Planuri date peste cap pentru Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Până pe 5 iulie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
EXCLUSIV

Horoscop. Previziuni Marte în Berbec. 

Marte a intrat în Berbec pe 25 mai și va rămâne aici până pe 5 iulie, când va intra în Taur. Problema este că, pe finalul acestui tranzit, va face un careu cu Pluto din Capricorn, aspect care poate crea multe situații explozive. 

Cu Marte în Berbec avem furia care există în fiecare dintre noi. Dacă nu știm să ne gestionăm furia, atunci va fi haos. Ne sare țandăra imediat, ne inflamăm. Marte în Berbec nu menajează, spune lucrurile în mod agresiv, spune pe nume, deci cel mai bine ar fi să facem mișcare, să ne ocupăm programul. Să fim atenți în cazul în care ne grăbimm pot să apară mici accidentări, tăieturi, grijă dacă lucrăm cu obiecte ascuțite.

Marte în Berbec nu se teme de sânge, de decizii radicare, e soldatul care se aruncă primul în luptă.

Chiar și cei calmi, echiibrați, diplomați or să se enerveze. Efectiv, ne vom lăsa conduși de primul impuls. De care nu prea vom fi mândri.  

După cum vă spuneam, pe 2 iulie, Marte face un careu cu Pluto în Capricorn

La nivel mondial e posibil ca tensiunea să fie la cote maxime: confruntări, declarații explozive, atacuri, știri agresive, violență multă, lupte de putere. Și la nivel personal e neplăcut. După ce ai ascuns atât de mult timp furia, ea te macină pe dinăuntru.

Aș vrea să atrag atenția că unii dintre noi vor avea câteva zile mai grele până pe 5 iulie. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

La voi Marte aduce, desigur, mai multă furie decât de obicei. Căutați situațiile conflictuale, vreți să vă hrăniți acțiunea din interior. Cum puteți folosi această furie? Apucați-vă de sport, este cel mai bun moment pentru a fi mai competitivi și mai dornici să vă depășiți limitele. Încărcați-vă programul până pe 5 iulie și plimbați-vă. Începeți lucruri, testați, experimentați! Dacă nu sunteți dornici să faceți nimic, veți fi destul de frustrați.

Rac/ Ascendent în Rac

Marte va tranzita casa a 10-a, Jupiter vă dă multe oportunități, dar Marte vă îngreunează situația, vă cam grăbește, voi aveți nevoie de ritmul vostru. Veți simți că se pune multă presiune pe voi, dar asta va însemna și mult sprijin. Este acea autoritate de care poate că voi aveați nevoie. E posibil să nu vă convină, să fie puțin stresant, dar până la urmă, Marte vă pune în palmă cheia spre motivația care vă lipsea.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Ori vă certați și vă despărțiți, ori intrați în altă relație într-o clipită. Dacă sunteți deja într-o relație de ceva timp și simțiți că v-ați plictisit, cuvintele și gesturile sunt precum gloanțele. Marte agită spiritele din relații și face în ciudă. Apar foarte multe reproșuri. Nu prea e loc de negociere, ci de ceartă, conflict. Folosiți-l pe Marte în Berbec pentru a avea curajul de a vă face curat în ce anume nu merge în relațiile voastre.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Marte strică lucuri acasă cu tranzitul în casa a 4-a, aduce conflicte în familie, vă răscolește pe interior, vă provoacă o furtună emoțională și vă aruncați furia asta pe cei din jurul vostru. La cel mai mic stimul pur și simplu explodați. E posibil să vă vărsați nervii pe cine nu e vinovat. Nu vă certați cu vecinii, cu cei de la asociația de proprietar. Folosiți-l pe Marte în Berbec pentru a face pace cu voi înșivă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel