Pluto în Casa a noua: explorarea înțelepciunii ascunse și călătoriile spirituale

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Planete în case
freepik.com
freepik.com

Ce reprezintă Pluto în Casa a noua?

Pluto este asociat cu transformarea, regenerarea, puterea profundă și procesele de întuneric și lumină în psihicul uman. Alături de Neptun și Uranus, se spune că are o influență profundă asupra individului și a societății în ansamblu.

De asemenea, Pluto guvernează procesele de transformare și regenerare în viață și psihicul uman. Acesta reprezintă capacitățile noastre de a ne reînnoi, de a ne vindeca și de a evolua prin schimbare și adaptare.

Energia lui Pluto este intensă și pasională. Acesta guvernează obsesiile, dorințele profunde și lucrurile care ne motivează într-un mod profund și visceral.

Pe lângă influența asupra unei persoane, Pluto are și o influență asupra societății în ansamblu. Tranzitele și pozițiile lui Pluto în harta astrologică a unei țări sau în hărțile de tranzit pot marca schimbări semnificative în societate, inclusiv în politică, economie și cultură.

Ce reprezintă Casa a noua?

Casa a noua este Casa paradigmelor. 

Reprezintă un domeniu vast, care include călătorii, expansiune, inspirație și filozofie. Toate contribuie la evoluția personală. Această casă este simbolul călătoriei, atât în sens fizic, cât și într-o interpretare metaforică.

Tranzitele prin această casă pot aduce experiențe precum călătorii internaționale sau schimbări semnificative și distanțări de rutina zilnică. Este important să fii atent la ceea ce spune această casă despre tine, pentru a înțelege ce te poate inspira.

Pluto după astrologia Vedică

Ce înseamnă Pluto în Casa a noua în harta natală?

Pluto în casa a 9-a poate aduce influențe profunde în domeniul spiritual, al învățăturilor superioare și al călătoriilor. Casa a 9-a este asociată cu înțelepciunea, călătoriile, studiile superioare, filosofia, religia și conexiunea cu principii și idei abstracte.

Pluto în casa a 9-a poate spune că persoana este profund pasionată de căutarea adevărului, de explorarea înțelepciunii ascunse și de călătoriile spirituale sau filozofice.

Această poziție poate indica, de asemenea, transformări interioare majore care sunt aduse de către călătorii sau de studiile profunde. Persoanele cu Pluto în casa a 9-a pot fi atrași de subiecte cum ar fi misticismul, ocultismul sau alte domenii care explorează profunzimile existenței umane.

Pe de altă parte, Pluto în casa a 9-a poate aduce și provocări sau conflicte legate de credințe, filosofii sau căutarea sensului în viață. Această poziție poate aduce și schimbări radicale în convingerile religioase sau filozofice ale individului. Astfel, îi transformă perspectiva asupra lumii și a vieții în general.

Citește și: Pluto în Casa a opta: în căutarea puterii interioare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel