Pluto retrograd din 1 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Pe 23 martie, Pluto a intrat în semnul Vărsătorului. Iar pe 1 mai, își va începe retrogradarea în acest semn până pe 11 iunie, când se va întoarce în Capricorn. 

Cine este Pluto? Reprezintă planeta transformării, puterii, viselor și iluziilor și este asociată cu lumea interlopă și forțele subconștiente, care se referă la planeta numită după zeul grec Hades. Chiar dacă Pluto înseamnă transformare, poate indica, de asemenea, modul în care ești sârguincios sau autodisciplinat.

În mitologie, Pluto locuia în adâncuri. Era cel care avea iadul. Când urca, avea o cască invizibilă, cu ajutorul căreia a putut să o fure pe Persefona, fata lui Ceres.Totodată, a manipulat-o, ca să se îndrăgostească de el. Din acest motiv, se spune că relațiile plutonice presupun și un fel de abuz sau manipulare.

Pluto are legătură și cu moartea sau trecerea de la moarte la viață. Deci nu neapărat moartea concretă, ci una simbolică, metaforică. Din acest motiv, când este în tranzit, Pluto nu aduce neapărat evenimente vizibile, dar pentru că este foarte lent, va sta mult într-o planetă din astrograma natală. Îți poate aduce schimbări, practic, abia în 20 de ani. Chiar dacă nu sunt vizibile, o să rasufli ușurat după aceea.

Află ce îți va aduce retrogradarea lui în semnul Vărsătorului!

Berbec/Ascendent în Berbec

Până pe 11 iunie, Pluto va retrograda în Casa a 11-a, a prieteniei și a viitorului. Cu siguranță au apărut unele schimbări cel puțin în ultima lună. Parcă nu mai ai chef de toți prietenii de dinainte. De asemenea, și planurile de viitor au suferit modificări, semn că ai nevoie de noi strategii. Și pregătește-te de întoarcerea lui Pluto în casa carierei! 

Taur/Ascendent în Taur

Pluto va retrograda în Casa a 10-a. Această casă vorbește despre carieră, destin. Din 23 martie încoace, ți-a trecut prin cap că ai vrea să schimbi domeniul de activitate? Până pe 11 iunie ai timp suficient să te asiguri care este motivația din spatele acestor idei. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

La Gemeni, Pluto va retrograda în Casa a 9-a. Să știi că este o retrogradare care îți va prii. De ce? Pentru că inițial îți va prăbuși unele convingeri, după care vei avea parte de o evoluție interioară nemaipomenită! Iar educația o să fie cu totul diferită. Unii nativi din nou în calcul să plece din țară, alții să emigreze. 

Rac/Ascendent în Rac

Pluto va retrograda în Casa a 8-a, unde se simte ca peștele în apă. Poți trece prin multe transformări interioare radicale cu Pluto în această casă. Pot reapărea situații legate de moșteniri sau de taxe, datorii la stat sau anumite situații cu oamenii dragi. Ai grijă la domeniile în care pierzi controlul. 

Leu/Ascendent în Leu

Pluto va retrograda în Casa a 7-a, care vizează relațiile. Pe scurt, va reapărea nevoie transformării tuturor parteneriatelor. Și vei fi un paradox chiar și pentru tine. Treci de la nevoia extremă de libertate și spațiu la a căuta parteneri extrem de geloși și posesivi. Ar fi bine să te decizi ce vrei până pe 11 iunie! Nu de alta, dar ne apropiem de retrogradarea lui Venus în semnul tău! 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

La tine, Pluto va retrograda în Casa a 6-a. Cu siguranță, de la finalul lunii martie, ai pierdut șansa de a te ocupa de unele proiecte. Dar nu dispera! S-ar putea să revină! Pluto va acționa și pe zona profesională. Ai face bine să faci o reformă și în ceea ce privește modul în care muncești. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Retrogradarea lui Pluto se va petrece în Casa a 5-a. Așa că până în iunie, relațiile cu copiii se pot complica. Să nu uităm că această casă ține și de iubire. Este posibil râvnești la unele povești demne de filme și romane. Dar nu uita că acestea au rar legătură cu realitatea. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Tinzi să te dezrădăcinezi din nou, din cauza retrogradării lui Pluto în Casa a 4-a. Vei avea un dor de ducă extraordinar sau te vei implica cu totul în problemele familiei. Se anunță niște evenimente asupra cărora nu vei avea deloc control. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Pluto retrogradează în Casa a 3-a. Relațiile cu surorile și frații vor trece prin diverse transformăro. Acest tranzit încurajează comunicarea la tine. Mintea ta va genera o sumedenie de idei, multe dintre ele provocatoare, dar destul de atrăgătoare pentru cei apropiați. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Te anunț că trebuie să te pregătești de întoarcerea lui Pluto în semnul tău! Dar până pe 11 iunie, Pluto va retrograda în Casa a 2-a, a banilor și a resurselor. Extremele din punct de vedere financiar vor fi la ordinea zilei. Un lucru este sigur: te vei ridica fără probleme dacă vei rămâne fără bani! 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Pluto retrogradează în semnul tău. Ți-a arătat așa, pe scurt, cam ce îți va aduce până în 2044. Nimic nu va liniar în viața ta. Trebuie să ai grijă la tendințele extremiste, și bineînțeles la tendințele de a-ți face rău. Pluto în Vărsător vine și cu magnetism și multă carismă, dar trebuie să contribui și tu la asta. 

Pești/Ascendent în Pești

Pluto retrogradează în Casa a 12-a. Să nu te sperii dacă vei avea o tendință accentuată de a sta mai exilat, de a petrece timpul făcând cercetare în tot felul de domenii ciudate. Te poți schimba la un nivel cu adevărat profund. Dar îți vei da seama mult mai târziu. 

În ce semn era Pluto când te-ai născut? Planeta transformării şi puterii, care schimbă lumea cu fiecare tranzit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel