PATRU zodii primesc noi mesaje de la astre. Prin ce încercări vor trece în aceste zile?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Ce previziuni există pentru următoarele zodii?

Nu avem o săptămână foarte ușoară, dată fiind configurația astrelor la acest moment.

Mai ales că urmează, după cum am specificat și în articolele anterioare, a treia retrogradare a lui Mercur din 2023. De data aceasta, va fi tot într-un semn de pământ, cel al Fecioarei. Deși va dura de pe 23 august până pe 15 septembrie, efectele pot fi resimțite până în toamnă, pe 5 octombrie.

Ce se întâmplă? Pentru că semnul Fecioarei face referire și la critică, dar constructivă, o să fim cu ochii în patru la toate imperfecțiunile din jur. Însă, vom încerca și să ne axăm pe soluții, să înțelegem anumite perspective dintr-un unghi diferit.

De asemenea, așa cum ne-am obișnuit când Mercur este retrograd, pot să apară întârzieri, tot felul de amânări, probleme cu drumurile sau căderi ale rețetelor sociale. Putem folosi acest tranzit ca să ajustăm, să corectăm, să vindecăm și să nu mai vedem o simplă greșeală ca pe sfârșitul lumii. Frustrările și fricile sunt firești și aparțin condiției umane.

Pe aceeași dată de 23, Soarele iese din semnul Leului și intră în cel al Fecioarei. Deci, odată cu venirea Echinocțiului de toamnă, gata și cu vacanța.

Iată previziunile pentru următoarele zodii!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Ei bine, Mercur, guvernatorul tău, va retrograda în Casa a 4-a. Deci, cuvântul de ordine pentru tine va fi "instabilitate", pe orice plan, fie el familial, afectiv, profesional. Prin urmare, ai nevoie să te așezi undeva, în toată această zarvă. Ai face bine să pui pe primul loc odihna, să te asiguri că nu iei decizii serioase la serviciu, că nu îi crezi pe șefi.

De asemenea, încearcă să te uiți prin casă, observă ce s-a stricat și repară. Ocupă-te și de mașină să o pui la punct, pentru că sunt luate în vizor și drumurile și merită să te asiguri că totul este în regulă. Asigură-te și că ai toate actele la tine. Verifică de multe ori orice aspect important din viața ta.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Este clar un lucru. Nativii Fecioară vor fi protagoniștii acestei săptămâni. Pe data de 23, Soarele intră în semnul tău, așa că îți urăm la mulți ani încă de pe acum. Prinzi energie, așadar, pentru că până acum, Soarele a fost în Casa a 12-a, iar asta nu prea ți-a priit.

Să nu uităm că și Mercur retrogradează tot în Fecioară, pe aceeași dată. Și Marte este încă în semnul tău. Așa că e de bine în ceea ce te privește, în ciuda faptului că Venus este în continuare retrogradă în Casa a 12-a pentru tine. 

Contează să acorzi atenție felului în care te îmbraci, te porți, pentru că totul ține de atitudine. Chiar dacă nu trebuie să fii că în reviste, atitudinea chiar va face diferența. Cu modul în care te vei manifesta vei avea mult de câștigat. Sau de pierdut, dacă nu ții cont de acest sfat.

Fă acest exercițiu și vei vedea cât de mult te ajută! Și Jupiter din Casa a 9-a contribuie la realizarea obiectivelor și a idealurilor.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

La tine, Mercur va retrograda în Casa a 10-a. Așadar, ai face bine să nu te mai uiți la șefi ca la Dumnezei. Sau dacă tu însuți ești șef, nu îți prelua acest atribut. 

Cu cât petreci mai mult timp la serviciu, cu atât va fi cumva mai rău. Sau poate ești în concediu cu familia și tot nu lași telefonul din mână. Este clar că vei aduce supărări, așa că rupe-te de domeniul profesional, măcar cât ești în vacanță. 

Trebuie să ai grijă mare și la proiectele mari pe care le ai, fiindcă odată cu Mercur retrogradă, totul întârzie sau se amână. Ai nevoie de un echilibru între viață profesională și cea personală.

Marte se va muta într-o zonă care îți convine, în Casa a 11-a. Și îți oferă imbold să lupți pentru următoarele planuri. Chiar dacă stresul nu te va părăsi. Dar gestionează-l cu grijă și nu îi stresa și pe alții. 

Pești/Ascendent în Pești

Lucrurile încep să se complice puțin și la tine. Pe 23 august, Soarele se duce în Casa a 7-a și Mercur retrogradează în aceeași casă. Se poate ca partenerul tău să treacă prin multe evenimente, iar tu vei fi, direct sau indirect, implicat. Ai face bine să nu îi ceri mai mult decât poate să îți ofere, pentru că va fi mult de muncă acolo.

Sau mulți nativi se vor reîntâlni cu foști parteneri. Apar tot felul de ispite. Însă, Saturn din Casa întâi îți cere maturizare, nu mai vrea să te comporți precum un copil. Așa că ai mare grijă pe plan relațional.

Totodată, ai grijă și de sănătatea ta, dar și de a celor din jurul tău. Marte se va duce în Casa a 8-a la final de săptămână și te face să îți mai revii.

Poți să citești și: Ce versuri românești ți se potrivesc, în funcție de semnul din zodiac?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel