Predicții importante pentru PATRU zodii. O zodie trebuie să se retragă: "Ai nevoie de liniște!"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Află mesajele astrelor pentru aceste PATRU zodii!

Vă mai amintiți de faptul că vă anunțam încă de la începutul anului că luna februarie este precum un cantonament? Ne pregătim, însă nu participăm încă la nicio acțiune serioasă. Dar nu ne pregătim degeaba, ci o facem pentru luna martie! Care va fi istorică din punct de vedere astrologic.

În prezent, Mercur este în semnul Vărsătorului. A intrat aici pe 11 februarie și va sta până pe 3 martie. În acest semn, Mercur se simte foarte bine. Ne putem gândi mai mult la viitorul apropiat, într-un mod optimist și pragmatic. De fapt, ne pregătește pentru ieșirea lui Saturn din Vărsător. Este o perioadă bună să fii mai deschis și mai tolerant.

Saturn se află și el pe ultima sută de metri în Vărsător. Intră în Pești pe 7 martie, dar deocamdată, Saturn ne cere să fim realiști în ceea ce privește planurile pentru viitorul apropiat. Este ca un guru și ține de aspirațiile și dorințele noastre. Să ne amintim și de schimbările marcante, care s-au produs din 2020 până în prezent.

Totodată, Venus este în semnul Peștilor până pe 20 februarie. Încă ne putem bucura de romantism la cote înalte și ne preocupă transpunerea emoțiilor într-un mod artistic. Venus în Pești e încântată de tot ce ține de vizual și emoție. Da, poți să plângi dacă simți nevoia, să te accepți și să te vindeci.

Până la 25 martie, Marte stă în Gemeni. Ne ajută să fim mai flexibili. Va trebui să găsim soluții mai simple la probleme și să ne descurcăm.

Iată cum vor fi afectate aceste zodii!

Berbec/Ascendent în Berbec

La tine, Conjuncția dintre Venus și Neptun a avut loc în Casa a 12-a. Ce te învață? Că ai face bine să nu mai ții cu dinții de o relație indisponibilă. Sau că ar fi bine să te ierți. Atunci când ești captiv într-o situație care nu merge, s-ar putea să fie de vină și faptul că ești prea dur cu tine.

Totodată, este indicat să te retragi puțin în aceste zile. Dacă până acum ai tras de tine să fii sociabil, prezent și lângă toată lumea, spre finalul săptămânii, este cazul să mai stai la locul tău. Se impune grija și la alimentație, la felul în care dormi și la modul în care ai grijă de sufletul tău. Mai lasă-i pe cei din jur să te aștepte.

Conjuncția de azi, dintre Soare și Saturn, te face să nu mai poți interacționa cu toți oamenii din viața ta. Ești îndemnat să mai petreci timpul și pe acasă. Ai nevoie de mai multă liniște, de retragere. 

S-ar putea să apară și niște schimbări în ceea ce privește gândurile legate de planurile pentru viitorul apropiat.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Careul dintre Mercur și Nodurile lunare reprezintă un moment bun pentru acești nativi. Poate că unii dintre voi ar dori să planifice o călătorie, dar nu sunt prea hotărâți. Nu știi încă cum să iei o decizie, dar este important să te gândești la toate variantele. După ce se rupe acest careu, vei avea mai multă claritate.

Conjuncția dintre Venus și Neptun a avut loc în Casa a XI-a, așa că ai face bine să nu crezi nimic din ce se întâmplă la locul de muncă. Dacă șeful te laudă sau îți spune vorbe frumoase, tinzi să te entuziasmezi excesiv, să fii mândru. Dar de mâine poți să nu mai exiști sau să nu mai primești aceeași validare. Iar asta poate să te frustreze. O să fii lovit de crunta realitate.

Așadar, ai mare grijă la așteptările legate de partea profesională și de relațiile pe care le ai cu superiorii. Intrarea Soarelui în Pești, de la sfârșitul săptămânii, va aduce mai mult în zona profesională și va trebui să fii cu ochii în patru acolo.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Conjuncția dintre Venus și Neptun a avut loc în Casa a 7-a și te poate pregăti de intrarea lui Saturn în aceeași casă. Cu alte cuvinte, dacă ai marcaj de Fecioară în astrogramă, ai tendința să cauți oamenii perfecți, din punctul tău de vedere. Doar că, așa ceva nu există. S-ar putea să idealizezi pe cineva care nu merită.

De fapt, când ai o conjuncție în această casă, parcă îți place să suferi! Sau parcă vrei să crezi în ceva ce nu este real. Nu vezi niciun steag roșu care îți indică faptul că ceva nu este în regulă acolo.

Tinzi să te lași mințit la tot pasul în aceste zile. De către toți cei din jur.

Conjuncția dintre Soare și Saturn se petrece în Casa a 6-a, așa că te poți păcăli și la job. Poți să observi anumite limite atât pe partea de serviciu, cât și în relații. Dar sunt menite să îți arate că trebuie să schimbi și la tine ceva. Ai grijă și la sănătate.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Conjuncția dintre Venus și Neptun a avut loc în Casa a 2-a, a banilor. Acest aspect te poate împinge să cheltuiești bani pe lucruri de care nu ai o reală nevoie. Așa că ai grijă și nu da banii doar de dragul de a o face. 

Conjuncția dintre Soare și Saturn de astăzi îți spune să ai mai multă grijă de sănătatea ta și a partenerului. Careul dintre Mercur și Nodurile Lunare te poate duce către o forțare a luării unei decizii. Pentru că Soarele va intra tot în Casa a 2-a spre finalul săptămânii, iar apar cheltuieli.

Saturn va ieși curând din semnul tău. Încă mai ai timp să afli ce probleme de sănătate ai și să îți dai seama ce îți dorești și ce nu.

Vezi și: CINCI zodii sunt atenționate de astre. O zodie trebuie să fie cu picioarele pe pământ: "Nu știi pe ce lume ești!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel