Plantele care aduc energie pozitivă în casa ta

astrosens Team | Dată: 01 aug 2021, 18:31 | Categorie: Horoscop
Plantele care aduc energie pozitivă în casa ta / Foto Pixabay
Plantele care aduc energie pozitivă în casa ta / Foto Pixabay

Plantele în ghiveci din apartamentul sau casa ta pot să îți îmbunătățească starea de spirit și să aducă energie pozitivă. 

Dacă dorești să ai parte de fericire și pozitivism, decorează-ți casa sau terasa cu aceste plante:

1. Crinul Păcii

Crinul Păcii se crede că oferă prosperitate spirituală, mentală și fizică. Îmbunătățește energia în casă prin purificarea aerului. Această plantă crește bine în medii întunecate, cum ar fi un birou sau într-un colț, ferită de soare. Crinul Păcii este benefic pentru un somn odihnitor. Din acest motiv, se recomandă a fi așezat în dormitor.

2. Iasomie

Iasomia atrage energie pozitivă și ajută la consolidarea relațiilor și la construirea romantismului. Mirosul său dulce și plăcut poate ajuta la calmarea unei minți stresate. Această plantă ar trebui să fie amplasată lângă o fereastră orientată spre sud, iar în grădină, ar trebui să stea în zona de nord, est sau nord-est.

3. Rozmarin

Rozmarinul este indicat pentru sănătatea mentală și fizică, deoarece purifică aerul din casă. Mirosul de rozmarin poate îmbunătăți starea de spirit, reduce oboseala și combate anxietatea. De asemenea, îmbunătățește memoria și tratează insomnia. Păstrează rozmarinul într-un loc însorit. Să nu îl uzi prea des!

4. Orhidee

Orhideea atrage energia pozitivă în casă, îmbunătățind, totodată, sănătatea proprietarilor. Orhideea are flori rezistente, care vin într-o varietate de forme și dimensiuni, și are un parfum dulce și plăcut, care servește ca un stimulent al dispoziției. Orhideele eliberează oxigen pe timp de noapte, astfel încât dormitorul este un loc bun pentru păstrarea acestei plante.

5. Bambus norocos 

Bambusul norocos este folosit în Asia de mii de ani ca simbol al norocului și prosperității. Conform Feng shui, forma verticală a bambusului norocos ne influențează energia vieții, vitalitatea și activitatea fizică. Bambusul norocos este o plantă ce nu necesită multă întreținere. Așază-l în colțul unei camere cu lumină redusă, departe de lumina directă a soarelui. 

6. Aloe Vera

Planta de Aloe Vera poartă noroc. Poate fi folosită și pentru numeroasele sale beneficii vindecătoare. Așază Aloe Vera într-un loc ferit de soare. Nu uita să o uzi des. Energia pe care o eliberează planta de Aloe Vera poate combate ghinionul și vibrațiile negative.

7. Busuiocul

Se consideră că busuiocul sfânt curăță aerul de energie negativă și atrage vibrații pozitive într-o casă. Este una dintre puținele plante care emit oxigen 20 de ore pe zi, absorbind în același timp gaze nocive din mediu. Busuiocul sfânt este un puternic antioxidant cu proprietăți antibacteriene, antifungice și antiinflamatoare. Planta trebuie să stea în zona de nord, est sau nord-est a casei sau grădinii. 

8. Crizantemă

Crizantema reprezintă puritatea și onestitatea și se crede că are puteri de vindecare. Mai mult, purifică aerul și elimină toxinele din casă. Așază această plantă în zonele tensionate ale casei (dormitor), pentru a emana energie pozitivă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play