Persoanele cu acest număr personal trebuie să facă schimbări profunde. Despre cine este vorba?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Numerologie
Freepik.com
Freepik.com

2023 este un an important pentru nativii cu următorul număr personal. Și nu spunem asta degeaba, ci pentru că sunt nevoiți să facă niște schimbări importante.

Discutăm despre cei cu numărul personal 5!

Să ne amintim că în numerologia acestui an, nu este vorba doar de cifra 7, ci și de cifra 5.

Cifra 5 vine pe de-o parte să ne îndemne la schimbare, aduce noutate și se completează extrem de armonios cu cifra 7. Cele două cifre formează un ansamblu deosebit pentru transformare, evoluție.

Totodată, cifra 5 vorbește despre imaginea de sine, despre modul în care te percepi.

Acest număr îți amintește că totul pleacă din interior.

În cazul în care nu ai cea mai bună părere despre tine sau te simți ușor lezat la orice comentariu venit din exterior, 2023 este un an perfect pentru schimbări la nivel profund.

Acest an te ajută să lucrezi mai intens la stima de sine, să-ți extinzi percepția asupra vieții și să te îmbunătățești! Nu uita că nu este niciodată prea târziu, indiferent de vârsta pe care o ai!

Cifra 5 ține de imaginea noastră de sine, despre cum ne percepem pe noi înșine. În matriță, 5 primește informații de la toate celelalte numere dinaintea lui. Așa că, dacă ai numărul personal 5 în an sau în vibrația ta interioară sau exterioară, trebuie să reții aceste lucruri:

Atât 7, cât și 5, sunt cifre active masculine. Dar, ambele cifre au și o latură profund interioară. Cifra 5 se manifestă destul de mult în exterior și tinde să fie foarte jovială și jucăușă. Nu uita - totul pleacă din interior. De la modul în care te vezi pe tine însuți. Este foarte important.

Primul pas ca să ieși din această buclă nesănătoasă, care spune "Nu sunt suficient de bun" sau "Nu merit", ar fi să lași deoparte sentimentele de rușine, un concept care îți poate dăuna foarte mult în acest an.

De fapt, este util să știi că rușinea și jena blochează expresia sinelui. Putem spune că numărul 5 se comportă precum o adolescentă. Ești într-o perioadă în care îți descoperi perioada de sine. Ești rebel.

În concluzie, 2023 este anul perfect să lucrezi la stima de sine dacă ești o persoană cu numărul personal 5. Să te îmbunătățești. Să mai descoperi și alte căi sau să îți mai modifici percepțiile.

Să nu uităm că 5 și 7 vin în 2023 și îți spun să-ți lărgești orizonturile și percepția asupra vieții.

Vezi și: Semnificația ascunsă a NUMELUI în numerologie. Care este destinul din spatele numelui tău?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel