Plantează ceva! Eclipsă de Soare / Lună Nouă în Taur, 30 aprilie 2022. Recomandările astrologului Daniela Simulescu

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
sursă foto: pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: pexels.com

Daniela Simulescu ne aduce în exclusivitate niște recomandări cu totul și cu totul speciale pentru prima eclipsă din 2022, dar și pentru Luna Nouă în Taur, evenimentele astrologice de pe 30 aprilie. 

Astrologul Daniela Simulescu ne vorbește despre prima eclipsă de Soare din 2022 care se petrece lângă o Lună Nouă în Taur. Și dacă în general, recomandările astrologului nostru vin mai mult în direcția Lunii Pline, de data aceasta ea subliniază importanța acestei Luni Noi deoarece este lângă Nodul Nord. 

Având în vedere că evenimentul are un Ascendent în Capricorn și avem în aceeași zi o Conjucție Venus-Jupiter, nu poate fi decât o zi memorabilă pe care nu o putem lăsa să treacă fără să plantăm ceva. Acest „ceva” va avea o caracteristică extrem de importantă: va fi DURABIL! Va rezista în timp, îi vom vedea roadele!

Totodată, Luna Nouă este în conjuncție cu Uranus, deci ceea ce implementăm acum, sau ceea ce „plantăm” ar putea avea aspecte revoluționare care să ne ușureze munca, deși energia Taurului nu și-ar dori neapărat schimbare, poate că ar fi bine să vedem și cum ne-am putea face viața mai ușoară.

Toată configurația acestei hărți a momentului ne trimite cu gândul la agricultură. Și aici ar fi de menționat că printre primele folosințe date astrologiei era chiar această nevoie de a ști când e bine să plantezi, să sădești, când să te ocupi de recoltă.

Taurul vorbește despre pământ, resurse, ce este material, ce este concret, ce iese din sol. O Lună Nouă lângă Uranus arată că se revoluționează agricultura, dar și hrana, modul în care vrem să mâncăm, ceea ce vrem să mâncăm, în timp ce Venus în Conjuncție cu Jupiter vine și ne spune despre oportunitate, creștere. Capricornul va face ca această creștere să fie una de durată. 

Recomandările astrologului Daniela Simulescu pentru ziua de 30 aprilie 2020!

  • sădiți o sămânță - fie că e vorba de grădina voastră, de plante în ghiveci, fie că e vorba despre a construi o casă nouă, de a pune bazele a ceva - veți culege roadele. 
  • deschideți un cont de economii sau faceți-vă o pușculiță, în timp, banii aceștia se vor dovedi foarte utili pentru voi
  • cumpărați hrană mai sănătoasă, sau faceți un plan pentru o alimentație mai sănătoasă
  • construiți ceva, începeți să construiți ceva, să puneți prima cărămidă a unui vis pe care îl aveați de mult timp. 

Însă țineți cont, astrele ne oferă, dar nu ne bagă și în traistă, ne oferă un cadru propice, dar noi suntem cei care trebuie să muncim, iar din munca noastră vor răsări roadele și vom fi fericiți și împliniți. 

Urmărește mai jos întreaga emisiune!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel