Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Iată ce îi așteaptă pe nativii Berbec în a doua jumătate a anului 2024! Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete pentru primul semn din zodiac.

Ce ne pregătesc astrele până la finalul anului? Cu siguranță, vor fi unele evenimente marcante, care își vor lăsa amprenta și în viețile noastre de zi cu zi. 

În a doua parte a anului, nu sunt atât de multe evenimente importante, ci mai degrabă unele care să ne frâneze, să ne încetinească și care să ne ofere anumite lecții, astfel încât să ne dăm seama daca ceea ce am făcut în prima parte a anului este ceea ce este bun pentru noi.

Berbecul în 2024. Energie, curaj și materializare

Berbec/Ascendent în Berbec

Ce trebuie precizat, în primul rând? Faptul că Jupiter s-a dus pe 26 mai în Casa a treia, unde va rămâne până în luna iunie a anului 2025. Acest tranzit s-ar putea să îți aducă destul de multă agitație. Totodată, tranzitul lui Jupiter se poate manifesta precum o resursă, prin faptul că vei învăța multe lucruri noi, vei întâlni alți oameni, vei avea parte de schimbare, de diversitate, de explorare. În același timp, ca vulnerabilitate, apare și o doză de superficialitate. Asta înseamnă că vei trai multe, intens, te împarți în multe direcții, însă nu o să poți pune punctul pe i așa cum ți-ar plăcea.

În schimb, este o perioadă bună să călătorești, să mergi la evenimente, să te înscrii la alte cursuri, ori să reiei legăturile cu vecinii, cu frații, cu surorile, cu rudele cele mai apropiate. 

Ce mai trebuie să reții, foarte important? Pe 29 iunie, Lilith intră în Casa a șaptea, a relațiilor. Și acolo s-ar putea să apară anumite frecușuri. Tu oricum îți dorești foarte multă independență în cadrul relațiilor, dar de data aceasta, s-ar putea să o strigi mult mai mult. Dacă ești singur, poți să îți cauți oamenii prin care să îți demonstrezi că tu vrei independența, deși nimeni nu îți zice că nu o poți avea. Sau pot apărea situații în care partenerul chiar nu îți acordă libertate, iar tu îți dai seama cât de importantă este pentru tine.

Totodată, Saturn își va începe retrogradarea în Casa a douăsprezecea, pe data de 29 iunie, unde va sta până pe 15 noiembrie. Oarecum, acest tranzit va avea implicații asemănătoare cu întoarcerea lui Pluto în Casa a zecea a carierei între 2 septembrie și 20 noiembrie. 

Când vorbim de Casa a zecea, vorbim despre cariera și statutul tău social. Dacă le lipim pe acestea două, trebuie să reții următorul lucru. În toamnă, s-ar putea să primești un test, o provocare, astfel încât să îți arate dacă tu ți-ai ales cea mai bună carieră din 2008 încoace, de când Pluto a tranzitat Casa a zecea. 

Cel mai probabil mulți dintre voi ai trecut prin multe transformări radicale în ceea ce privește cariera, fie că ți-ai schimbat domeniul, șefii sau compania. Nu ai stat locului. Pluto o să mai revină puțin și te provoacă să îți dai seama dacă ai ales sau nu cariera potrivită. 

Cum Saturn este totuși guvernator de Casa a zecea, fiind retrograd în Casa a douăsprezecea, bineînțeles că vor apărea situații în care trebuie să renunți la unele obiceiuri, proiecte. Pe moment vei avea impresia că pierzi, dar de fapt, vei vedea că acest tranzit te ușurează. 

Finalul anului este foarte provocator. Pe 4 noiembrie, Marte, guvernatorul tău, intră în Casa a cincea. Și își va începe retrogradarea pe 7 decembrie. Întregul an este important din punctul de vedere al carierei, dar finalul anului vine la tine cu destul de multe răsturnări pe plan amoros.

Vezi și: PATRU zodii care tind să înflorească odată cu trecerea anilor! Cine sunt norocoșii?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel