Pluto retrograd pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară: "Pe zona de sănătate, Pluto distruge!"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Pe 2 mai, Pluto și-a început retrogradarea în semnul Vărsătorului. Descoperă schimbările prin care sunt nevoiți să treacă nativii Fecioară și cei cu ascendent în acest semn de pământ.

Retrogradarea lui Pluto în semnul Vărsătorului ține de pe 2 mai până pe 1 septembrie, atunci când se va reîntoarce în semnul Capricornului.

Pe 21 ianuarie, Pluto a revenit în Vărsător. Acum este retrograd în acest semn, până în septembrie. De pe 20 noiembrie, Pluto va staționa definitiv în penultimul semn din zodiac, unde va rămâne până în 2044!

Cine este Pluto? Planeta puterii, a transformării, a viselor și a iluziilor. Este asociată cu forțele subconștientului și cu lumea interlopă. Da, are legătură și cu moartea, sau cu trecerea de la moarte la viață. Totuși, nu se referă neapărat la o moarte fizică, ci mai degrabă la una simbolică.

Daniela Simulescu, astrolog la DC News și redactor-șef la Astrosens.ro, consideră că tranzitul lui Pluto în Vărsător va transforma lumea și va zgudui civilizația. Există motive întemeiate pentru această previziune. Schimbările aduse de Pluto se manifestă din interior spre exterior. El acționează asupra psihicului și creierului tău, influențând fricile și traumele pe care le ai.

Pluto retrograd pentru Balanță/Ascendent în Balanță: "Din amator, devii profesionist!"

Ce aduce Pluto retrograd în Vărsător pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară?

Pluto este retrograd la tine în Casa a 6-a.

Casa a 6-a se referă la a sluji lumea folosind darurile tale unice și la a fi de ajutor în cel mai bun mod posibil. Această casă guvernează, de asemenea, sănătatea și exercițiile fizice. Deși poate părea că aceste aspecte nu au legătură între ele, Casa a 6-a este într-adevăr concentrată pe modul în care te prezinți fizic în lume. Dacă ești pasionat de wellness, este posibil să ai multe planete sau tranzite în această casă.

Ce ar trebui să știi? În primul rând, Pluto are un impact semnificativ asupra sănătății. Este posibil să ai un obicei de care trebuie neapărat să scapi, așa că nu-l neglija.

De asemenea, orice obicei nociv la care nu vei renunța, Pluto te va forța să o faci. În plus, Pluto îți va pune sub semnul întrebării locul de muncă. Gândește-te: ai primit vreo recunoaștere semnificativă la compania la care lucrezi? Cel mai probabil, nu.

Pluto aduce multe schimbări. Relațiile cu colegii trebuie să evolueze, la fel și capacitatea ta de sacrificiu. Reevaluează-ți rutina zilnică și schimbă-ți perspectiva. Pluto nu tolerează obiceiurile sau nevoia ta compulsivă de control. În schimb, te provoacă să trăiești totul la intensitate maximă.

S-ar putea să îți fie dificil să găsești un echilibru, deoarece există ceva în tine care te împiedică. Gestionarea stresului va fi o provocare în următoarea perioadă.

Axa destin-karma pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară „Poți simți că ești în pragul disperării! Cere sfaturi!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel