Predicția Danielei Simulescu s-a adeverit încă o dată! Legătura dintre măsurile fiscale pe care vrea să le ia Guvernul și spusele astrologului

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Încă din luna mai, înainte ca Marcel Ciolacu să ajungă premier, astrologul Daniela Simulescu era de părere că ni se pregătește ceva, nouă, românilor.

Iată ce aflăm de pe DC News: "Vom fi puși la pământ de noile măsuri fiscale pe care vrea să le ia Guvernul. Sperăm însă că vor fi reanalizate, iar actualul Executiv va decide să nu le ia. Nu doar firmele vor avea de suferi, ci și domeniul culturii. Actorii se plâng că, prin noile măsuri propuse, se vrea falimentarea culturii. Taxe mărite, impozite mărite - toate se vor traduce în recesiune și sărăcie.”

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a tras un semnal de alarmă că așa va fi, încă din mai, când Jupiter a intrat în semnul Taurului.

„Vei auzi foarte des că acest tranzit este foarte bun pentru bani și că Jupiter amplifică totul! Așa că imediat sărim la concluzia că ne îmbogățim. Dar nu este chiar așa. Să ne amintim că Jupiter a mai fost în Taur și în vreme de recesiune sau în momente de criză financiară. 

Taurul vorbește despre pământ, despre resurse, despre tot ce avem și deținem. 

Jupiter intră odată la 12 ani într-un semn. Când vine Jupiter, are tendința de a crește tot ce este în acel semn pe care îl tranzitează. Doar că amplifică și ce este bun și ce este nebun. Și ce merge bine și ce nu merge. 

Dar mai întâi, vom fi preocupați de portofel, mai ales ținând cont de situația actuală a piețelor financiare, cu inflație, instabilitate etc. Cu Jupiter în Taur, vom fi obligați ca până în 2024, să găsim alte resurse de a produce. 

O să vedem că și agricultura va fi un subiect important în acest interval.

La locul de muncă, putem lucra mai asiduu, ca să primim mai mulți bani, să ne facem o afacere ca să mai obținem niște venituri, să ne educăm din punct de vedere financiar. Mai ales că lui Jupiter îi place să înveți. Dar nu ne învață să apelăm la soluții cu care să dăm lovitura.

S-ar putea, însă, că această dorință de a acumula să ne păcălească. Să fim tentați să apelăm la tot felul de tehnici de "îmbogățire rapidă". Dar aici nu vorbim de îmbogățire, ci doar de productivitate și stabilitate din punct de vedere financiar. Poți să apelezi la crearea unui fond de rezervă.

De asemenea, Jupiter în Taur vrea să se asigure că ai niște semințe puse, lună de lună, care la un moment dat vor încolți. Este posibil să devenim fie super economi, zgârciți și nu dăm nimic, fie visăm să dăm lovitura și să ne îmbogățim peste noapte. Trebuie să găsim un echilibru.

Ori păstrezi bine banii, acasă, ori îi pui într-un cont de economii, la care să adaugi o anumită sumă lună de lună. Orice inițiativă de a economisi îți priește de minune. Intrăm într-o perioadă în care minimalismul este foarte important. 

Cert este că pot apărea și alte scumpiri sau alte taxe. Multe dintre ele, frumos împodobite.

Ai grijă și la negocierea salariilor! Cu Jupiter în Taur, este posibil să avem curajul și îndrăzneala să cerem salarii mai mari. Iar asta vă și recomand.”

Ai în vedere și: Rolul lui Saturn în cele cinci etape ale doliului. Interviu EXCLUSIV cu Alexandru Păunescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel