Posibile crize financiare pentru O ZODIE luna aceasta, dar și în a doua jumătate a anului. Sfatul astrologului: „nu căutați cai verzi pe pereți”

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pexels.com, Brett Sayles
EXCLUSIV
sursă foto: Pexels.com, Brett Sayles

Printre cele mai importante evenimente ale lunii iulie se află intrarea lui Marte în semnul Taurului. Tot acolo este și Uranus și Nodul Nord. La ce ne putem gândi? Desigur, la bani! Este o perioadă în care trebuie să fim atenți la resursele noastre, la cheltuieli și la ce anume vom face în viitor pentru mai multă siguranță și stabilitate.

Berbecii sau cei cu marcaj de Berbec trebuie să fie atenți la bani în luna iulie, dar și în a doua jumătate a anului. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Marte intră în Taur, deci tu ar trebui să ai mare grijă la zona financiară, indiferent dacă ești în vacanță sau la serviciu. Marte te ajută să obții și venituri, dar te face să le cheltuiești și foarte repede. Mai ales, că lui Marte în Taur îi place să mănânce bine, să se distreze. Nu te pierde, nu fi mai generos decât e cazul. Vei simți nevoia de a face cadouri celor din jurul tău, de a fi darnic cu copiii, dacă ai copii.

Marte se va întâlni cu Nodul Nord și cu Uranus. E posibil să ai surprize mari pe planul financiar, nu mai ai resursele pe care le făceai înainte.

Dacă nu aveți un fond de rezervă, dacă nu aveți un plan în acest sens, ar fi cazul să îl faceți. Oferiți-vă un obicei al bilanțurilor. Nu aveți așteptări foarte mari, fiți cât mai ancorați în realitate în luna iulie, nu vă duceți după „cai verzi pe pereți”, vă transmite astrologul Daniela Simulescu, ci calculați foarte clar ce anume aveți de făcut.

Totodată, vi se va părea că lucrurile se mișcă destul de greu. Luna Plină în Capricorn vă arată dacă sunteți bine la locul profesional, dacă nu cumva trebuie să schimbați ceva acolo, dacă trebuie să vă schimbați atitudinea.

Luna Nouă în Leu de la sfârșitul lunii, dar și Jupiter retrograd, vă întreabă dacă faceți lucrurile doar ca să primiți apreciere. Tot ce s-a întâmplat din mai până acum va fi reanalizat. Unele dintre oportunitățile apărute se vor risipi. Aveți grijă cu cine colaborați, cine anume vă înconjoară. Nu vă neglijați nici sănătatea.

Poate poți obține bani de la frați sau tu ești cel care le dă fraților, poate aveți o afacere de familie. Mercur în Gemeni de la finalul lunii august vorbește despre banii care fac bani și despre mai multă conștientizare în zona financiară.

Ți-ar prinde bine să te uiți la emisiuni, să faci cursuri, să încerci să găsești resurse și să vorbești cu oameni care să-ți dea sfaturi prețioase din acest domeniu. „Veți fi extrem de cheltuitori și ar trebui să vă controlați acest impuls în a doua jumătate a lui 2022”, mai spune astrologul Daniela Simulescu referitor la nativii Berbec. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel