PEȘTI, horoscop iulie 2022. Previziuni complete pentru Pești/ Ascendent în Pești

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Peștii s-ar putea să își dea seama în iulie că s-au sacrificat mai mult decât era cazul. Totodată, pot apărea probleme cu copiii și o stare generală de oboseală mentală. 

PREVIZIUNI PENTRU PEȘTI/ ASCENDENT ÎN PEȘTI ÎN IULIE 2022!

O să vă eliberați, în sfârșit, în iulie de toată presiunea financiară care v-a afectat în ultima perioadă. Toată luna iulie o să gestionați altfel situația financiară, nu o să mai aruncați atât de mulți bani în toate părțile, o să începeți să vedeți altfel câștigurile și o să vă gândiți cum să atrageți mai mult.

S-ar putea ca în iulie să înțelegeți că undeva ați acordat mai multă atenție decât era cazul, ba mai mult, v-ați sacrificat pentru cineva sau pentru o cauză care nu merita atât de mult din energia și resursele voastre. 

Cei care aveți copii, trebuie să fiți atenți la ei, că ar putea apărea situații acolo, chit că este vorba despre școală, grădiniță, studii, sau pur și simplu despre situația lor emoțională. 

Marte intră în casa a 3-a la voi și vă face să nu aveți stare. E o oboseală mentală în luna iulie, nu puteți sta locului, vorbiți mult, gesticulați mult, nu vă stă mintea. Bine ar fi să faceți niște pauze, să dormiți, să faceți niște pauze de vorbire, în special, ca să vă mai recăpătați energia. 

La finalul lunii Jupiter va retrograda, deci din nou ar trebui să acordați atenție zonei financiare, dar în mod diferit de cum a fost până acum. Să vă gândiți mai mult la voi și să încercați să nu fiți generoși cu alții mai mult decât ar trebui. 

Detalii despre aspectele lunii iulie. Principalele evenimente astrologice:

Evenimentele astrologice ale lunii iulie sunt favorabile celor care vor să se preocupe și de plăcerile vieții, dar și celor care vor să se gândească mai atent la finanțele lor. Pe 5 iulie, Marte intră în Taur, deci părăsește semnul plin de inițiativă al Berbecului și se mută în semnul pragmatic al Taurului. Până pe 20 august, vom lupta pentru siguranța noastră financiară. Totdată, în aceeași zi, Mercur poposește într-un semn mai liniștit, cel al Racului. Memoria va fi uimitoare. Vom fi preocupați să comunicăm astfel încât să atingem sentimentele celorlalți. 

Pe 13 iulie avem o lună plină în Capricorn. Este o zi bună pentru a lua decizii radicale. Luna Plină va fi în apropierea lui Pluto, ceea ce înseamnă că nu ne vom uita în spate. Pe 17 iulie, Venus intră în Rac. Vom aprecia loialitatea, armonia, siguranța emoțională și sentimentul de apartenență. O perioadă bună pentru tandrețe, gesturi romantice, afecțiune și compasiune. Vulnerabilitatea ne va face atrăgători în fața celorlalți. 

Pe 19 iulie Mercur intră în Leu, deci, comunicăm cu încredere, curaj, îndrăzneală. Nu vom fi preocupați de a comunica detaliile, ci mai degrabă de tabloul de ansamblu. Acest tranzit va fi nemaipomenit pentru cei care lucrează în vânzări, domenii creative sau educație. Bineînțeles, oamenii vor fi mai aroganți. 

Pe 22 iulie începe sezonul Leului, Soarele intră în acest semn, deci începe distracția! Trecem de la sezonul liniștit al Racului la cel dornic de petrecere și atenție al Leului. Timp de o lună, ne vom preocupa în primul rând de pasiunile noastre, de vacanță, de concediu. Pe 28 iulie avem și o Lună Nouă în Leu. Una dintre cele mai norocoase Luni Noi/zile ale anului 2022! Soarele și Luna vor fi în trigon cu Jupiter, care își începe retrogradarea. Putem accesa unele resurse sau putem primi ajutor pentru proiectele noastre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel