Predicţia Danielei Simulescu despre Nicolae Ciucă s-a ADEVERIT ÎNTOCMAI!

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
Astrologul Daniela Simulescu - Premierul Nicolae Ciucă
Astrologul Daniela Simulescu - Premierul Nicolae Ciucă

Nicolae Ciucă a fost desemnat luni de preşedintele Klaus Iohannis candidat la funcţia de prim-ministru. Şeful statului a arătat că această propunere a venit din partea PNL, PSD, UDMR şi a minorităţilor naţionale. Importanţa lui Nicolae Ciucă în peisajul politic al României a fost subliniat de astrologul Daniela Simulescu încă de la finalul anului trecut, când era încă ministru al Apărării Naţionale. În astrograma omului politic au fost identificate câteva elemente-cheie privind evoluţia carierei sale şi rolul pe care îl va avea.

"Domnul Ciucă este Vărsător. Vreți să vă spun ceva?! De domnul Ciucă vom mai auzi la anul. Vom mai auzi de el, pentru că și la nivel de instituții mondiale - și știm că el este la Apărare - se vor întâmpla multe lucruri.

Domnul Ciucă este un Vărsător, are Lună în Capricorn, iar pentru el urmează o perioadă de recunoaștere. De recunoaștere a meritelor, de mai multă seriozitate, de mai multă responsabilitate. El e Vărsător, e în acest Guvern, Vărsătorii vor fi foarte importanți în anii următori, deci rămâne de văzut ce va face domnul Ciucă.

El pică foarte bine pe harta României, pentru că el are Nodul Sud în Scorpion, iar România are sufletul în Scorpion în mentalul colectiv, deci vine extraordinar de bine pe harta României domnul Ciucă", a spus Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, în direct la Antena 3, pe 31 decembrie 2020. 

Declaraţiile premierului desemnat Nicolae Ciucă

Premierul desemnat Nicolae Ciucă a declarat, luni, la Cotroceni, că românii aşteaptă de la noul guvern "stabilitate şi soluţii" pentru rezolvarea efectelor produse de pandemie şi de criza energetică şi şi-a exprimat speranţa ca noua echipă de la Palatul Victoria să se poată apuca "serios de treabă" începând de joi.

"În ultimele zile am lucrat împreună cu celelalte partide să putem să agregăm un program de guvernare şi să se constituie o coaliţie solidă în Parlamentul României, astfel încât să putem să realizăm un guvern care să asigure stabilitatea ţării. Practic, cetăţenii români aşteaptă de la noi stabilitate şi soluţii pentru a fi în măsură să rezolvăm efectele produse de pandemia COVID-19, criza energetică şi de asemenea să avem un program guvernamental care să fie în măsură să pună în aplicare deciziile necesare pentru implementarea PNRR. (...) Sperăm că începând de joi să putem să ne apucăm serios de treabă la nivelul echipei guvernamentale", a afirmat Ciucă, după ce a fost desemnat de preşedintele Klaus Iohannis să formeze noul guvern.

Decretul privind desemnarea lui Nicolae Ciucă în calitatea de candidat la funcţia de prim-ministru a fost publicat, luni, în Monitorul Oficial.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul privind desemnarea lui Nicolae Ciucă în calitatea de candidat la funcţia de premier, pentru a cere votul de încredere al Parlamentului asupra programului şi listei noului Guvern, după ce a avut consultări cu partidele şi formaţiunile parlamentare la Palatul Cotroceni. USR nu a participat la aceste consultări.

Potrivit Constituţiei, candidatul pentru funcţia de prim-ministru va cere, în termen de 10 zile de la desemnare, votul de încredere al Parlamentului asupra programului şi a întregii liste a Guvernului. Programul şi lista Guvernului se dezbat de Camera Deputaţilor şi de Senat, în şedinţă comună. Parlamentul acordă încredere Guvernului cu votul majorităţii deputaţilor şi senatorilor.

Liderii PNL, PSD şi UDMR au anunţat că până joi România va avea un Guvern.

Nicolae Ciucă a mai fost desemnat candidat la funcţia de prim-ministru pe 21 octombrie. El şi-a depus însă mandatul după ce Guvernul minoritar PNL-UDMR nu a reuşit să strângă o majoritate în Parlament pentru a fi votat.

Predicţiile astrologului Daniela Simulescu

Aşa cum spune chiar Daniela Simulescu, astrolog DCNews şi Astrosens.ro, astrologia nu "ghiceşte" şi nu "vrăjitoreşte", iar opinia publică a observat nu doar o dată acurateţea predicţiilor sale, devenind o voce credibilă în domeniu.

Pe ianuarie 2021, când platforma de vaccinare a prezentat erori de funcţionare, presa a semnalat îndeplinirea predicţiilor chiar la scurt timp după ce Daniela Simulescu a prezentat evenimentele astrologice pentru 2021, respectiv despre tranzitul lui Mercur în Vărsător:

"Vărsătorul ține foarte mult de tehnologie, deci vor apărea multe stricăciuni, deci e un moment bun să reparați tot ce aveți stricat. În plus, gândiți-vă că apar multe platforme unde să ne înscriem pentru vaccinare... se strica softuri, vor cădea rețele de socializare, vor apărea tot felul de blocaje plus că, odată cu acest Mercur în Vărsător vom auzi despre reglementarea Internetului. Cu Mercur în Vărsător vom începe să apreciem sursele veridice și cred că vom începe să fim mai de acord să se pună restricții și reguli", spunea Daniela Simulescu pentru DC NEWS

În mai 2021, când autorităţile anunţau relaxarea restricţiilor pandemice, presa a adus aminte de ce spunea Daniela Simulescu pe 31 martie despre acest subiect, în ciuda incidenţei mari de infectare de la acea dată:

"La nivel mondial lucrurile se vor schimba, apare primul moment de vindecare, prima senzație că încep să se schimbe lucrurile, că mergem pe o pantă bună, că mergem pe o pantă ascendentă pentru încredere, pentru optimism. 

Îmi doresc foarte mult ca în perioada asta 14 mai - 28 iunie numărul de cazuri să fie diferit, să existe speranță, credință și să avem mai multă grijă de noi!

Cu Jupiter în Pești să știți că se va schimba foarte mult modul în care ne raportăm la psihicul uman și vor ieși primii demoni ai pandemiei", declara atunci Daniela Simulescu pentru DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel