Plantele ideale pentru un design Feng Shui. Mizează pe cele cu frunze ovale sau rotunde!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Fengshui
Freepik.com
Freepik.com

În ceea ce privește plantele pentru un spațiu Feng Shui, acestea pot contribui la crearea unei atmosfere pozitive și echilibrate.

Designul Feng Shui implică aranjarea și organizarea spațiului, pentru a promova armonia și echilibrul energiei (numită "chi") într-un mediu.

Iată câteva plante potrivite pentru un spațiu Feng Shui:

Bambusul norocos (Lucky Bamboo): Este o plantă populară în Feng Shui, simbolizând norocul și prosperitatea. Poate fi plasată în vase cu apă și pietricele.

Planta de jad (Jade Plant): Cunoscută și ca "planta banilor", simbolizează prosperitatea și bunăstarea financiară.

Arborele de jad, semnificație benefică în Feng Shui. Planta minune care nu trebuie să-ți lipsească

Crizantema: Aceasta simbolizează longevitatea și sinceritatea. Este important să aveți grijă de plană, pentru a menține energia pozitivă.

Orhidee: Reprezintă dragostea, frumusețea și rafinamentul. Culorile pastelate sau albe sunt ideale în spațiul Feng Shui.

Există câteva culori pe care le poți integra în casă atunci când vorbim de orhidee și Feng Shui. Fiecare nuanță are propria semnificație.

De exemplu, specialiștii în Feng Shui spun că cea mai bună nuanță pentru o orhidee este violetul, în timp ce rozul reprezintă iubirea și îngrijirea de sine.

Și orhideele albe sunt ideale pentru locuința ta, chiar dacă nu au la fel de mare putere precum celelalte. Nu în ultimul rând, rozul este simbolul iubirii și al îngrijirii de sine, iar galbenul reprezintă stabilitate și rezistență.

Orhideea și energia sa în Feng Shui. De ce merită să ții cel puțin una in casă?

Planta Pilea (Chinese Money Plant): Este asociată cu atragerea bunăstării și a prosperității financiare.

Crinul păcii (Peace Lily): Purifică aerul și aduce o energie calmă și pozitivă în casă.

Cactus: Poate fi folosit pentru a contracara energiile negative și pentru protecție, dar este important să fie plasat cu grijă, pentru a nu crea energii agresive.

Trandafirul de Crăciun (Christmas Cactus): Simbolizează armonia și dragostea. Este o alegere bună pentru aducerea unei energii pozitive în spațiul dumneavoastră.

Plantele cu frunze rotunde sau ovale: În general, plantele cu forme rotunde sau ovale, cum ar fi Ficusul, sunt asociate cu energia pozitivă și echilibrul.

Amintiți-vă că plantele trebuie să fie sănătoase și îngrijite corespunzător pentru a aduce beneficii în spațiul Feng Shui.

În plus, plasarea lor în anumite zone ale casei (potrivit conceptelor Feng Shui) poate contribui la optimizarea fluxului de energie. Este important să vă adaptați selecția de plante la preferințele personale și la caracteristicile spațiului dumneavoastră.

Îți recomandăm și: Ritualuri Feng Shui: cum să atragi norocul și abundența în 2023

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel