Poziția lui Lilith în astrogramă. Ce înseamnă să ai Luna Neagră în Scorpion la momentul nașterii?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Planete în semne
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Iată ce înseamnă acest aspect la tine în hartă!

Lilith, cunoscută și ca Luna Neagră, reprezintă punctul matematic în astrologie ce marchează cel mai îndepărtat punct al orbitei Lunii față de Pământ.

Ea simbolizează aspecte legate de umbră, dorințe ascunse, independență și provocări personale. Atunci când Lilith se află în Scorpion în harta natală, aceasta adaugă o dimensiune intensă și profundă personalității și vieții nativului.

Iată ce caracteristici poate avea Lilith în Scorpion!

Intensitate emoțională cât cuprinde

Persoanele cu Lilith în Scorpion trăiesc emoțiile la un nivel extrem de profund. Ele pot experimenta intensitate în relații și situații de viață care pot părea copleșitoare pentru alții.

Pasiune și sexualitate foarte intense

Această poziție a lui Lilith adaugă o notă de magnetism și atracție sexuală. Persoanele cu Lilith în Scorpion pot avea o sexualitate foarte puternică și pot explora limitele dorințelor și ale plăcerii la un nivel înalt.

Transformare și regenerare

Scorpionul este semnul transformării și al regenerării. Cei cu Lilith în acest semn sunt atrași de procesele de schimbare profundă și de renaștere, atât la nivel personal, cât și în viața celor din jur.

Putere și control

Există o tendință spre dorința de a controla situațiile și oamenii, uneori chiar și pe sine. Aceasta poate duce la lupte de putere în relații și în viața profesională.

De asemenea, Lilith în Scorpion încurajează explorarea părților întunecate ale psihicului. Persoanele cu această poziție sunt interesate de psihologie, ocultism sau alte domenii care implică dezvăluirea adevărurilor ascunse.

Poate exista răzbunare sau resentimente

Scorpionul este cunoscut pentru capacitatea sa de a ține ranchiună. Persoanele cu Lilith în acest semn trebuie să fie atente la tendința de a rămâne blocate în resentimente și de a căuta răzbunare.

Provocări și lecții ale persoanelor cu acest aspect în hartă

Eliberarea de resentimente

O provocare majoră este să învețe să lase în urmă resentimentele și să se elibereze de dorințele de răzbunare.

Gestionarea intensității

Este esențial să învețe să gestioneze intensitatea emoțiilor și a dorințelor, fără a deveni auto distructivi sau a-i răni pe ceilalți.

Autocunoașterea și acceptarea

Acceptarea și integrarea aspectelor întunecate ale propriei personalități pot conduce la o putere interioară și o autenticitate mai mare.

Poziția lui Lilith în astrogramă. Ce înseamnă să ai Luna Neagră în Balanță la momentul nașterii?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel