Predicții pentru ȘASE zodii cu Ceres retrograd în Balanță. O zodie este cam insistentă :"Fă un pas în spate!"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Ceres este retrograd în semnul Balanței pana în martie 2023, așa că poți să simți că resursele sau sprijinul sunt mai greu de obținut sau de oferit. Iată care sunt predicțiile pentru următoarele ȘASE zodii!

Cine este Ceres? Numele unui asteroid dar și denumirea romană pentru Demeter, zeița Recoltei. Reprezintă o figură maternă titanică, chiar copleșitoare.

În harta natală, Ceres vorbește despre echilibru, anotimpuri și cicluri. Dar și despre atașamentele și sentimentele care pot arunca totul în dezordine. Tot Ceres poate oferi indicii despre vremurile în care te-ai simțit sufocat de părinți sau, dimpotrivă, de momentele în care te-ai simțit neglijat, care încă au nevoie de hrană.

Ceres este în semnul Balanței din decembrie 2022 și pana în martie 2023, dar va avea și un alt tranzit, din iunie 2023, până în septembrie. Balanța este semnul de aer care guvernează relațiile, dar și pe ceilalți, în timp ce asteroidul Ceres îți oferă susținere și te hrănește.

Însă, Ceres este retrograd în semnul Balanței între februarie și martie, așa că poți simți că resursele sau sprijinul despre care aminteam sunt mai greu de obținut sau de oferit. Mai mult, poți să observi că alții sunt zgârciți. Sau că tu ești nesigur în ceea ce privește acordarea unei mâini de ajutor.

Până în martie, ar fi bine să aduci lucrurile pe făgașul normal. Altfel, relațiile tale pot avea de suferit. Spune clar celor din jur că ai nevoie de sprijin sau de resurse, ori fi tu însuți mai generos cu ele.

Ulterior, Ceres se va întoarce în Balanță din iunie până în septembrie, iar acest tranzit te ajută să aduci relațiile pe drumul cel bun, să folosești resursele și să găsești modalități optime de a te uni și reconecta cu cei din jurul tău.

Berbec

Ce vei pătimi cu Ceres retrograd în Balanță? Poți întâmpina diverse dificultăți. În general, nu te simți sprijinit de ceilalți și ai nevoia constantă de echilibru. Ai face bine să fii mai atent la cei din jur, ca să îți poți crea relații mai stabile. Poate ar trebui să îi asculți pe cei din jur mai mult.

Gemeni

Cu Ceres retrograd în Balanță, trebuie să lucrezi la ceva: setează niște limite clare și pune mai mult accentul pe îmbunătățirea stimei de sine. Până în martie, poți să fii mai generos. Dacă oferi ceva persoanelor pe care le îndrăgești, fă-o din toată inima. Și nu ezita să le acorzi și mai mult ajutor.

Leu

Ce pot întâmpina nativii Leu? Cu Ceres retrograd în Balanță, poți să simți că este destul de greu să oferi ajutor celorlalți. Nu te descurci prea bine nici ca să îți faci gândurile auzite. Pune accent pe idei noi, dar și pe planuri de viitor, care să îți aducă mai multe beneficii.

Fecioară

Cu Ceres în Balanță, te-ai putut axa pe abundență sau îmbunătățirea resurselor. Însă, atunci când Ceres este retrograd, poți fi cam nesigur. Nu te vei mai simți la fel de sprijinit. Această nesiguranță poate fi dată și de ceva legat de trecutul tău. Un subiect care trebuie încheiat.

Săgetător

Ce aduce Ceres retrograd pentru nativii Săgetător? Poți fi destul de grăbit în legătură cu planurile tale de viitor, dar și cu resursele pe care le ai. În fapt, îți trebuie o nouă abordare. Poți oferi sprijin oamenilor din jur, dar ține cont de ceea ce ai și de ce poți face pentru ei.

Vărsător

Ceres în Balanță ți-a adus resurse noi și multe alte beneficii, dar și generozitate pe măsură. Însă, cu Ceres retrograd, poți vedea că ești cam insistent cu cei din jur. Ai face bine să faci un pas în spate și să te uiți la imaginea de ansamblu.

Citește și: Tranzitul lui Saturn în Pești de pe 7 martie. Previziuni complete pentru TOATE zodiile/ascendentele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel