PATRU zodii vor trece prin provocări săptămâna aceasta. Ce li se va întâmpla?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne spune prin ce provocări trec zodiile săptămâna aceasta. Unii vor avea dezechilibre pe plan financiar, alții pe plan profesional, dar nici planul amoros nu este trecut cu vederea. Care sunt zodiile afectate? 

Săptămâna aceasta vom avea mai multe evenimente astrologice care ne vor da peste cap. Va trebui să fim mai atenți la cum comunicăm și să avem răbdare cu tot ceea ce se întâmplă în jur. Cele mai multe dezechilibre le vom simți pe plan profesional și amoros, dar intrăm și într-o perioadă de maturizare, care ne va prinde bine în asemenea momente.

Când Mercur va tranzita pe 1 Decembrie semnul Capricornului, vom începe să abordăm lucrurile cu pragmatism. Capricornul este cel mai matur semn al zodiacului și avem nevoie de un profesor dur precum este el, mai ales că vine un nou an.

Pe 3 Decembrie, Venus din Balanță va face un Careu cu Pluto din Capricorn. Venus este planeta iubirii și a banilor, iar Pluto este planeta căreia îi place să dezgroape trecutul. O să avem parte de tensiuni, gelozii și crize în plan amoros. Totodată, vom asista la lupte pentru putere.

Iată previziunile pentru următoarele zodii!

Berbec/Ascendent în Berbec - Conjuncția lui Venus cu Nodul Sud din casa a 7-a  s-ar putea să vă aducă revelații pe plan relațional. O să începeți să vă puneți întrebări, cum ar fi dacă este prielnic să mai stați sau nu într-o anumită relație. Acest aspect face referire și la zona profesională. Este posibil să vă doriți un alt parteneriat, altă afacere sau să vreți alți oameni cu care să lucrați. Astrologul vă recomandă să luați decizii în acest sens pe la sfârșitul săptămânii, nu la început. 

Pentru cei care merg la școală, au de dat examene sau de susținut prezentări, nu este o săptămână bună. Ideal ar fi să vă concentrați mai mult pe învățat, chiar dacă o să vi se pară că altii pricep mai repede decât voi. Discuțiile cu frații și surorile, cât și discuțiile despre sănătate, pot fi problematice. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni - Mercur, Guvernatorul vostru, face un careu cu Neptun. În această săptămână trebuie să fiți mai serioși și foarte responsabili. Ar fi indicat să fiți mai cumpătați când comunicați cu ceilalți, chiar dacă vă supără. Încercați să vă țineți supărarea în frâu deoarece îi veți găsi pe cei din jur ca un factor declanșator. Nici discuțiile cu partenerul nu o să fie prea plăcute.

Mercur face careu cu Neptun din casa a 10-a. Pentru voi, acest aspect înseamnă să fiți atenți pe cine idealizați. Dacă veți vedea un ideal în șefi sau în colegii de muncă, o să fiți dezamăgiți după aceea. Sfatul pentru voi ar fi să faceți lucrurile cât mai simplu săptămâna aceasta. Faceți-vă un program bine stabilit și urmați-l întocmai. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară - Pe plan profesional, nu este o săptămână bună pentru voi. Va fi foarte mult haos la serviciu. Șefii s-ar putea să vină cu niște idei despre care vă veți da seama că nu sunt foarte bune. Este posibil ca orice vi se spune în una dintre zile, să se schimbe in următoarea zi. Pot apărea pe neașteptate alte vești, alte decizii. Ar fi indicat să aveți dovezi pentru orice vi se transmite. 

Careul lui Mercur cu Neptun nu vă ajută nici pe plan familial. Va fi greu să găsiți un echilibru între zona personală și cea profesională. Trebuie să aveți răbdare. Conjuncția lui Venus cu Nodul Sud din casa a 2-a, poate aduce niște cheltuieli din trecut. Nu o să fiți încântați de aspectul sumelor de bani pe care trebuie să le scoateți din buzunar.

Scorpion/Ascendent în Scorpion - Săptămâna aceasta o să aveți parte de cheltuieli. Nu o să vă placă acest aspect și o să vă streseze. Dacă ar fi după voi, ați fi cumpătați cu privire la ce sume cheltuiți. Este posibil ca partenerul să vă propună tot felul de proiecte, nu pe placul vostru. Dacă nu comentați când o să auziți asemenea propuneri, o să țineți în voi până veți exploda. 

Relațiile cu copiii, fie că acestia sunt mai mari sau mai mici, pot fi destul de complicate. Încercați să nu vă impuneți un punct de vedere prea aspru atunci când aveți discuții cu ei. 

Conjuncția lui Venus cu Nodul Sud, cât și Careul lui Venus cu Pluto, aduc probleme și în relație. Este posibil să simțiți nevoia de a vă întoarce la foști parteneri, doar pentru că relația prezentă nu merge. Nu idealizați trecutul, ci încercați să rezolvați problemele pe care le aveți cu actualul partener. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel