PEȘTI, horoscop AUGUST 2022. Previziuni complete pentru Pești/ Ascendent în Pești

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Astrologul Daniela Simulescu aduce vești pentru nativii Pești în luna august. Intrarea lui Marte în semnul Gemenilor le aduce schimbări de atitudine în cadrul familiei, iar Jupiter retrograd aduce îngrijorări în sectorul financiar. Detalii mai jos. 

Horoscop Pești/ Ascendent în Pești august 2022

Marte va intra în Gemeni, în cazul vostru în casa a 4-a, unde va rămâne până în martie la anul. Felul în care abordați până acum drumurile sau călătoriile se va schimba complet. Dacă până acum făceați naveta, sau făceați tot timpul anumite drumuri, acum nu o să mai fiți dispuși să continuați așa. O să vi se pară plictisitor.

Dacă sunteți într-o relație și nu ați stabilit încă unde locuiți, dacă vreți să vă mutați împreună, dacă locuiți la partener sau dacă vă decideți să schimbați locuința, toate acestea vă frământă și veți dori să luați cât mai repede o decizie în această direcție a domiciliului.

Pe lângă hotărârile legate de schimbarea locuinței, veți deveni deodată mai interesați de legăturile voastre cu familia. S-ar putea să rupeți relația cu unii membrii, dar să reluați legătura cu alții. Aveți curajul de a lua decizii în familie, vă implicați, vă spuneți punctul de vedere acolo. S-ar putea ca pentru rudele voastre să păreți agresiv.

Cu Jupiter retrograd trebuie să vă gândiți să aveți grijă și la partea financiară, la cum cheltuiți. Probabil că se vor duce niște bani și nici nu vă veți da seama pe ce i-ați dat.

Luna Nouă de la finalul lui august vă ajută în dragoste, în relații. Dacă vă căutați un partener care să vă completeze, acesta ar putea fi momentul în care dacă nu îl găsiți, măcar să creionați trăsăturile pe care le-ați dori ca acesta să le aibă.

Principalele evenimente astrologice ale lunii august:

Luna august va sta sub semnul triplei conjuncții Marte-Uranus-Nodul Nord. Acest aspect se va resimți încă din primele zile. 

Planeta comunicării intră în cel de-al doilea domiciliu al său pe 4 august, adică în Fecioară. Vom deveni cu toții profesori de matematică, logică și economie. Ne vom măsură bine cuvintele. Și vom fi preocupați de optimizare, eficientizare și disciplină. 

Pe 11 august Venus intră în Leu. Vom iubi cu înflăcărare, vom face declarații de dragoste și vom deveni foarte teatrali în momentele intime. Când planeta iubirii tranzitează semnul cel mai solar, vrem totul sau nimic. Dar, bineînțeles, totul pornește de la iubirea de sine. Cu cât ne vom răsfăța și aprecia, cu atât vom fi adorați și de ceilalți. Lui Venus în Leu îi plac petrecerile, podoabele, cuvintele pompoase și pofta de viață! Și da, ne vom îndrăgosti de cei mai narcisiști oameni!

Pe 12 august avem o Lună Plină în Vărsător cam neplăcută. Această Lună Plină va fi în vizorul lui Saturn și în “șuturile“ lui Uranus. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj fix în astrograma natală: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. Acești nativi vor fi nevoiță, vrând nevrând, să se detașeze de o situație care le-a îngrădit libertatea personală. Sau să se rupă de oameni care nu le mai aduc nimic bun și îi țin permanent în trecut. 

Pe 20 august avem unul dintre evenimente cheie ale anului 2022! De obicei, Marte stă aproximativ două luni într-o zodie. Însă de această dată, Marte va poposi în Gemeni până pe 25 martie 2023! De ce? Pentru că va și retrograda în perioada 30 octombrie - 12 ianuarie. 

Tranzitul lui Marte în Gemeni ne ajută să găsim mai multe variante, să avem curaj să facem o reconversie, să începem să studiem noi domenii sau să fim mai dornici să experimentăm din toate punctele de vedere. Vom fi cuprinși de confuzie și nehotărâre, dar doar așa vom putea schimba ceva. 

Soarele intră în Fecioară pe 23 august. Începem să ne întoarcem la serviciu, să ne facem planuri, să facem curățenie, să verificăm cămara și bugetul. În același timp, vom fi preocupați de economie și de un stil de viață mai liniștit. Cu Mercur în Balanță de pe 27 august, negocierea, diplomația și manierele vor fi la mare modă. Până și cei mai agresivi își vor da seama că vor avea mai mult de câștigat cu vorbe frumoase. Estetica comunicării ne va preocupa. Cu siguranță, vom fi și mai evitanți. Va dura până când vom găsi decizia corectă, situația de tip win-win. 

Pe 27 august avem cea mai bună zi pentru curățenia de toamnă! Din toate punctele de vedere. Și în gospodărie, și la serviciu, și în relațiile personale. Și cea mai bună zi pentru a începe să avem mai multă grijă de sănătatea noastră sau de rutina zilnică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel