Pluto în Casa a douăsprezecea: transformări legate de frici, blocaje, obsesii, traume

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Planete în case
freepik.com
freepik.com

Descoperă particularitățile celor care au Pluto în Casa a XII-a în harta natală.

În astrologie, Pluto este considerată una dintre cele mai puternice și influente planete.

Acesta reprezintă transformarea, regenerarea, puterea, intensitatea. Pluto guvernează domenii precum moartea și renașterea, schimbarea profundă, obsesiile, secretele și puterea interioară.

Mai clar, Pluto simbolizează procesele profunde de transformare prin care trecem în viață. Acestea pot include schimbări radicale, regenerare și evoluție personală.

De asemenea, Pluto este asociat cu puterea, atât cea interioară, cât și cea exterioară. Energia lui Pluto este extrem de intensă și va aduce la suprafață emoții profunde, dorințe ascunse și obsesii.

În astrologie, Pluto este legat de conceptul de moarte și renaștere. Aceasta nu se referă neapărat la moartea fizică, ci mai degrabă la schimbări profunde și transformări care pot simboliza un nou început.

În final, Pluto se leagă de psihologia profundă și de adâncimea sufletului. Oferă o înțelegere mai profundă a sinelui și a celorlalți.

Cum definim Casa a douăsprezecea în astrologie?

Casa a 12-a este foarte intrigantă și explorează subtilitățile lumii, acele aspecte dificil de observat cu ochiul liber, dar resimțite profund prin intuiție. Aceasta este o reprezentare a retragerii, a izolării și a necesității de reflecție profundă și recuperare. De asemenea, ar putea sugera preocupări legate de sănătate, cu un accent suplimentar pe sănătatea mentală.

Cei care duc vieți retrase, departe de ochii lumii, au planete importante în Casa a 12-a și simt des nevoia să se retragă din realitate. 

În ce semn era Pluto când te-ai născut? Planeta transformării şi puterii, care schimbă lumea cu fiecare tranzit

Cum interpretăm Pluto în Casa a XII-a în astrograma cuiva?

Iată despre ce discutăm:

Transformări interioare profunde

Pluto reprezintă puterea transformării și regenerării. Când se află în Casa a XII-a, asta poate însemna că individul este predispus să experimenteze schimbări și transformări interioare profunde, care pot avea loc în planuri subconștiente sau inconștiente.

Aceste transformări pot fi legate de teme precum fricile, blocajele, obsesiile sau traumele din trecut.

Karma și problemele nerezolvate

Casa a XII-a este legată de karma și de lucrurile nerezolvate din trecut. Pluto aici poate însemna că nativul este forțat să se confrunte cu aspecte karmice din trecut sau cu părți ascunse ale sinelui.

Pluto în Casa a XII-a poate sugera că un nativ este atras de studiul sau explorarea domeniilor ascunse ale psihicului sau ale spiritului. El poate fi interesat de psihologie, ezoterism, spiritualitate sau alte domenii care implică explorarea aspectelor subconștiente ale ființei umane.

Confruntarea cu fricile și umbre

Pluto în Casa a XII-a poate aduce la suprafață frici și aspecte întunecate ale psihicului care au fost anterior ascunse sau refulate.

Energii de vindecare și de transformare

Pluto în Casa a XII-a poate oferi o capacitate puternică de a lucra cu energiile de vindecare și de transformare pentru sine sau pentru alții.

Poți să citești și acest articol: Pluto în Casa a unsprezecea: Reevaluarea obiectivelor și aspirațiilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel