Plăcerea vinovată a fiecărei zodii. Ce activități fac pentru a se binedispune?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Toți avem câte o preferință pe care o ținem ascunsă. Care este plăcerea vinovată a fiecărei zodii?

A venit vremea confesiunilor. Fiecare zodie are câte o plăcere ascunsă de ochii lumii. Să vedem ce descoperim despre fiecare!

Berbec - vinovat de a iubi orice lucru care are un avantaj competitiv. De la duelurile din emisiunile de televiziune realiste la maratoanele intense de jocuri, nu pot rezista tentației de a câștiga.

Taur - se răsfață cu lucrurile rafinate, mai ales când vine vorba de mâncare. Ciocolata de înaltă calitate și gustările gourmet sunt mâncărurile lor de confort preferate.

Gemeni - au o obsesie secretă pentru bârfele despre celebrități și cele mai noi tendințe de pe rețelele sociale. Sunt primii care află cine cu cine se întâlnește și de ce.

Rac - găsește alinare în crearea unor colecții vaste de obiecte sentimentale. De la bilete vechi de film până la albume foto de familie, prețuiesc fiecare amintire.

Leu - se bucură de lumina reflectoarelor chiar și acasă. Deseori se răsfață cu sesiuni de karaoke sau discursuri motivaționale în fața oglinzii. Le place să se simtă ca o vedetă, cu sau fără public.

Fecioară - are o fascinație ascunsă pentru organizare. Petrec uneori ore întregi cu sarcini precum sortarea cărților după culoare sau alinierea condimentelor într-un mod perfect.

Sondaj Astrosens. Ce zodie crezi că ar fi primarul perfect? Iată rezultatele alegerilor zodiacale!

Balanță - iubește în secret să vizioneze drame romantice. Se pierd în poveștile de dragoste și conflicte, sperând mereu la un final fericit.

Scorpion - se răsfață cu podcasturi despre crime adevărate sau cu romane polițiste. Au o fascinație profundă pentru macabru și puzzle-uri de rezolvat.

Săgetător - nu poate rezista să planifice excursii ipotetice pe care poate nu le va face niciodată. Petrec ore întregi căutând destinații exotice și locuri pline aventură.

Capricorn - se bucură de emisiuni TV de slabă calitate ca o plăcere vinovată. În special cele unde pot critica lacunele din scenariu și prezice mișcările personajelor.

Vărsător - colecționează artă sau muzică obscură. Petrec adesea timp în magazine second-hand sau piețe online pentru a găsi cele mai neconvenționale piese.

Pești - au un punct sensibil pentru lumile fantastice. Se pierd adesea în cărți sau filme care le permit să evadeze din realitate și să viseze la locuri magice.

Zodiile care nu te vor lăsa niciodată să câștigi. Primul loc este numai al lor!

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel