PATRU zodii față-n față cu Marte în Taur. „Scântei de unde nu vă așteptați”

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Până pe 20 august, am face bine să profităm de posesivitatea Taurului pentru a acționa cu înțelepciune în ceea ce privește propriile noastre resurse, fără să așteptăm la alții. Însă, Marte nu se simte prea bine în Taur, vor apărea frustrări care ar putea face mai apoi să se lase cu scântei. 

Câteva dintre sfaturile pe care astrologul Daniela Simulescu ni le oferă cu privire la tranzitul lui Marte prin semnul Taurului până în 2026, includ întreaga arie financiară: ar fi bine să încercăm să economisim cât mai mult, să ținem cont de raportul calitate-preț, să negociem, să nu ne aruncăm și să încercăm să lucrăm cât mai sustenabil! Trebuie să construim cu ce avem și să ne facem și un fond de rezervă pentru oricând oricum.

Totdată, trebuie să ținem cont de faptul că Marte în Taur nu se simte bine. El e agresivitate, furie, iar în Taur, încearcă să își înfrâneze furia, deci aduce multe frustrări. Vom deveni extrem de invidioși. Marte în Taur te obligă să nu grăbești lucrurile, să evaluezi și să lucrezi cu ce ai aici și acum. Astrologul Daniela Simulescu asociează acest subiect prin analogie cu „o frână”, unde anume ar fi cazul să frânăm, să ne oprim puțin.

Berbec/ Ascendent în Berbec

Marte va tranzita casa a doua a banilor. Marte te invită să nu te arunci mai mult decât e cazul, ci să te bazezi pe ce ai aici și acum. Învață să accepți banii pe care îi ai acum, nu să te gândești la banii pe care îi vei face tu cu altă ocazie. Nu cheltui aiurea, nu face investiții fără să calculezi riscurile și fă-ți o pușculiță, pune separat niște bani.

Rac/ Ascendent în Rac

O să vă placă să intrați în conflicte, căutați certuri cu oamenii apropiați. Banii pe care îi faceți din afacerea voastră ar putea indica anumite probleme. Atenție la cheltuielile pe care le implică anumite poiecte. Nu stați foarte mult în casă, intrați în comunități. Vă veți comporta precum niște copii. Relațiile pot să stagneze dacă nu faceți și voi un pas.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

În cadrul întâlnirilor cu familia apar observații, reproșuri. Depindeți de oamenii din jurul vostru, iar cu Marte tranzit în casa a 4-a asta nu vă place deloc. Multe dintre inițiativele voastre pe plan profesional nu vă vor fi acceptate. În familie situațiile prind scântei de unde nu vă așteptați. Deși vreți să îi liniștiți pe cei din jurul vostru, ajungeți să spuneți ceva care în loc să liniștească, să dea o direcție, creează o criză. Aveți grijă de toată zona cu administratori, proprietari, vecini.

Pești/ Ascendent în Pești

Marte tranzitatează casa a 3-a, voi trebuie să puneți frână în discurs. E nevoie să ascultați, să auziți. Va fi o peioadă cu multe drumuri, călătorii, excursii, multă oboseală. Veți intra în discuții în care să nu vi se dea dreptate și să vă enervați. Verificați-vă mașina, aveți grijă cu asigurările. Puteți să vă împăcați cu cineva din familie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel