PATRU ZODII obligate să se maturizeze din martie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrologice pentru perioada ce urmează!

Ne pregătim de unul dintre cele mai importante evenimente astrologice din 2023! Intrarea lui Saturn în Pești. Din 7 martie, lumea se va schimba cu siguranță. Dar, din cauza acestui tranzit, patru zodii vor trece până în 2026 prin cele mai mari teste din viața lor!

Știu că mulți se sperie atunci când aud de Saturn. Dar să știți că acesta aduce lucruri uimitoare dacă ești pe drumul autentic. Dacă nu, te va lăsa corigent până când îți vei învăța lecțiile. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Vestea cea mai importantă este intrarea lui Saturn în casa a 10-a, pe 7 martie. Eveniment care te va face să îți dai seama motivele pentru care ai ales o carieră. Dacă se vor demonstra a fi unele superficiale, nu vei trece prin momente ușoare. Tranzitul lui Saturn poate crea multiple scenarii. Primești în sfârșit promovarea pe care ți-ai dorit-o și îți dai seama pe parcurs că nu îți aduce împlinirile așteptate. Sau te trezești dintr-o dată într-o poziție cu mai multă responsabilitate și afli cât de multe poți face. Ori, în cadrul companiei, apar schimbări la nivelul conducerii, unele care nu îți vor fi deloc pe plac și care te vor împinge să cauți alt domeniu sau alt loc de muncă. Saturn aduce recunoaștere pentru cei care au muncit din greu și cădere pentru cei care au ales scurtăturile. 

Casa a 10-a are legătură și cu statutul din societate. Unii dintre voi vor trebui să devină responsabili pentru un părinte sau un partener. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

În 2023 vei afla, nu în cel mai plăcut mod, că o relație serioasă nu se bazează doar pe iubire. Pe fluturașii din stomac, pe chimie, spontaneitate, sau pe senzațiile pe care le ai când ești în preajma persoanei iubite. Chiar nu vei mai putea idealiza pe nimeni! Ci pe un angajament cât se poate de serios. Saturn, planeta limitelor și a maturizării, va intra în casa relațiilor și a parteneriatelor pe 7 martie. Construcția unei relații stabile presupune compromisuri, sacrificii, muncă, efort, răbdare și testarea limitelor. Într-un cuvânt: frustrare. 2023 nu mai vine cu dragostea aceea din filme și romane. Nu vei mai avea putere și energie să alergi după năluci. 

Cele mai sus scrise sunt valabile și pentru cei singuri, dar și pentru cei aflați deja într-o relație veche. Pentru unii, căsătoria poate deveni destul de sufocantă, iar alții își vor găsi partenerul cel mai potrivit pentru nevoile tale, și nu pentru dorințe tale. Dacă ai în plan un divorț în 2023, te sfătuiesc să te înhami la acesta cu multă răbdare. Și să fii pregătit de orice! Vei vedea cu adevărat cine este persoana pe care ai iubit-o. Și s-ar putea să nu îți priască deloc realitatea! 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

În martie, Saturn pășește în zona familiei și a locuinței. Acum îți vei da seama dacă ai o fundație sigură. Dacă ai pe ce te baza. Atmosfera domestică va fi serioasă. Mulți își vor îmbunătăți spațiul locativ și vor fi mai prezenți în viața rudelor apropiate. Pot apărea probleme legate de părinți. Neînțelegeri sau vei fi nevoit să devii responsabil pentru ei. Îți vei căuta propriul “acasă”.  Preocuparea față de un stil de viață sănătos te va preocupa în mod exagerat. Nu uita că tot ce-i mult strică! Este recomandabil să începi cu pași mici și bineînțeles cu aceia acceptați de societate. Nu este cazul să faci experimente pe propriul corp până când nu te vei asigura de anumite aspecte. 

Dezvoltarea personală(trup, minte, suflet) va fi prioritatea principală. Iar astrele se vor asigura că îți vor oferi toate instrumentele necesare. 

Pești/Ascendent în Pești

Din 7 martie, Saturn, planeta timpului și a responsabilității, își începe tranzitul prin semnul vostru. Și începe să vă pregătească pentru evenimente majore. Va fi precum un preparator, un profesor de neînduplecat sau ca un părinte care nu are timp de discuții puerile. Nu se va apropia foarte mult de Neptun, dar tot își va face pretențiile cunoscute. Și dacă vrei să îi faci pe plac, îți recomand să te înhami la un proiect personal/profesional care va presupune multă muncă, răbdare și frustrare. Că dacă nu o faci tu, te vei trezi pe nepusă masă că trebuie să devii responsabil pentru o persoană dragă, să te ocupi de o problemă de sănătate pe care ai neglijat-o sau să capeți o stare de tristețe cronică. Saturn te va obliga să te implici doar de lucruri serioase. Și simple. Nimic complicat. Cu cât vei fi mai zelos, cu atât vei avea de pierdut.

Citește și Luna Nouă în Pești de pe 20 februarie. Recomandările pentru fiecare zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel