Pentru aceste DOUĂ ZODII chiar va fi SĂPTĂMÂNA PATIMILOR

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
EXCLUSIV

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, aduce vești despre cum se va desfășura săptămâna 18-24 aprilie din punctul de vedere al astrelor. Sunt două zodii care vor simți mai intens Săptămâna Patimilor. 

Această perioadă vine cu șansa de dizolvare care poate fi folosită pentru a reconstrui. E important să folosiți energia acestei luni pentru a face lucruri speciale, pentru a fi mai aproape de mediu, de natură, pentru a simți altfel dragostea, pentru a putea să vă lăsați purtați de val.

În ceea ce privește zona profesională, ar fi bine să scăpați de griji și să vă luați inima în dinți pentru a face o reconversie profesională. Toate joburile din zona de servicii sociale, servicii de la oameni pentru oameni vor fi favorizate. Totodată, puteți să vă apucați de scris, să vă cultivați creativitatea.

Aveți acum șansa de a renunța la ceva. Fie că e vorba despre un loc de muncă ce nu vă mai satisface, fie că doriți să ieșiți dintr-o relație toxică sau să scăpați de un obicei toxic și să căutați sprijin, astrele vor fi alături de dvs. în direcția dorită în acest sens.

Petreceți mai mult timp cu voi înșivă, retrageți-vă dacă simțiți nevoia, având în vedere contextul social, religios, dar, iată, și astrologic.

Cele două zodii care vor simți mai intens Săptămâna Patimilor sunt Berbecul sau cei cu Ascendent în Berbec și Vărsătorul sau cei cu Ascendentul în Vărsător.

Berbec / Ascendent în Berbec

Sfatul pentru voi este să faceți un pas în spate pentru că în casa a 12-a aveți un Stellium: patru planete (Venus, Marte, Jupiter și Neptun) și puteți simți tot soiul de frici, de nesiguranțe. Este o săptămână în care să vă rugați mai degrabă, să meditați, să stați cu voi înșivă. Retragerea aceasta vă poate să acceptați anumite lucruri, anumite trăiri sau traume. Mergeți la o slujbă, spovediți-vă. Aveți mare grijă de sănătatea voastră. Este posibil să primiți și vești neplăcute legate de cei apropiați. Însă cel mai important este să faceți un pas în spate, căci cu cât veți încerca să vă băgați mai mult în față, cu atât mai multe veți avea de pierdut. 

Vărsător / Ascendent în Vărsător

Patimile financiare vin spre voi deoarece aveți patru planete în casa a 2-a a banilor. Fie vreți să recuperați niște bani, fie cheltuiți exagerat de mult. S-ar putea să nu mai primiți înapoi banii aceia pe care i-ați dat cu împrumut și acum îi așteptați. Repet, mare grijă la cheltuieli și dacă țineți cu tot dinadinsul să aruncați cu banii, măcar investiți-i în voi înșivă. Pe plan familial, veți avea disponibilitatea de a petrece timp de sărbători atât cu cu partenerul cât și cu întreaga familie, mai bine rămâneți acasă de sărbători, dacă ieșiți în oraș nu prea o să vă convină deloc.

Urmăriți previziunile săptămânale pentru toate zodiile în VIDEO-ul de mai jos!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel