Previziuni 2022. Amos, tarotolog: relații cu scop constructiv, transformator și eliberator

Autorul articolului: Daniela Simulescu | Dată: 01 ian, 13:11 | Categorie: Tarot
Sursă foto: arhivă personală
EXCLUSIV
Sursă foto: arhivă personală

Amos ne-a acordat o declarație despre ce crede el că ne va aduce anul 2022. 

La fiecare început de an, pe lângă rezoluții și planuri, mai avem nevoie de ceva. De certitudini. De predictibilitate. Și cum pandemia ni le-a luat, oamenii își îndreaptă mai des ca niciodată atenția către specialiștii din domeniile spirituale.

Iar noi i-am ales pe cei care ne-au trecut pragul în 2021, atât pentru emisiunile, dar și pentru interviurile Astrosens. Și i-am întrebat ce cred ei că ne rezervă 2022.

Amos, pe numele său adevărat Paul Ionuț Simbotin, este unul dintre cei mai tineri și exuberanți tarotologi din România. După o discuție cu el, îți schimbi părerea despre tarot, bazată de cele mai multe ori pe prejudecăți.

Se descrie a fi „umanist-visător”. Aș spune că așa trebuie să și fii când studiezi/practici tarotul, și mai ești interesat și de studiul Kabbalei, al Hermetismului și al Astrologiei. Doar este un nativ Vărsător! Amos are o poveste de viață demnă de un serial de succes, sau de unul care să îți arate că există multiple posibilități în viață. Mai multe detalii AICI

Previziunile lui Amos pentru 2022

Anul 2022 este un an cel puțin interesant dacă nu foarte important și face parte din prima etapă reală de dezvoltare spirituală a umanității. În anul 2021 ne-am integrat umbra ca și popor.

Energia lui va fi 6, ceea ce semnifică alegere, opțiune. Va există o selecție naturală a tot ceea ce am crezut că este adevărat dar de fapt nu este, se va face o triere a informațiilor primite, dar și a credințelor noastre. Omul va trebui să aleagă între a rămâne în zona de confort sau de a intra intr-un necunoscut ce îl poate transforma pentru totodeauna (lecția depășirii fricilor).

Anul 2022 rămâne totuși în zona conspirațiilor de tot felul, vor fi articole și zvonuri de tot felul, oamenii vor considera că sunt mințiți, trădați, duși cu zăhărelul de către Guvern pentru interesele proprii, vor fi în continuare suspicioși cu privire la modul de acțiune și la legile create de către stat. Este indicat să fim informați înainte de a specula orice altă teorie.

Așadar vor fi activități ostile în ceea ce privește modul de gestionare al situației pandemice.

Se schimbă însă modul în care percepem angajamentele și capacitatea de a oferi celorlalți.

Realizăm că este nevoie de sprijin și de iubire pentru a putea depăși situația, așa că mulți oameni se vor orienta către activități independente și umanitare. Vor dori să facă ceva original și chiar dacă legislația nu ajută, ei vor să își depășească condiția și să demonstreze că se poate și la noi.

Copiii Indigo vor avea un rol foarte important în 2022, ei vor fi cei care vor munci mult la schimbarea mentalităților și a modului în care ne raportăm la Univers și Mama Natură. Ei sunt gata să își ocupe rolul de lideri și să ne conducă spre iluminare. Începe de fapt un proces lung și transformator. Vor fi dezvăluite informații concrete despre alte universuri și poate chiar despre existența unor vechi civilizații de pe alte planete. Este anul acceptării acestor realități.

Umanitatea se deschide către un nou capitol unde informația ezoterică va fi din abundență și își va spune cuvântul, iar religia va pierde teren în fața acesteia.

De asemenea este un an karmic pentru mulți dintre noi, asta înseamnă relații cu scop constructiv, transformator și eliberator. Calitatea câștigă în fața cantității.

Ce este important de menționat este că oamenii deja simt aceste schimbări și sunt prevăzători, sunt într-un fel pregătiți pentru ceea ce va urma. Conștiința îi îndrumă în această direcție.

Trăim vremuri ce vor intra în istorie așa că, deși sunt greu de suportat, ele trebuie să se întâmple pentru trezirea speciei umane.

Românii vor fi foarte calculați, mai responsabili și își vor examina în detaliu acțiunile și riscurile la care se supun înainte de a lua orice decizie. Ne putem aștepta la un progres economic datorită acestui aspect.

Așadar, să fim pregătiți și informați.

Pace vă doresc!

1. Etalare 20... (poza-articol-amos_08633300.jpg)

Pe Amos îl puteți găsi pe www.amostarot.ro, pe pagina lui de Facebook, pe contul de Instagram (@amos_the wizard), sau pe contul de Youtube

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play