Previziuni 2023. Astrologul Teodora Muth: “Să ne înnoim, să creștem și să lăsăm în urmă limite învechite”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Teodora Muth/Sursă foto: arhivă personală
EXCLUSIV
Teodora Muth/Sursă foto: arhivă personală

Teodora Muth este terapeut transpersonal și Vicepreședinte al Asociației Astrologilor din România. Iată ce ne spune despre modul în care vede anul 2023!

Theodora Muth este un specialist în domeniile spirituale și ne-a oferit un interviu și anul acesta, atunci când a discutat cu astrologul Daniela Simulescu despre astrologia arhetipală. Este din Oradea și are licențe în economie și în ingineria construcțiilor. Mai mult, studiază astrologia de peste trei decenii.

Îți mai putem spune că Teodora este un nativ Taur, cu ascendant în Pești și Luna în Capricorn. A parcurs și un stagiu de învățături oferite de Dalai Lama, în Mexic și Peru, unde a participat la ceremonii tradiționale de curățare, vindecare și auto-explorare.

Iata parerea Teodorei Muth despre anul 2023!

“Aștept anul 2023 cu o mare curiozitate, deoarece vom fi martori la ce înseamnă ca trei dintre personajele ”grele” ale scenei arhetipale celeste să-și schimbe straiele și discursul.

După 12 ani, Jupiter va intra din nou în Taur, după 30 de ani Saturn va intra din nou în Pești și după 242 de ani, Pluto va intra din nou în Vărsător! Cicluri de experiențe care se încheie și noi cicluri, care vor începe acum.

Ar fi foarte multe de spus despre fiecare dintre ele, de aceea mă limitez la a afirma că vom avea nevoie de fluiditate și adaptabilitate, de o mare capacitate de a accepta noul, în toate formele lui de manifestare.

Poate că ar fi mai simplu să spun că noi înșine vom fi somați să ne înnoim, să creștem, să lăsăm în urmă anumite limite învechite, ce aparțin zonei noastre de confort, așa cum șerpii își abandonează pielea care nu îi mai încape.”

Poate ești interesat și de: Previziuni 2023. Președintele Asociației Astrologilor, Diana Spinean: “Mă aștept la un lucru: să ne adaptăm!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel