PATRU zodii cu „pile” la astre în 2023

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Astrologul Daniela Simulescu punctează felul în care debutează anul, mișcările planetei acțiunii, Marte, cum anume ne va afecta trecerea lui Jupiter în Taur, dar și retrogradarea lui Venus de vara viitoare. Să nu uităm nici de Saturn, care cu siguranță va muta anumite sfere de influență în viețile noastre, ale tuturor. Se pare că patru zodii vor beneficia de ajutorul astrelor în 2023. 

Iată patru zodii care vor beneficia de sprijinul astrelor în 2023! 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Dacă la începutul lui 2022, te sfătuiam să faci un pas în spate, de data aceasta nu mai este cazul! La începutul lui 2023, te invit să faci un pas către schimbare, oricare ar fi el cât de mic. Și nu contează în ce direcție. Pot fi chiar mai multe! 2023 debutează cu Marte, guvernatorul tău, în mișcare retrogradă. Și va fi așa până pe 12 ianuarie, dar va avea efecte până pe 25 martie. Dar am o veste bună. Marte, fie retrograd fie direct, va face un aspect armonios cu Jupiter, Marele Benefic. Cu alte cuvinte, îți trebuie doar o idee, un gând sau o discuție să pui lucrurile în mișcare. Nu neglija puterea educației! Cum Marte tranzitează casa intelectului, a comunicării și a drumurilor, poți investi în propria evoluție. Indiferent de vârstă, experiență sau statut. 

Jupiter va rămâne în semnul tău până pe 16 mai, semn că vei avea încrederea necesară să construiești ce ai început în perioada 11 mai - 28 octombrie 2022. Pentru că, pe urmă, Jupiter își va începe tranzitul în casa a doua, a banilor și a talentelor, unde va sta până la finalul lui 2023. Deci vei începe să vezi și roadele noilor proiecte. Poți primi o mărire de salariu, un bonus sau poți găsi un alt loc de muncă mult mai bine plătit. De asemenea, te invit să fii pregătit și de cheltuieli suplimentare. Ai, dar și dai!

Venus, planeta iubirii, va retrograda în casa iubirii în perioada 23 iulie - 4 septembrie. Ce se poate întâmpla? Pot reapărea parteneri din trecut, poți intra în relații pasagere sau poți reaprinde pasiunea în cuplu. 

Taur/ Ascendent în Taur

Conjuncția Venus-Pluto te poate împinge către evenimente radicale, încă din primele zile ale noului an. Vei fi preocupat de următorul pas în permanență. Poate alegi să pleci sau să te întorci în țară, să te muți sau să pleci într-o călătorie, la propriu și la figurat, pentru dezvoltarea personală. Marte va în casa banilor până pe 25 martie, timp suficient să dai din coate pentru a găsi resursele necesare. Nu este cazul să te plângi de cheltuielile din primele trei luni ale anului.  

Saturn va ieși din casa carierei pe 7 martie. Ce înseamnă asta? Că vei deveni mai relaxat, că relația cu șefii se va îmbunătăți și că nu vei mai fi supus la multiple teste. Și cum Saturn se va muta în casa planurilor, vei primi îngăduirea astrelor de a-ți face strategii pentru viitorul apropiat, în propriul ritm. Primăvara va aduce și o curățenie în ceea ce privește anturajul tău. Unii prieteni nu vor mai fi la fel de disponibili, iar pe alții îi vei îndepărta pentru că vei descoperi că nu sunt autentici. De fapt, capeți o doză suplimentară de maturitate și începi să fii atent la oamenii cu care te înconjori. 

Dar vestea cea mare este intrarea lui Jupiter, Marele Benefic, în semnul tău începând cu 16 mai. Din această zi și până la finalul lui 2023, viața ta se poate schimba cum nu te-ai fi gândit vreodată. Vor fi multe oportunități în drumul tău, dar știi care va fi marele câștig? Că vei face schimbări în mod conștient. Fără frica de a pierde confortul. Jupiter aduce expansiune, creștere și credință. Depinde doar de tine în ce domeniu al vieții tale vei alege să le implici. Toate ca toate, dar să discutăm puțin despre sănătate. Nu ar strica să te ocupi de prevenție. Atât pentru tine, cât și pentru ceilalți. Și bineînțeles trebuie să îți menționez că lui Jupiter îi place să îți ușureze viața. Câteodată și prin pierderi. 

Balanță/ Ascendent în Balanță

În prima parte a lui 2023, relațiile personale vor fi vizate de către astre. Celor singuri le spun să nu stea deloc în casă. Să călătorească, meargă la evenimente, să accepte invitațiile prietenilor și să se distreze mai mult. Cupidon va sta la pândă!

Cei care sunt deja într-o relație care nu mai funcționează vor găsi metodele prin care să facă lucrurile să meargă. Bineînțeles, este nevoie de un efort comun. Dar vor fi și alții care vor primi, în sfârșit, curajul să accepte că nu sunt fericiți și astfel vor alege să meargă pe căi separate. 

Pluto va avea un tranzit scurt în casa iubirii (23 martie-11 iunie), timp suficient să îți aducă revelații. Totul va fi mai intens. Vei emana mult magnetism și vei atrage persoane fascinante. Total diferite față de ce erai obișnuit până acum. Și dintr-o dată, nu vei mai fi atras de persoane echilibrate, ci de unele care să te facă să trăiești de la o extremă la alta. 

Pe de altă parte, în 2023, siguranța financiară va fi cea care va prima. Vor fi mai multe drumuri la instituțiile financiare sau mai multe investiții cu banii primiți de la partener sau de la familie. Condițiile de lucru se vor schimba și vei începe să fii îngrijorat. Saturn te va face mai atent la cât de eficient ești. Vei descoperi că pierzi timp prețios și că este cazul să îți schimbi rutina zilnică. De asemenea, vrei nu vrei, îți vei observa limitele personale, peste care nu vei putea trece, indiferent de vârstă. Sănătatea, sau mai bine zis un stil de viață echilibrat, te va preocupa intens. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

2023 este anul care te va învăța că ești singurul responsabil de propria fericire. Tu și nimeni altcineva! Și după ce îți vei oferi tot ce ai nevoie, viața amoroasă ți se îmbogăți. Saturn își începe tranzitul în casa iubirii și a fericirii pe 7 martie. Te vei confrunta cu toate lipsurile din copilărie, neîmplinirile amoroase și lipsa iubirii de sine. Acceptarea rănilor copilului interior și efortul depus pentru vindecarea acestora, deși procese epuizante, se vor lăsa cu recompense pentru viața emoțională. 

Pe 16 mai, Jupiter, Marele Benefic, va intra în casa relațiilor. Cei singuri vor avea parte de multe oportunități. Adică vor cunoaște câțiva posibili parteneri. 2023 este și anul în care Scorpionii pot începe cele mai autentice relații din viața lor, se pot căsători sau vor avea momente de neuitat alături de persoana iubită. Dar pentru cei care nu au avut curajul să iasă dintr-o relație, deși este destul de toxică, Jupiter le va aduce încredere. 

Pe plan profesional, veștile sunt bune. 2023 vine cu un plus de vizibilitate, apreciere și validare din partea superiorilor. Cei care lucrează pe cont propriu sau care au propria afacere își vor îmbogăți portofoliul. Acestora din urmă le-aș recomanda să fie mai prevăzători la ce colaboratori își aleg până la final de martie. Tot în prima parte a anului, vor face investiții care se vor monetiza din 2024. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel