așa că trebuie să le confrunți. Nu o să mai primești la fel de multe resurse din partea celorlalți, așa că trebuie să te bazezi mai mult pe tine.

Din cauza lui Saturn în Casa a opta, ai multe frustrări pe plan intim, dar și aici apar schimbări. Doar atunci când vei realiza problemele din relații, te poți bucura doar de calitate. În 2023, poți să înveți și să cunoști oameni. Apar îmbunătățiri pe partea profesională - poți fi apreciat de șef sau devii tu un șef mai bun. În noul an, ai grijă de tine, aranjează-te și ieși în lume. Ai mare grijă pe cine lași în viața ta și nu te grăbi să divorțezi sau să te căsătorești. Te vei bucura de carismă și atractivitate în 2023.

Previziuni pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Anul începe cu Mercur retrograd, așa că poți simți instabilitate. Însă, pe parcurs, lucrurile se stabilizează. Dacă până pe 12 ianuarie, nu trebuie să te grăbești cu deciziile pe plan profesional, după această dată, toate fricile trebuie să dispară. Te poți pierde ușor și ti se pare că nu ai control în primele trei luni ale anului. Însă, din martie, Saturn va intră în Casa a șaptea, a parteneriatelor. Așa că, te vei maturiza.

Poți renaște și din punct de vedere personal. Este o perioadă potrivită să fii singur din martie, mai ales dacă nu vrei o relație. Sau, să găsești partenerul potrivit. Nu alege relații doar de dragul societății. Trebuie să muncești mai mult la tine, nu la cei din jur, ca să fii acceptat și iubit așa cum ești. Va trebui să ai grijă și la modul în care îți gestionezi banii. Din mai, o să vezi luminița de la capătul tunelului, mai ales că apare o perioadă minunată pentru mutat, construit sau învățat.

Previziuni pentru Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Ia în calcul modul în care ești azi. Vei învăța ce trebuie să schimbi la tine, mai ales că, din martie 2023, Saturn iese din semnul tău. O să reflectezi, devii mai înțelept și mai matur. Ar fi bine să-ți faci planuri pe termen lung, indiferent de vârstă. Este nevoie să lași deoparte dependențele și să-ți îmbunătățești rutina.

Saturn te învață să fii și mai zgârcit. O să devii mai atent la tine, mai calculat și mai practic. Este un an bun să înveți, să descoperi și să citești, mai ales despre educația financiară. Vei renaște din punct de vedere emoțional, pentru că trebuie să începi să-ți vezi valoarea. Mai mult, anul care vine este ideal pentru talentele tale, pe care se recomandă să le valorifici. Până pe 16 mai, este o etapă minunată să înveți lucruri noi și să te faci auzit. Nu te teme să călătorești cât mai mult până la această dată și să cunoști oameni noi.

Daniela Simulescu spune și că Vărsătorii pot avea parte de schimbări radicale până în 2024, datorită intrării lui Pluto în acest semn. Poți să-ți schimbi înfățișarea sau interiorul. O să fie un an interesant, mai ales că Pluto te provoacă să schimbi lumea în următorii ani.

Previziuni pentru Pești/ Ascendent în Pești 

Tot despre maturizare este vorba și în semnul Peștilor, mai ales că Saturn stă aici mai mult de doi ani. Pot exista schimbări pe plan relațional, fie că te separi de partener, divorțezi sau te căsătorești. Cu toate acestea, Saturn îți poate aduce și evenimente mai puțin plăcute, care să te responsabilizeze. Va trebui să faci un progres real.

2023 este un an bun ca să ai grijă de sănătatea ta fizică și emoțională. Pune o nouă cărămidă în viața ta. Poate fi vorba despre o casă nouă, un alt loc de muncă sau o altă relație care te face fericit. Din 16 mai, Jupiter se mută în Casa a treia, unde va sta până în 2024. Ai șanse mari să faci următorul pas sau alte planuri la care ai visat. Vara anului 2023 poate aduce modificări profesionale. Poate că îți vei schimba cariera sau ajustezi lucruri necesare la actualul serviciu. Așteaptă-te la multe schimbări!

Vezi și: Ce culori să porți în 2023 ca să-ți meargă bine tot anul. Poți ține cont și de zodie!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel