Poate astrologia să prezică moartea? Din seria Daniela Simulescu ne răspunde

Autorul articolului: Elena Airini | Dată: 16 mai, 16:56 | Categorie: Mistere
sursă foto: Pexels.com
sursă foto: Pexels.com

Este una dintre întrebările care ne macină, dacă astrologia poate vedea anumite aspecte din viitor, ea poate să ne indice și momentul morții? Vedem mai jos care este părerea astrologului Daniela Simulescu, dar și o părere a unui renumit astrolog internațional. 

Poate astrologia să prezică moartea. Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, ne răspunde:

„Țin minte și acum prima dată când am fost întrebată de o persoană, în cadrul unei consultației astrologice, când va muri. Nu știu cum ajunsese discuția în acel punct. Dar dorea să primească neapărat un răspuns pentru a se pregăti din timp. Vă spun și vouă ce i-am explicat respectivei persoane.

Astrologia tradițională are o parte care se ocupă și cu acest detaliu. Însă, una era moartea cu 1000 ani Î. Hr., alta este acum, în 2022. Asta pe de o parte. Pe urmă, trebuie să știți că, în astrologie, moartea nu se vede ca un aspect negativ sau așa important. Ci mai degrabă ca o ușurare, transformare. Da, se întâmplă ca oamenii să moară când au cele mai pozitive tranzite.

Si astrologul internațional, Nadiya Shah, are o părere cu privire la acest subiect. Răspunsul ei legat de predicțiile cu privire la momentul morții este pozitiv, da, se poate intepreta ceva de genul acesta, dar ține mai degrabă de astrologia veche, de abordarea tradițională a acesteia, ne transmite astrologul aici

Există metode arhetipale de a interpreta harta natală, putem vorbi nu doar despre o moarte fizică, ci și despre o pierdere sau despre o schimbare mare la nivel spiritual, o moarte metaforică sau un proces filosofic de abordare a vieții. Totodată, ar putea fi vorba despre încheierea unui capitol sau a unei relații, lăsarea trecutului în urmă și așa mai departe. Astrologia modernă vede lucrurile într-o continuă evoluție. 

Nu în ultimul rând, Daniela Simulescu are un mesaj pentru noi: „Nu cred că este important când murim, ci mai degrabă cum trăim aici și acum sau cum ne putem îmbunătăți viața. Că altfel, te pregătești pentru momentul final, dar uiți să trăiești”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play