Practici spirituale pentru zodia ta! Descoperă-ţi propria conexiune cu divinitatea!

astrosens Team | Dată: 15 oct 2021, 15:21 | Categorie: Diverse
Practici spirituale pentru zodia ta! Descoperă-ţi propria conexiune cu divinitatea! (sursa foto: Pixabay)
Practici spirituale pentru zodia ta! Descoperă-ţi propria conexiune cu divinitatea! (sursa foto: Pixabay)

Indiferent de perioada anului, practicile spirituale pot fi extrem de utile deoarece căutăm o abordare continuă pentru a cultiva o viață echilibrată - sau cât mai bună posibil! Viața așa cum o știm cu toții va oferi întotdeauna provocările și oportunitățile ei. Cu toate acestea, o practică spirituală personală poate fi utilă pentru bunăstarea generală a minții, a corpului și a spiritului. Astrologia, precum zodia ta personală, funcționează în tandem cu spiritualitatea. S-ar putea chiar spune că Astrologia este ca o extensie a credințelor spirituale și a filozofiei sale cuprinzătoare. Înțelegerea semnului tău zodiacal și a celor mai bune practici spirituale pentru tine, așa cum vom discuta în acest articol, te va ajuta să înțelegi mai bine cum funcționezi prin 'cablarea' ta astrologică. Aceste recomandări practice te vor ajuta să te simți energic și te vor ajuta să te simți cel mai bine bazat pe metodele de responsabilitate.

Citeşte mai departe pentru o abordare spirituală integrativă, care include semnul tău zodiacal, dar şi ascendentul, deoarece acest lucru îţi oferă o perspectivă optimă în îmbinarea trăsăturilor tale zodiacale cu o practică spirituală. Acestea sunt practici spirituale prietenoase pe care le poţi începe să le implementezi, indiferent de locul în care te afli în călătoria ta spirituală.

Berbec

Eşti unul dintre cei mai energici oameni din zodiac. Eşti sportiv natural. Acesta este motivul pentru care mișcarea fizică este crucială pentru tine. Ești în cel mai bun moment când te simți conectat la corpul tău. Nu trebuie să exagerezi cu sporturi extreme sau antrenamente de intensitate ridicată. Reconectează-te cu corpul tău în practici atente, cum ar fi tehnici de dans, terapie de masaj sau drumeții. Evită orice activități care pot induce traumatisme craniene, practic orice necesită o cască, deoarece craniul tău este mai sensibil decât al celorlalte zodii, fiind că Berbecul stăpânește craniul. Corpul tău este templul tău.

Taur

Lucrul cu mirosuri precum uleiurile esențiale, arderea tămâiei sau lucrul cu parfumurile este un mod natural pentru a te simți în largul tău. Conectarea cu mirosuri florale te ajută să îți recapeţi energia și să te simți inspirat. Te conectezi profund cu Mama Pământ și frumusețea ei. A-ţi face timp să admiri florile ca ritual săptămânal pentru tine pe un altar amenajat este o modalitate excelentă de a practica îngrijirea de sine și de a stimula mai multă iubire de sine. Trebuie să te conectezi cu simțurile pentru a te conecta cu experiențe noi. Poţi să faci orice invocă plăcere armonioasă din cele cinci simțuri pentru a practica mai multă atenție pentru spiritualitate.

Gemeni

Este posibil ca majoritatea oamenilor să nu știe că eşti un semn predispus la anxietate. Ai un sistem nervos mai delicat decât majoritatea semnelor. Afirmațiile care îţi amintesc cum să revii la momentul prezent sunt modalități utile de a-ţi permite să navighezi departe de viitor și să te întorci la realitate. Întotdeauna te gândești la idei geniale. Cu toate acestea, trăiești în capul tău, mult. Crearea uneia sau mai multor afirmații poate fi valoroasă pentru tine. Începe prin a crea afirmații active și prezente, cum ar fi: „Sunt conștient că sunt responsabil doar pentru mine” sau „Sunt pe deplin prezent cu mine și cu cei din jurul meu." Acesta este un mod minunat de a redobândi controlul şi energia în viaţa ta.

Rac

Te dăruieşti atât de mult oamenilor. A oferi este ceva ce îţi face cu adevărat plăcere. Nu-ți place să-i vezi pe ceilalți luptându-se, dar asta ar putea duce la o tendință de a te pune pe ultimul loc. Vrem să continui să răspândeşti dragostea, dar să îţi aminteşti și să îţi pui nevoile pe primul loc din când în când. În calitate de empatic, eşti minunat când vine vorba de sentimente, dar cu siguranță îţi poţi consolida abilitățile de comunicare. Construirea unei liste de lucruri de care ai nevoie pentru a te simţi mai bine este ceva ce poţi face lunar sau trimestrial pentru a reafirma îngrijirea de sine. O listă secundară care descrie caracteristicile de care ai nevoie în relațiile tale interpersonale pentru a te simţi sănătos și în siguranță ar fi o altă metodă pentru a-ţi reaminti că eşti demn de oameni de calitate în viața ta. Nu îţi fie teamă să te exprimi și să cureţi acea chakră a gâtului!

Leu

Îți iubim marea personalitate și spiritul vibrant. Ești o rază de soare și suntem aici pentru asta. Ai un copil interior care te inspiră zilnic și probabil inconștient. Reconectarea cu copilul tău interior ar fi mai ușor pentru tine decât majoritatea celorlalte semne zodiacale. Ești cu adevărat un copil mare în suflet. Cu toate acestea, când ai vorbit ultima dată cu copilul tău interior? O practică spirituală care încorporează unele dintre hobby-urile tale preferate, deoarece sinele tău mai tânăr ar fi vindecător și sănătos. Scrie-ți activitățile care ţi-au adus bucurie în copilărie. Vezi care dintre acele activități poţi începe să le introduci la sfârșit de săptămână sau lunar, pe măsură ce dedici spațiu copilului interior.

Fecioară

S-ar putea să nu te simți cel mai creativ și asta pentru că nu ești artistul tradițional. Creativitatea ta constă în capacitatea ta de a vedea lucrurile dintr-o perspectivă superioară. Ești priceput în a vedea ce le lipsește altora. Utilizează această perspectivă ca o modalitate de a găsi noi soluții creative. Ești un partener fabulos de brainstorming, iar scrisul este un dar al tău. Păstrarea unui jurnal în care îţi înregistrezi „cele mai nebunești” idei poate fi de ajutor mai târziu. Aceste idei nebunești pot fi următoarea ta descoperire. Împinge-te în afara zonei de confort scriind poezii. Permite scrisului să fie un mod de a-ţi decomprima și curăța aura. Scrie pentru a ține grijile departe.

Balanță

Ai un ochi pentru culori și texturi, Balanță. Poate că ești  priceput când vine vorba de stilul garderobei sau în design. Abilitatea ta de a crea frumusețe este a doua natură pentru tine. Ieși în natură și admiră vechea geometrie sacră din plante pentru inspirație. Rezervă-ţi timp pentru a vedea frumusețea în simplitatea, ceea ce te ajută să te simți conectat la ceva mai mare. Activitățile bazate pe natură te vor ajuta să plantezi semințele pentru a-ţi pune ideile în aplicare. Foloseşte 'pânza' Mamei Pământ pentru a-ţi oferi informații despre lumea din jurul tău. Aceasta este o modalitate excelentă de a practica împământarea energiei, mai ales ca semn de aer care tinde să îndeplinească mai multe obligații. Încetineşte și înrădăcinează-te.

Scorpion

Ești plin de profunzime Scorpion și ai nevoie ca viața să fie la fel de profundă. Jocurile pentru copii nu te interesează, deoarece mintea ta investigativă preferă intimitatea introspectivă. Meditația și exercițiile care îţi permit să îţi deschizi al treilea ochi te vor intriga. Ca un semn care este înzestrat în mod natural în abilitățile clarvăzătoare, ia în considerare dezvoltarea unei practici de meditație care să te ajute să navighezi în apele minții și în tărâmurile eterice. Meditația te va ajuta să răspunzi la întrebările mai profunde din viață pe care le cauţi în mod natural. Utilizează meditația cu apă special pentru o practică spirituală netradițională. Poţi medita la duș sau în timpul unui scăldat.

Săgetător

Ești o persoană cu o idei marii. Creează un blog, vorbeşte, scrie, dar sincer, nu te simţi prost, indiferent cât de ciudate ar putea fi ideile tale. Ești un vizionar și aduci altora inspiraţie. Uneori ai nevoie doar de un spațiu sigur pentru a scoate la iveală ceea ce reții. Bineînțeles, nu te deranjează să vorbești pentru că ai darul comunicării, dar ai o mulțime de idei pe care le canalizezi zilnic. Aici terapia sau spațiile de grup îţi pot fi de ajutor pentru a elibera orice energie acumulată. Găseşte un grup de sprijin de încredere unde să îţi poţi exprima gândurile. Acea stigmă conform căreia dacă te duci la terapie înseamnă că e ceva în neregulă cu tine este parte dintr-o cultură toxică.

Capricorn

Îți iei timp pentru tine. Este atât de simplu. Eşti cunoscut ca adept al muncii. Acest lucru poate echivala cu a petrece mai mult timp construindu-ți cariera decât să faci lucrurile care îți aduc de fapt fericire. Călătoria este ceva ce îți dorești, totuși nu ai șansa de a călători des datorită dedicării tale față de responsabilități. Încearcă să îţi echilibrezi munca și viața personală. Este timpul să planifici călătorii scurte sau excursii mari, în orice caz, poţi face o călătorie de vis! Călătoria te ajută să îţi ușurezi și să îţi linişteşti mintea. O escapadă locală sau o călătorie simplă poate fi cheia vindecării când te simţi epuizat.

Vărsător

Nu ești lipicios de fel, dar ai nevoie de atenție de la cei pe care îi iubești cel mai mult. Toată lumea crede că ai totul în regulă în viaţa ta, pentru că asta e impresia pe care o dai. Cu toate acestea, în interiorul tău tânjești ca oamenii să se să se conecteze cu tine pentru că ești cu adevărat o persoană socială. Eşti conectat pentru a prospera în medii sociale și într-o varietate de grupuri sociale în această privință. Găsirea unei comunități online ar fi benefică. Este o modalitate prin care te poţi simți interconectat și poţi întâlni o varietate de personalități. Îți plac experiențele diverse și îți place să-i ajuți pe ceilalți pe parcurs. Găseşte o comunitate online sau realizează una chiar tu! A te simți conectat cu ceilalți te ajută să te simți mai conectat cu propria persoană. Alăturarea la un club digital de carte sau la un cerc de scris online ar putea fi noul tău hobby! Trebuie doar să te conectezi cu ceilalți.

Pești

Ești mai degrabă genul de persoană din culise. Nu eşti în căutarea atenției și îţi place să te relaxezi acasă. Preferi funcțiile pentru care nu trebuie să ieşi prea mult în faţă. Eşti în mod natural un semn spiritual și probabil cel mai spiritual din întregul zodiac. Poți fi un lider puternic pentru că ai inteligența emoțională și capacitatea spirituală. Abilitățile tale de predare înnăscute este ceea ce îi atrage pe ceilalți către tine. Încearcă să-i înveți pe alții ceea ce știi. Mentoratul este o modalitate excelentă de a simți că dai înapoi ceva societăţii, deoarece eşti o persoană care caută să fie de ajutor celorlalți. Împărtășește-ți afinitatea pentru cristale sau îndrumă-i pe ceilalți într-o meditație condusă de tine. Pasul în energia ta alfa este vindecător pentru tine. Acest lucru te va ajuta să te vezi într-o altă lumină. Permite-ți să preiei conducerea și să-l vindeci pe liderul din tine.

sursa: hiplatina.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play


DC Media Group Audience