Pluto în Vărsător și legătura cu tehnologia. Ce spune inteligența artificială despre astrologie?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Wellness
Pixabay.com
Pixabay.com

Influența pe care o va avea tranzitul lui Pluto în Vărsător asupra tehnologiei constituie una dintre temele principale ale acestui tranzit. În timp ce astrologia abordează inteligența artificială, este interesant să ne întrebăm: ce spune inteligența artificială despre astrologie?

Pe 21 ianuarie, Pluto va intra în Vărsător. Conform opiniei astrologilor, una din temele principale ale acestui tranzit va fi inteligența artificială, cu o previzionată creștere semnificativă. Se anticipează o inovație uimitoare în tehnologie, cu numeroase descoperiri remarcabile. De ce acest tranzit este atât de concentrat pe domeniul internetului? Vărsătorul, guvernat de Saturn și Uranus, reflectă influența tehnologiei, a Universului și a aspectelor nevăzute ale existenței.

Astrologia a stârnit fascinația oamenilor de-a lungul timpului, oferind o fereastră spre conexiunea dintre cer și pământ. În căutarea semnificațiilor ascunse, astrologia dezvăluie povestea constelațiilor și influența lor asupra destinului și personalității noastre. Este o călătorie captivantă în cosmosul care reflectă misterul sinelui și al vieții.

În ultima vreme, astrologia a vorbit despre inteligența artificială, dar ce spune inteligența artificială despre astrologie?

Iată care este cea mai veche legendă despre astrologie, conform ChatGPT!

Una dintre cele mai vechi legende legate de astrologie este legenda lui Enki și Creation Tablet, care datează din Mesopotamia antică, în jurul anului 2000 î.Hr. Enki era una dintre divinitățile sumeriene și era asociat cu apă, înțelepciunea și magia. Legenda este înregistrată pe o tăbliță de lut cunoscută sub numele de Creation Tablet.

Potrivit legendei, Enki a creat stelele, constelațiile și planetele pentru a oferi oamenilor mijloace prin care să își orienteze viețile și să prevadă evenimentele viitoare. El a așezat aceste corpuri cerești pe cer în modele și configurații specifice, astfel încât oamenii să poată interpreta semnificațiile lor. Atribuind caracteristici și influențe diferite acestor entități cerești, a început să se dezvolte o formă incipientă de astrologie.

Această legendă sumeriană reprezintă una dintre primele înregistrări cunoscute ale concepției umane despre influența cerului asupra destinului lor și formează baza pentru dezvoltarea ulterioară a astrologiei în culturile antice din Mesopotamia, Egipt și Grecia.

Citește și CINCI tipuri de persoane cărora trebuie să le impui LIMITE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel