Pluto nu mai este retrograd din 11 octombrie! Recomandări pentru toate zodiile

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrologice. Din 11 octombrie, Pluto își va relua mersul direct în semnul Capricornului. 

Pluto este planeta transformărilor profunde și radicale. Aceasta și-a început tranzitul în semnul Capricornului în 2008. Între 23 martie-30 iunie 2023, a avut o scurtă vizită în Vărsător, semn în care va intra definitiv la final de 2024. Dar, deocamdată ne oferă un ultimatum. Un examen final. Ca să își dea seama dacă ne-am învățat lecțiile din 2008 și până acum. 

Iată prin ce va trece fiecare zodie/ascendent!

Berbec / ascendent în Berbec

Pluto direct va traversa Casa a 10-a. Ce înseamnă autoritatea pentru tine? Îți vei da seama de puterea pe care o ai sau de lipsa ei. Ți-ai recăpătat puterea sau doar te-ai victimizat? În continuare, te așteaptă schimbări în carieră. 

Taur / ascendent în Taur

Spiritualitatea este o temă importantă. Nu contează doar ce pui pe masă. Pluto vrea să ai în vedere dezvoltarea personală. Este cazul să îți faci un plan legat de evoluție.

Gemeni / ascendent în Gemeni

Pluto prin casa a 8-a nu este o plăcere. În continuare, vei trece prin numeroase schimbări interioare. Pe moment, nu le vei percepe, însă în momentul unei crize îți vei da seama. 

Rac / ascendent în Rac

Relațiile sunt luate în vizor. Pluto are câteva obiceuri: să ne confrunte cu fricile interioare. Și să ne testeze. Gândiți-vă prin câte transformări legate de relațiile afective ați trecut din 2008 încoace. 

Leu / ascendent în Leu

Din 2008 și până acum, cu siguranță că ați schimbat locul de muncă, colegii. Dacă au apărut probleme de sănătate care v-au speriat și v-au adus un șoc. Pluto vrea să nu mai luați nimic de bun în sfera muncii și a sănătății. 

Fecioară / ascendent în Fecioară

Propria fericire. Pe aceasta, Pluto a luat-o la puricat. Sau relația cu copiii.  Din 2008 încoace și pentru încă o bună bucată de vreme, va trebui să vă dați seama ce vă împlinește de fapt. 

Balanță / ascendent în Balanță

Tranzitul lui Pluto prin casa a 4-a v-a zguduit liniștea interioară. De obicei, Pluto nu este vizibil. Ci mai degrabă se ocupă cu modul în care procesăm o criză. Și cu siguranță au fost și vor mai fi unele referitoare la familie sau la zona imobiliară. 

Scorpion / ascendent în Scorpion

Nu sunteți voi preferații lui Pluto? A trebuit să vă dați seama care este puterea cuvintelor. Nu doar a gândurilor și a intuiției. În continuare, vă va ajuta să evoluați din punctul de vedere al educației. Trebuie doar să vreți.

Săgetător / ascendent în Săgetător

Gândiți-vă la finanțele voastre din 2008 și la cele din prezent. Pluto vă duce la zero și după vă ridică. Care au fost evenimentele care v-au schimbat financiar? Pluto vă va învăța să gestionați mai bine partea financiară.

Capricorn / ascendent în Capricorn

Cum vă era sănătatea în 2008 și cum e astăzi? Cum vă arătați lumii în 2008 și cum vă arătați astăzi? Transformare continuă! Unii dintre voi ați pierdut totul și ați învățat să o luați de la capăt. Nu uitați asta în viitoarele crize! Veți fi mai puternici după ce le veți depăși. 

Vărsător / ascendent în Vărsător

Pluto este tot în Casa 12. Anul acesta v-a tranzitat pentru o perioadă semnul. Însă va mai dura până se va instala de tot la voi. Ce își dorește acum? Purificare, detoxifiere, renunțare. La tot ce vă ține pe loc.  

Pești / ascendent în Pești

Pluto din casa a 11-a s-a jucat și se joacă în continuare cu planurile voastre de viitor. Ce și-a dorit Pluto? Să vă arate că nu aveți putere totală. Că trebuie să fiți mai cu picioarele pe pământ. 

Citește și În ce semn era Pluto când te-ai născut? Planeta transformării şi puterii, care schimbă lumea cu fiecare tranzit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel